Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 13:35)
O kam karpot?

Jei nagai per ilgi, šuo pradeda netaisyklingai statyt kojas, dėl ko vėliau gali būt problemų su sanariais.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 13:45)
Dabar tai eina. Bet kai gyvenom bute - neejo. Nekarpiau. Draskykle kas metai keiciam. Nieko nebuvo sudraskes( ta prasme baldu). Tik viena kart wc duru stakta, nes netycia uzdarytas buvo kelias valandas.

Aj nzn, laksto siaučia, geriau trumpais nagais, būna ir pasilupa, tai saugiau kiek.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 13:30)
Nemėgsta? Mano ramiai sėdi, nors jaučiu, kad jai tai l nepatina biggrin.gif o katėms išvis dzin, apkarpau ramiai

negalima katem nagu karpyti unsure.gif As ziuriu tau gyvunai kaip dekoracija buto?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 13:48)
negalima katem nagu karpyti  unsure.gif As ziuriu tau gyvunai  kaip dekoracija buto?

Patylėtum jau biggrin.gif biggrin.gif die die, kas per debilė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 13:38)
mes susukam į rankšluostį ir tik po koją ištraukiam. Vyras laiko, nes ir per rankšluostį kaput' man būtų, vistiek suėstų. Iki 5-6 mėn. davėsi gražiausiai, po to porą sykių įkirpau iki kraujų, nes persistengiau ir nuo to laiko viskas. Sako: aš tau kaip nukirpsiu, tai pati kraujuosi biggrin.gif

Vargšiukas. Aš labai bijau įkirpt, kai nagai šviesūs, tuomet lengviau yra. Galvojau ir aš sukt į rankšluostį sukt, bet nesinori per daug jo stresuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 13:50)
Vargšiukas. Aš labai bijau įkirpt, kai nagai šviesūs, tuomet lengviau yra. Galvojau ir aš sukt į rankšluostį sukt, bet nesinori per daug jo stresuot biggrin.gif

pas maniškį tokie margi kai kurie, kaip gintariniai, bet gyvuonies praktiškai nesimato. Atrodo ir vaikšto daug, bet... Nesuprantu, nenudyla. Net kalnuos į akmenis nenudyla. Ne šuo, o nagas kažkoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 13:48)
negalima katem nagu karpyti  unsure.gif As ziuriu tau gyvunai  kaip dekoracija buto?

Iš kur tu ištraukei tokią nesamonę, kad katėms negalima karpyti nagų? Dekoracijos prie ko? Aš pvz savo katinui karpau, kad ant tvoros neužliptų. Didelis yra, jam pavojinga tvorom karstytis, nes jau apturėjo traumą praeity nukritęs nuo tvoros, o į lauką nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 18 vasario 2020 - 13:58
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 13:32)
Gerai negali mokytis, nemokėdamas elementarių dalykų. Plius ji akivaizdžiai nemokytina-nepriima naujos informacijos, nesugeba jos įsisavinti. Tiesiog labai riboti protiniai gebėjimai.

Cia tik tu taip isivaizduoji, kad savo bukuma pasiteisinti. biggrin.gif Taip lietuviu kalba nebuvo mano geriausiai mokamas dalykas turejau 8. Bet tai niekaip netrukde man mokintis visa kita.
O tu, kaip suprantu, moki vien tik lietuviu kalbos gramatika ir nieko daugiau biggrin.gif Tai tau taip baisu, kai zmones jos taisyklingai nemoka ir atrodo, jei jau to nemoka vadinasi nieko nemoka biggrin.gif
Mokykloje visada buvau prie geriausiai besimokanciu, buvau ir pirmune vienus metus, bet tai buvo ne man, del to butu reikeje dirbti daugiau, ruosti pamokas, o as tingejau,jas ruosdavau ant greicio per pertraukas, namuose pradejau kazka daugiau daryti tik paskutinese klasese 11, 12. Institute irgi buvau prie pirmuju geriausiai besimokanciu, paskutiniai mokslai jau buvo realiai sunkus, pirma kart gyvenime buvo sunku mokytis ir daug laiko uzeme tai, buvau per viduriuka kazkur tarp 16 zmoniu, is kuriu baige 11, buvau prie vyresniu jau gal 3-4 is seniausiu biggrin.gif Pirma kart dirbu su zymiai protingesniais zmonem nei as , turiu omeny inetelekta.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 13:56)
Iš kur tu ištraukei tolią nesamonę, kad katėms negalima karpyti nagų? Dekoracijos prie ko? Aš pvz savo katinui karpau, kad ant tvoros neužliptų. Didelis yra, jam pavojinga tvorom karstytis, nes jau apturėjo traumą praeity nukritęs nuo tvoros, o į lauką nori.

biggrin.gif ji geriau žino
Lutuke, žiūrėk, kai tema apie gyvūnus, grožį, tu nesikišk, bes čia tavo nuomonė ženiau plintuso.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 13:51)
pas maniškį tokie margi kai kurie, kaip gintariniai, bet gyvuonies praktiškai nesimato. Atrodo ir vaikšto daug, bet... Nesuprantu, nenudyla. Net kalnuos į akmenis nenudyla. Ne šuo, o nagas kažkoks biggrin.gif

Su mopsu tas pats. Kai geras oras, pasiimu jį į miestą tik dėl to, kad nagus pasidildintų, nu nei pro kur
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 13:44)
Labai įdomios studijos. Norėčiau dabar tokių ax.gif Laisvu laiku vis paskaitau kažką.
Koks gražus man atrodo tas gyvenimas prie gamtos, su papročiais. Nu aišku, elektrso neturėjimas, gerų higieninių sąlygų neturėjimas, ilgos ir labai šaltos žiemos nelabai žavi...
Ech... nu nėra tos pilnos laimės, visaip vistiek negerai biggrin.gif
Bet sakyti, kad dabar puikūs laikai niekaip negaliu. Tikrai jie nepuikūs

Tikria labai idomios, kuo duagiau giliniesi pamatai, kokie ismintigi buvo musu porteviai iki kriksioniskam periode.

Cia idomus video yra gale straipsnio https://www.astronom...birutes-kalnas/
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 13:59)
biggrin.gif ji geriau žino
Lutuke, žiūrėk, kai tema apie gyvūnus, grožį, tu nesikišk, bes čia tavo nuomonė ženiau plintuso.

Čia gal ji maišo su nagų šalinimu🤔 Nes *****, pirmą kartą gyvenime girdžiu, kad katėms negalima nagų karpyt, totalus bullshit
Atsakyti