Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 12:41)
Tikrai negali, todel nesneku apie temas, kuriose nenusimanau,

Pas tave tiesiog yra kazkoks psichikos sutrikimas - tu uzgozi visa eteri, pezi beli ka, neva viska zinai. Bet kokia tema paimant. Pradedant sunimis, trseksualais, baigiant kt, vaisingumu ir sveikatos temomis.
Tu net nesugebi pasidalint kazkokiais skaniais receptais. Jei kalba apie maista - tai kisi savo trigrasi kaip tu ka darai, nors realiai skaitant tavo patiekalai atrodo kaip jovalas kiaulems.
Tu nesveika. Tu neturi su kuo pakalbet, neturi nei draugu nei pazistamu. Todel tau viena terpe taukst - sm.
Desimtis psl scrolini - tas pats per ta pati - visazine visur.
Ubunte budama rasei, kad niekada sm nesedi kai vyras namie. Matomai vyras jau visam dingo, kad savaitgaliais ir vakarais cia nersi savo pezalus.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 10:24)
aš tik social smoking darau,

o kokia to priezastis ir tikslas?
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 18, 10:46)
papasakok tai lutukei, ji gi teige, kad 40 dienu po taures vyno apsvaigusios vaikstom, o jos vyras rukydamas kasdien - ne biggrin.gif todel isgerti taure vyno savaitgali yra zyyymiai blogiau, nei kasdien rukyti  4u.gif

Neapsavigusios, o alkoholis tiek dar vis valosi is organizmo mirksiukas.gif Smegensy atsistato tik po 20 dienu po isgerimo mirksiukas.gif
rukyti ir gerti yra lygiai taip pat blogai organizmui, tiek,kad poveikis kitoks smegenim tu dalyku, nuo cigareciu neapsinesi,kaip nuo alko.

Bet tau ziuriu uzkliuvo labai mano pasakymas, isizeidei? lotuliukas.gif , o man labai uzkliuvo tavo nesigaudymas apie alkoholi, nes sakeisi esanti mediku destytoja, o gal siek tiek pasigarzinai, gal kokiom slaugytojom detsai kokia Lietuviu kalba? lotuliukas.gif
Atsakyti

Cambala, kad ubunte turi kazkoki psichikos sutrikima yra akivaizdu, bet kodel jus diena dienon veliates i pokalbius su ja? Niekaip nesuprantu. Negaila laiko? Kai jos nebuna tikrai idomu paskaityt diskusijas. Bet ateina ji ir prasideda paklodes trydos apie nieka. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 18, 12:29)
<p>Didieji menininkai is prigimimo. Hm. Jie visi mokesi manau. O ne plove indus visa guvenima ir pyst parase simfonija. Ir tas mokymasis yra darbas. Kaip ir simfonijos kurimas.

Mano tetis niekur nesimoke, nuostabius paveikslus tape su aliejiniais dazais ant drobes, nei kas ji moke, nei kokius kursus ejo, nei kas skatino, zinoma netapo garsiu meininku, nes nebuvo salygu talentu pletoti, reikejo valgyti, dirbo eliniu elektriku, o be to gal ir neturejo tokio talento, kaip Leonardas de Vicis. Manau, tikrieji kurejai , meninikai, jie negali nekurti, tai jiem, ne juodas darbas, o tai gyvenimo budas.

Tu matau nelabai prie meno prisilietusi ir talentingu zmoniu is saves, kurie jau nuo vaikyste sugeba kazka labai gerai daryti. Zinoma zmogus tobuelja kazka darydamas, bet vieni turi talenta, kiti juodu darbu pasiekia ta pati lygi. O tu kaip sakei esi si tu moksliukiu, kurie daug daug mokesi. O as is tu tinginiu, kurie mazai mokesi, bet mokinosi gerai biggrin.gif Tai gal del to ir nesuprantama tau, kaip gali kiti moketi zinoti kazka, kam tu tiek daug darbo idejai...

