Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 23:40)
tai kam klausi jei neskaitai, paskaityk ir rasi atsakyma  mirksiukas.gif

Bet faktas, kad patrauke stipresnis  biggrin.gif tau kartais gincytis bele gincytis. As ne apie mokejima, o valiojima  biggrin.gif

nu va kazin kodel tie vyra uz mus stipresni, sakyciau gamta tokia seksiste  biggrin.gif

Nera atsakymo. Tavo vyras alkoholikas ar ne?

Tu nezinai, kas mane patrauke, tai neburk cia is taro kortu mirksiukas.gif

Taip, gamta seksiste, nes moterys gimdyt gali.
Ir ka? Ka tai keicia?
Tu net nesuvoki feminizmo esmes, jeigu tokius klausimis uzdavineji.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 17, 21:59)
Monteverte, del tu žurnaliūgu ir ižymybiu.
ne tą norejau pasakyt. man išvis idomu/graudu, kodel "atseit dideli talentai" turi tendenciją "greitai sudegti", persigerti, persifakinti, persirūkyti, persiveipinti, ir tipo tai cool, tai reikalauja pats talentas. pvz, keista kaityti, kad Enija geriausias dainas kūre high būdama, ar žiūrek, koks dialininkas paiše paveiklus high būdamas.
o taip norisi, kad dauelis būtu tokios sąmones būsenos, ryškios ir intensyvios, kuomet talentas skleidžiasi per natūraliai "high", nežlugdant savęs ir artimuju.
o paskui tik skaitome: "nuostabus talentas, didis genijus, bet artimiesiems - košmaras su tokiu buvo..."

skolu dengimai, išsipirkimai, vargšes žmonos buities darbus nudirbdavo, "didžius vyrelius" išlaikydavo".

tuomet tai tik parodo, kad daugelio supratimu blaivus protas gal jis ir blaivus, bet labai mažai kūrybingas, kūrybai reikia kažko daugiau, kažkooo tokiooo...
Iš kitos pusės, tai nemanai, kad persekiojo ir Enya, kai patapo žinoma? Vien nuo gerbėjų laiškų paprotėti galima, kai užverčia, nuo pinigų, jei anksčiau jų nebuvo.
Eminem gi turi dainą Stan kaip psichutis jam visas gyvenimo problemas rašo ir galiausiai nusižudo, nužudo nėščią merginą, nes tipo Eminem jam neatsako, o jis tai jau fanų fanas. Manau, kad čia kažkas pagal tikrus faktus, nesukūrė jis to visai iš lempos, jis gi mėgsta apie save varyti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 17, 22:45)
Kai tai atsitinka, neretai kitas, tam praradusiam savasti, tampa donoru. Donoras, tampa atsakingu ne tik uz save, bet ir uz salimais esancio veiksmus, gyvenima, jausenas... Del to prasideda toksiski santykiai. Nes keliamos perteklines pretenzijos, o tai donora smaugia, neleidzia judeti, nes trukdo toksisku santikiu panciai.

Na kur prasideda toksiski o kur ne - labai sliduss reikalas kaip su alkoholizmu.

Tik noreciau pastebet, kad beda visai nera pertekliniai reikalavimai, o pati atsakomybe.

Cia kaip su lektuvo varikliu kuris tik vienas dirba... tada zmones krenda baimeje, kad jei suges ir nepavyks paleisti ano, tai greiciausia reikes uzsimusti ar panasiai
Atsakyti

Monteverte, del tu žurnaliūgu ir ižymybiu. ne tą norejau pasakyt. man išvis idomu/graudu, kodel "atseit dideli talentai" turi tendenciją "greitai sudegti", persigerti, persifakinti, persirūkyti, persiveipinti, ir tipo tai cool, tai reikalauja pats talentas. pvz, keista kaityti, kad Enija geriausias dainas kūre high būdama, ar žiūrek, koks dialininkas paiše paveiklus high būdamas. o taip norisi, kad dauelis būtu tokios sąmones būsenos, ryškios ir intensyvios, kuomet talentas skleidžiasi per natūraliai "high", nežlugdant savęs ir artimuju. o paskui tik skaitome: "nuostabus talentas, didis genijus, bet artimiesiems - košmaras su tokiu buvo..." skolu dengimai, išsipirkimai, vargšes žmonos buities darbus nudirbdavo, "didžius vyrelius" išlaikydavo".

Cia labai plati tema.

As kazkur skaiciau, kad zmones nesutaria, nes kiekviena teigini supranta per savo patirti.

Tai as mena irgi per savaja. Maciau kaip

menininku gimstama: 10-15 m juodo darbo nuo 7iu metu, kasdien, sesis kartus per savaite, daug valandu per diena. Ir ta bohema, tipo apsineses zmogysta kazkur kampe, man su darbu nesiderina.

Draugas dirigentas. Labai protingas. Puikiai matematika mokesi (kaip suprantu dalis disciplinu profesionaliai muzika uzsiimant ir panasu i matieka). Organizuotas. Dirba beprotiskai daug. Ir as niekaip i jo paveiksla alkoholizmo ir suktines neipaisau. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 22:33)
Bent as nenoreciau nei but pati, nei but su tuo, kuris prarastu savasti, istirptu, taptu mano seseliu, kad tik kartu suaugti, susilieti.

tai neimanoma galima nebentvaidinti arba nustoti kreipti i save demesi..., bet ilgai neisvaidinsi, o savastis tai musu sirdis, jos niekad neprarasi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 17, 22:17)
Taii tegu tada ir isperas susikisa i pute atgal, arba ten tegu jomis rupinasi tas kas teike pipiriuku, nes sliudros isperos man nereikalingi...

nu va matai, visi mes su savo silpnom vietom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 23:44)
eina sau negaleciau blasuoti ir dirbti, tai tragedija butu lotuliukas.gif

apie balsavima zmones tiek sneka apie moteru teise, kad pamirsta, kad ir vyrai visi tik tuo metu irgi ja igavo, nebuvo jokios deokratijos pries 200m ir nieka snebalsavo, turtigieji sprende....Daznai istorija pateikiama labai vienpusiskai.

