QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 13:32)
Gerai negali mokytis, nemokėdamas elementarių dalykų. Plius ji akivaizdžiai nemokytina-nepriima naujos informacijos, nesugeba jos įsisavinti. Tiesiog labai riboti protiniai gebėjimai.
Cia tik tu taip isivaizduoji, kad savo bukuma pasiteisinti.

Taip lietuviu kalba nebuvo mano geriausiai mokamas dalykas turejau 8. Bet tai niekaip netrukde man mokintis visa kita.
O tu, kaip suprantu, moki vien tik lietuviu kalbos gramatika ir nieko daugiau

Tai tau taip baisu, kai zmones jos taisyklingai nemoka ir atrodo, jei jau to nemoka vadinasi nieko nemoka
Mokykloje visada buvau prie geriausiai besimokanciu, buvau ir pirmune vienus metus, bet tai buvo ne man, del to butu reikeje dirbti daugiau, ruosti pamokas, o as tingejau,jas ruosdavau ant greicio per pertraukas, namuose pradejau kazka daugiau daryti tik paskutinese klasese 11, 12. Institute irgi buvau prie pirmuju geriausiai besimokanciu, paskutiniai mokslai jau buvo realiai sunkus, pirma kart gyvenime buvo sunku mokytis ir daug laiko uzeme tai, buvau per viduriuka kazkur tarp 16 zmoniu, is kuriu baige 11, buvau prie vyresniu jau gal 3-4 is seniausiu

Pirma kart dirbu su zymiai protingesniais zmonem nei as , turiu omeny inetelekta.