Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Man pacios postai, tai atgaiva sirdziai

Skaitydama juos neretai matau save, bet kai tai raso dar jauna moteris, labai smalsu paziureti, kaip tolimesni metai itakos vertinima, poziuri i gyvenima.

Aciu  :4u: Turbut visi maziau kategoriski pasidaro link senatves. :D
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 22:54)
Tai kodel dabar dirbi, jeigu tau taip nepatinka?
Mesk darba  mirksiukas.gif  neik balsuoti. Sedek namie ir rupinkis buitim.
Sakei,nori ne tik isgyventi, o ir prabangiau.... Na bet jau koki ga ai vyra, toki, nesinaudok kvailu feminisciu kovu rezultatais, buk TIKRA moteris, nedirbk!  mirksiukas.gif

as tau rasau, tu neskaitai ir vel i snaujo klausi, paskui dejuoji kad daug rasau, tai ka man daryti? as jau rasiau siandien kodel...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 17, 23:09)
Man dabar idomu kokia sritis smile.gif

Taikomoji daile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 17, 22:54)
žinoma, kad taip.
juk J.Phoenix kalba ir buvo apie tai, jei isigilinai...
bet ypac moterys. jei jau vyrai, tai moterys tuo labiau, o vaikai išvis nekalbu. tokio žodžio kaip vaikas, vaikyste, vaiku literatūra 17-18a dar net nebuvo.
vaikai buvo maži suaugę. jie i perukus ir ilgas suknias būdavo velkami (cia higher class). (jei kam idomu, cia digresija.) o jei buvai vargšas, nuo 6metu dirbdavai, pavz kaminuose ir uždusdavai nuo smalkiu. (vaikai buvo lb paklausūs kaminkretystes darbui, nes smulkūs , isiropšdavo lengvai.)
p.s. net ir NT (Naujajam testamente), iš kur (bjaurus ) priežodis: "neskaitant moteru ir vaiku".  ax.gif

Ne visam pasaulyje taip buvo, o tik " vakaru kulturos "pasaulyje ir kolonijose, isnaudojimas. Patys sukure tas bedas, patys ir emesi didvyriskai jas spresti, o isspresti, taip ir nesugeba... unsure.gif

o siaip taip, gamtoje taip yra silpnesnis yra silpnesnis, del to moterim reikejo vvyru apsaugos. Gamta sukure vyra ir moteri, kaip pora, kuriskiekveinas turi savo funkcijas ir paskirti..... dabar pamete visa tai skestam problemose...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 23:54)
Jis toks pat alkohoikas kaip jus  mirksiukas.gif

as ir nesakau, kas patrauke , bet faktas, kad stipresnis vyra spatruake, o ne silpnesnis ar ne?

nieko nekeicia, sakau gamta  seksiste, o ne klausiu kazko, kur klausima iziurejai? kai klausiu nematot, kad klausiu, kai teigiu jum klausimai vaidenasi  biggrin.gif

Tu durna ar apsimeti?
Rasiau, kad patrauke kitos savybes.
Dabar as tau parasysiu, kad tave patrauke alkoholikas. Tai juk bus tiesa, vyras toks tavo? Vadinasi, tave tokie traukia mirksiukas.gif cia gal su vyriskumu asocijuojasi tau? unsure.gif
Atsakyti
Jūs čia kai kurie su tuo zyzimu apie ilgas paklodes, kažkokį trumpinimo kanalą čia užveisėt, visą dieną žodžiai trumpinasi biggrin.gif Idomuciai parašiau susidrauk vietoje susidraugauk kt. temoje ir šiaip pastebėjau, kad raidės pasimeta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 23:00)
Eik vyrui smegenis lesk  mirksiukas.gif

O kam jis visa tai pats zino? jei tau tai smegenu lesimas, o forume mzone sbuna ir skaito, ka nori, kada nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 17, 23:57)
o tu, M, nedirbi ar mažiau dirbi? kažką būsiu praklausius? man mažai dirbancios ir sau galincios tą leisti išvis asocijuojasi su prabanga. da r plius darancios, ką nori  wub.gif

Dabar nedirbu, tuoj mokysiuos wub.gif o pries tai uzdirbau 44 eurais maziau nei MB lotuliukas.gif nelygybe, bliac lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 17, 23:08)
Gavelis yra tas priekabiautojas is akademijos? 
Na kai kurie zmones tiesiog geria. Ir santechnikai, ir menininkai. As tik manau labai kazkuo pasizymeje tam tikru momentu daug dirbo
Daznai kai diskutuojama apie mena, bohema, as iskart matau kaip zmones menininkus isivaizduoja tokius padrikus, alkoholikus. Dalis gal tokiais ir tampa po kurio laiko, bet visgi savu laiku turejo dirbti juodai.