Ne tik moterys buvo isnaudojamos per istorija vyrai taip pat ir buvo ir yra ir isnaudojami ir pries juo smurtuajama ir t.t. Nes smurtas, agresija, prievarta, deja bet musu zmogiskojo prado dalis ir jokiom kovom to neisginsi, tai galima padaryti tik per samoninguma  ir mokejima save suvaldyti nuo tu zemuju instinktu...

Tai kodel dabar dirbi, jeigu tau taip nepatinka?
Mesk darba mirksiukas.gif neik balsuoti. Sedek namie ir rupinkis buitim.
Sakei,nori ne tik isgyventi, o ir prabangiau.... Na bet jau koki ga ai vyra, toki, nesinaudok kvailu feminisciu kovu rezultatais, buk TIKRA moteris, nedirbk! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 17, 22:42)
As neseku siandien cia visu diskusiju. Nzn kaip patekau i jas. Nebandau buti tobula. As tokia, kokia ir esu. Jei kazkam tobulumas matosi, tai cia tiesiog mano komentaru perleidimas per sava filtra ir savos isvados.  smile.gif Geriausiu draugiu as turiu lygiai keturias. Siaip draugiu susitikt, paplepet pavirsutiniskai - daugiau, bet  tai nera tas pats lygis.

Man pacios postai, tai atgaiva sirdziai 4u.gif
Skaitydama juos neretai matau save, bet kai tai raso dar jauna moteris, labai smalsu paziureti, kaip tolimesni metai itakos vertinima, poziuri i gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 20:44)
Ne tik moterys buvo isnaudojamos per istorija vyrai taip pat ir buvo ir yra ir isnaudojami ir pries juo smurtuajama ir t.t.

žinoma, kad taip.
juk J.Phoenix kalba ir buvo apie tai, jei isigilinai...
bet ypac moterys. jei jau vyrai, tai moterys tuo labiau, o vaikai išvis nekalbu. tokio žodžio kaip vaikas, vaikyste, vaiku literatūra 17-18a dar net nebuvo.
vaikai buvo maži suaugę. jie i perukus ir ilgas suknias būdavo velkami (cia higher class). (jei kam idomu, cia digresija.) o jei buvai vargšas, nuo 6metu dirbdavai, pavz kaminuose ir uždusdavai nuo smalkiu. (vaikai buvo lb paklausūs kaminkretystes darbui, nes smulkūs , isiropšdavo lengvai.)

p.s. net ir NT (Naujajam testamente), iš kur (bjaurus ) priežodis: "neskaitant moteru ir vaiku". ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 vasario 2020 - 22:56
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 22:50)
Nera atsakymo. Tavo vyras alkoholikas ar ne?

Tu nezinai, kas mane patrauke, tai neburk cia is taro kortu mirksiukas.gif

Taip, gamta seksiste, nes moterys gimdyt gali.
Ir ka? Ka tai keicia?
Tu net nesuvoki feminizmo esmes, jeigu tokius klausimis uzdavineji....  unsure.gif

Jis toks pat alkohoikas kaip jus mirksiukas.gif

as ir nesakau, kas patrauke , bet faktas, kad stipresnis vyra spatruake, o ne silpnesnis ar ne?

nieko nekeicia, sakau gamta seksiste, o ne klausiu kazko, kur klausima iziurejai? kai klausiu nematot, kad klausiu, kai teigiu jum klausimai vaidenasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 20:54)
Tai kodel dabar dirbi, jeigu tau taip nepatinka?
Mesk darba  mirksiukas.gif

o tu, M, nedirbi ar mažiau dirbi? kažką būsiu praklausius? man mažai dirbancios ir sau galincios tą leisti išvis asocijuojasi su prabanga. da r plius darancios, ką nori wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 22:20)
Anksciau pamenu buvai labai pries bet koki alko, tik neseniai pakeitei nuomone. Idomu kodel pasikeitei?
Ir koks tas protingas alko kiekis, kuriuo siulai svesti?
Bet lutuke sako, kad net taure labai kenkia, tai kaip?  rolleyes.gif

Jo, buvau nutraukusi. Aš daug ką gyvenime išbandau, kad žinočiau man tai ar ne. Sugadino tai turbūt uošvis (nu tas begėdis mano, visai koks, ania? biggrin.gif ) Jisai kompaneiskas labai toks tipo, bet kadangi sunku natūraliai labai pozityviu ir su bajeriukais būti, nes gyvenimas nelengvas, nu tai jis per šventes išgerti nori. Vyras negeria, nes už vairo ir šiaip jam buvo nebuvo, nu tai uošvis visai surūgęs sėdėdavo, kad ir aš negeriu biggrin.gif Nu tai negalėjau gi taip žmogaus kamuot. Vieną, kitą kartą, kiek gi galima? Aš juk geras žmogus tongue.gif
Atsakyti