Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 02 17, 23:45)
Kai tai atsitinka, neretai kitas, tam praradusiam savasti, tampa donoru. Donoras, tampa atsakingu ne tik uz save, bet ir uz salimais esancio veiksmus, gyvenima, jausenas... Del to prasideda toksiski santykiai. Nes keliamos perteklines pretenzijos, o tai donora smaugia, neleidzia judeti, nes trukdo toksisku santikiu panciai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kiek pakeli, Monteverte? nes aš tai žiauriai mažai. per Valentinkę pusantos taures.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 vasario 2020 - 23:02
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 17, 22:51)

Cia labai plati tema.
As kazkur skaiciau, kad zmones nesutaria, nes kiekviena teigini supranta per savo patirti.
Tai as mena irgi per savaja. Maciau kaip
menininku gimstama: 10-15 m juodo darbo nuo 7iu metu, kasdien, sesis kartus per savaite, daug valandu per diena. Ir ta bohema, tipo apsineses zmogysta kazkur kampe, man su darbu nesiderina.
Draugas dirigentas. Labai protingas. Puikiai matematika mokesi (kaip suprantu dalis disciplinu profesionaliai muzika uzsiimant ir panasu i matieka). Organizuotas. Dirba beprotiskai daug. Ir as niekaip i jo paveiksla alkoholizmo ir suktines neipaisau.

Dekui kad parasei, as jau tingejau simtaji karta paneigineti.
Kaip priklausanti meno pasauliui pritariu ir patvirtinu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 23:47)
ne lutuke sako, mokslinikai sako, jus gi jais tikit ar jau nebe, kai nepatogu ? lotuliukas.gif  ir ne labai kenkia viena taure, o kenkia aplamai ir saugaus kiekio nera. mirksiukas.gif

Eik vyrui smegenis lesk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 22:31)
Tai krikscionybe ir atnese i Lietuva alkoholi , nebutu kitaip lietuviu paverge ir paverte avim... unsure.gif

nesutikčiau. Senieji Dievai alko irgi mėgsta. Žinoma, nestiprų, bet keli laipsniai alaus netrukdo. Kaip ir vynas dabartinis, pirktinis, nes mes šiuolaikiniai žmonės nebelabai patys namie gaminam
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 17, 22:16)
Mano tokia nuomone, atleisk, L mirksiukas.gif juk pati rašei - jei ne draugu cia ieškai (kaip Cambala mane pašiepia, kad aš tai ieškau draugu ir kaip nenormali kvieciu ne vieną susitikti...) tai tu ko? gi pati sakei, tau patinka diskusijos. tai diskutuoti, kalbetis, cia kaip dienoraštis, terapija....o kas cia blogo....gi su visais kalbiesi, i visus postus šaudaisi - „dabar jau perpus mažiau, žinoma, sveikinu  4u.gif ) nesvarbu, ką jie tau sako/pasako/ gi pati rasei, tu neisizeidi, nes tie žmones tik "save" parodo...
juk tu tikrai cia ne del draugu...
tai ką blogo parašiau....

Man diskusija, zmoniu pasauleziuru tyrinejimas yra idomu, o ne terapija biggrin.gif

Terapija man yra pasivaikscioti basai prie juros, paguleti ant zoles, pasiklausyti pauksteliu, nu bet oras pas msu paskutem saviatem vetra ir vel vetra is namu iseiti neimanoma, ir salta , medziai virsta , vejas baisulinis jau antra svaitgali, tai pagauni 10 min geru ir begi i lauka wub.gif
Atsakyti
aš ne apie tokius. aš apie kitokius. Gavelis, amžinai prasigeres. mūsu pusę poetu - Binkis ir kt - amžinai prasigerę. labiau literatūros menininkus turiu omeny, aktorius.

Šinkariukas, db jo buvusi žmona geria.