Man rasymas visiskai silpnoji puse. Ta prasme as blaiva sausai rasau, reiketu ka grazaus isspausti - verkciau kruvinom asarom. biggrin.gif
Tai ir geriantis rasytojas kosmosas kazkoks...Juk turi gebeti fraze sudeti, zaisti zodziais, nuolatos svietis ir t.t. 

Na ne VDA buvo kaltinamas Jonas Gasiunas.
O Ricardas Gavelis rasytojas parases "Vilniaus pokeri", Veilniaus dziasa". Jis mire 2000 pradzioje, reiks paziureti kada tiksliai.

Na va, paziurejau mire 2002 rugpjucio 18d.. Kaip idomiai, rugpjucio 18d mire ir mano tetis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 vasario 2020 - 23:27
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 23:00)
nesutikčiau. Senieji Dievai alko irgi mėgsta. Žinoma, nestiprų, bet keli laipsniai alaus netrukdo. Kaip ir vynas dabartinis, pirktinis, nes mes šiuolaikiniai žmonės nebelabai patys namie gaminam

Bent Lietuvoje tokiu dievu garbinimo nebuvo, nes pas mus iki 16 am nebuvo gaminami alkoholiniai gerimai... O kad kitur buvo labai tikiu, krikscionybe gi tik pereme kitu religiju dalykus...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 23:57)
Jo, buvau nutraukusi. Aš daug ką gyvenime išbandau, kad žinočiau man tai ar ne. Sugadino tai turbūt uošvis (nu tas begėdis mano, visai koks, ania? biggrin.gif ) Jisai kompaneiskas labai toks tipo, bet kadangi sunku natūraliai labai pozityviu ir su bajeriukais būti, nes gyvenimas nelengvas, nu tai jis per šventes išgerti nori. Vyras negeria, nes už vairo ir šiaip jam buvo nebuvo, nu tai uošvis visai surūgęs sėdėdavo, kad ir aš negeriu biggrin.gif Nu tai negalėjau gi taip žmogaus kamuot. Vieną, kitą kartą, kiek gi galima? Aš juk geras žmogus tongue.gif

lotuliukas.gif
Tai tu kaip lutukes vyras, geri, nes kiti liepia biggrin.gif
O jei rimtai, kiek laiko negerei ir koks poveikis buvo, jeigu jautesi?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 00:03)
aš ne apie tokius. aš apie kitokius. Gavelis, amžinai prasigeres. mūsu pusę poetu - Binkis ir kt - amžinai prasigerę. labiau literatūros menininkus turiu omeny, aktorius.

Šinkariukas, db jo buvusi žmona geria.
na cia tau taip atrodo, o man kitaip. terapija labiau sarkastine prasme. negi sakysi "priklausomybe"? juk visos more or less priklausomos. bet vat atmeni, kaip sakiau, galiu n savaiciu nepasijungti. o tu ar bandei?

Nebande ir nebandys, nes gi ji neprikllausoma tongue.gif
Biski primena alkoholizma, ar ne lutuke? Na ta neigimo perioda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 17, 23:03)
aš ne apie tokius. aš apie kitokius. Gavelis, amžinai prasigeres. mūsu pusę poetu - Binkis ir kt - amžinai prasigerę. labiau literatūros menininkus turiu omeny, aktorius.

Šinkariukas, db jo buvusi žmona geria.
na cia tau taip atrodo, o man kitaip. terapija labiau sarkastine prasme. negi sakysi "priklausomybe"? juk visos more or less priklausomos. bet vat atmeni, kaip sakiau, galiu n savaiciu nepasijungti. o tu ar bandei?

as gi jau senokai supratau, kad tu turi savo pasauleziura, ir isivaizduoji, kad visi gyvena, taip ,kaip tu isivaizduoji. Va jei suprastm, kad kitu pasualis kitoks, pamatytum daug ivairiu dalyku mirksiukas.gif

absurdiskas klausimas, bet taip daug laiko nesijungiau cia, kai buvo kitokios aplinkybes gyvenime ir nesiruosiu cia 10 m jungtis irgi, dabar yra taip kaip yra ir man gerai. O jei kam kliuna tai as jau uz tai neatsakau. mirksiukas.gif
Atsakyti