Del muzikos kurimo ja galima susapnuoti elementariai biggrin.gif , tik reikia moketi uzrasyti ar atkartoti. kaip ir paveikslai kai kurie garsiu meninku buna is ju haliucinaciju, is sapnu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 18, 13:16)
<p>Cambala, kad ubunte turi kazkoki psichikos sutrikima yra akivaizdu, bet kodel jus diena dienon veliates i pokalbius su ja? Niekaip nesuprantu. Negaila laiko? Kai jos nebuna tikrai idomu paskaityt diskusijas. Bet ateina ji ir prasideda paklodes trydos apie nieka. </p>

I kokius pokalbius? Su ja ner apie ka kalbet. Tu matei kazkokius normalius kieno nors pokalbius su ja? Mylimuke su ja gincyjasi, o tai atrodo, jog su ja kas diskutuoja. Nors tokia garbe.
Uzknisa tas jos vapejimas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 13:22)
. O tu kaip sakei esi si tu moksliukiu, kurie daug daug mokesi. O as is tu tinginiu, kurie mazai mokesi, bet mokinosi gerai  biggrin.gif Tai gal del to ir nesuprantama tau, kaip gali kiti moketi zinoti kazka, kam tu tiek daug darbo idejai...

.

Ką čia kliedi? KAIP tu galėjai gerai mokytis, jei lietuviškai rsšyti nemoki ir minčių dėstyti nemoki??? Kokioj balbieriškio mokykloj tokius ruošia????
Atsakyti
Aš bandau mopsui nagus nukarpyt, egzorcizmas vyksta🤦‍♀️
Galvoju ką pietums pagamint, kaip užknisa galvot, gal kokią lazaniją, visa šeima mėgsta, išskyrus mane
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 12:40)
bet tai matai, užtat kaip dabar lietuviams patiko tie gradusai biggrin.gif reikėjo nuo anksčiau bandyt, o tai dabar kaip nematę biggrin.gif

Girta tauta lengviau valdyti biggrin.gif Dar iki pirmojo pasaulinio karo Rusija buvo maziausiai isgerenti salis Europoje, nepirklausomai nuo dideliu caru pastangu ja nugirdyti, Lietuvoje, manau, panasiai buvo. Jau sakiau is vieno senelio pasakojimo, kuris gime sbuvo apei 1910m, kad jie 3 isgerdavo ta mazulyte bonkute, kiek ji ten gramu 200? tai jau skaitydavosi,kad labai prisigere.

bet del to dar rusai , lietuviai ir aplinikines tautos yra zymiai sveikesnes, mastancios labiau nei vakaru tautos, kur zmones programavo baznycia , girde jau daug seniau, kur vyko kraujomaisos, kur gyvavo karalystes ir didele atskirtis tarp luomu. Lietuvoje ne taip senai tik visa tai atsirado. Is knygos kur idejau istruaka, siaip idomu paskaiyti ja, matom, kad zmones gyveno sveikai, ilgai iki 100m laisvai ir nebuvo tada dar didelio susipriesinimo tarp zmoniu pagal kazkokius luomus, turtus...
Todel gaila, kad per paskutinius 100m lietuviai taip nusidegradavo ir nusigere... Kaip ir indenus gerai nudegrino ir isnaikino ju kultura beveik su alkoholiu...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 13:26)
Ką čia kliedi? KAIP tu galėjai gerai mokytis, jei lietuviškai rsšyti nemoki ir minčių dėstyti nemoki??? Kokioj balbieriškio mokykloj tokius ruošia????

Lietuviu kalba dabar niekam nereikalinga, kam cia ja kisi... Nebent kokii ubagiska atlyginima su ja gali uzdirbti, jei neprieini prie lovio
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 13:29)
Aš bandau mopsui nagus nukarpyt, egzorcizmas vyksta🤦‍♀️
Galvoju ką pietums pagamint, kaip užknisa galvot, gal kokią lazaniją, visa šeima mėgsta, išskyrus mane

Nemėgsta? Mano ramiai sėdi, nors jaučiu, kad jai tai l nepatina biggrin.gif o katėms išvis dzin, apkarpau ramiai
Atsakyti
Dingo ana su tom pėdom biggrin.gif neištvertų trijų mėnesių.
Gal voverės labiau arba pelės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 18, 13:30)
Lietuviu kalba dabar niekam nereikalinga, kam cia ja kisi... Nebent kokii ubagiska atlyginima su ja gali uzdirbti, jei neprieini prie lovio

Gerai negali mokytis, nemokėdamas elementarių dalykų. Plius ji akivaizdžiai nemokytina-nepriima naujos informacijos, nesugeba jos įsisavinti. Tiesiog labai riboti protiniai gebėjimai.
Atsakyti