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 21:01)
ne terapija  biggrin.gif

na cia tau taip atrodo, o man kitaip. terapija labiau sarkastine prasme. negi sakysi "priklausomybe"? juk visos more or less priklausomos. bet vat atmeni, kaip sakiau, galiu n savaiciu nepasijungti. o tu ar bandei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 vasario 2020 - 23:04
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 22:57)
Jo, buvau nutraukusi. Aš daug ką gyvenime išbandau, kad žinočiau man tai ar ne. Sugadino tai turbūt uošvis (nu tas begėdis mano, visai koks, ania? biggrin.gif ) Jisai kompaneiskas labai toks tipo, bet kadangi sunku natūraliai labai pozityviu ir su bajeriukais būti, nes gyvenimas nelengvas, nu tai jis per šventes išgerti nori. Vyras negeria, nes už vairo ir šiaip jam buvo nebuvo, nu tai uošvis visai surūgęs sėdėdavo, kad ir aš negeriu biggrin.gif Nu tai negalėjau gi taip žmogaus kamuot. Vieną, kitą kartą, kiek gi galima? Aš juk geras žmogus tongue.gif

Na jo. Tai tik rodo, kad neturi savo nuomones - p*seis nuo 12 del krutumo klasej, rukei irgi kad prie chebros pritapt. Dabar alko perki del kompanijos biggrin.gif .
Nieko, ir mesyte lapnosi kad pritapt biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 23:00)
nesutikčiau. Senieji Dievai alko irgi mėgsta. Žinoma, nestiprų, bet keli laipsniai alaus netrukdo. Kaip ir vynas dabartinis, pirktinis, nes mes šiuolaikiniai žmonės nebelabai patys namie gaminam

Vakaro haliucinacijos😂😂😊
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 17, 22:59)
kiek pakeli, Monteverte? nes aš tai žiauriai mažai. per Valentinkę pusantos taures.

panašiai. Pakelt tai aš manau, kad pakelčiau normaliai, kaip statistinė moteris, tik man to nereikia, nes turiu nuostatą, kad žmogus turi likti visada blaiviame prote, nes nu maža kas.
Atsakyti

aš ne apie tokius. aš apie kitokius. Gavelis, amžinai prasigeres. mūsu pusę poetu - Binkis ir kt - amžinai prasigerę. labiau literatūros menininkus turiu omeny, aktorius. Šinkariukas, db jo buvusi žmona geria.

Gavelis yra tas priekabiautojas is akademijos? 

Na kai kurie zmones tiesiog geria. Ir santechnikai, ir menininkai. As tik manau labai kazkuo pasizymeje tam tikru momentu daug dirbo.

Daznai kai diskutuojama apie mena, bohema, as iskart matau kaip zmones menininkus isivaizduoja tokius padrikus, alkoholikus. Dalis gal tokiais ir tampa po kurio laiko, bet visgi savu laiku turejo dirbti juodai.

Man rasymas visiskai silpnoji puse. Ta prasme as blaiva sausai rasau, reiketu ka grazaus isspausti - verkciau kruvinom asarom. :D

Tai ir geriantis rasytojas kosmosas kazkoks...Juk turi gebeti fraze sudeti, zaisti zodziais, nuolatos svietis ir t.t. 

Atsakyti

Dekui kad parasei, as jau tingejau simtaji karta paneigineti. Kaip priklausanti meno pasauliui pritariu ir patvirtinu.

Man dabar idomu kokia sritis :) 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 17, 22:46)
Midus is a type of Lithuanian mead, an alcoholic beverage made of grain, honey and water. Balts were making mead for thousands of years.[1] Old Lithuanian mead was made from a solution of honey and water simmered with various spices, such as thyme, lemon, cinnamon, cherries, linden blossoms, juniper berries, and hops.[2]

tame ir esme, kad DABAR tai alkoholinis gerimas, seniau, kaip ir rasoma tai buvo medus maisytas su prieskoniais ir vandeniu mirksiukas.gif
Citata, is vikipedijos kaip suprantu, tai idomu butu suzinoti, kaip pries 1000m lietuviai gaudavo citrinu ir cinamono... biggrin.gif
Alkohliniia gerimai tik kazkur 16 amziuje Lietuvoje atsirado.
Nu ir Idomucia, cia kaip su ta valstybe, tau nu nedaeina kai kurie dalykai , uzstriges esi kazkur pries 20m ir nebetobuleji. Yra naujausi tyrimai, kurie sako aiskiai, saugaus keikio alko nera ir gero jis nieko nedaro i vidu vartojamas, nu nebent patrumpina zmoniu gyvenimus, gal kam to reikia, nezinau, kiekvienam gi savos pamokos...
Atsakyti