Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 13:30)
Nemėgsta? Mano ramiai sėdi, nors jaučiu, kad jai tai l nepatina biggrin.gif o katėms išvis dzin, apkarpau ramiai

O kam karpot?

Uzsinorejau cilindro firmos talpos su ultravioletiniu apsvietimu ir gyvom meduzom( tom piktom). Turbut misija neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 13:32)
Gerai negali mokytis, nemokėdamas elementarių dalykų. Plius ji akivaizdžiai nemokytina-nepriima naujos informacijos, nesugeba jos įsisavinti. Tiesiog labai riboti protiniai gebėjimai.

Sena karta moka gerai rusu, dabartine moka anglu, tikrai be lietuviu galima apseiti. galima net visai nemoket (Ponas arbuzas euras skaniai pirkti).

Siaip tai sunkiai Ubuntienei ejosi su kad ir davimo isisavinimu. Va ka jii gerai daro,, tai isikala kokias dogmas ir gina jas iki mirties
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 13:35)
O kam karpot?

Uzsinorejau cilindro firmos talpos su ultravioletiniu apsvietimu ir gyvom meduzom( tom piktom). Turbut misija neimanoma.

Kaip tai kam? Katėms reikia karpyt.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 13:29)
Aš bandau mopsui nagus nukarpyt, egzorcizmas vyksta🤦‍♀️
Galvoju ką pietums pagamint, kaip užknisa galvot, gal kokią lazaniją, visa šeima mėgsta, išskyrus mane

mes susukam į rankšluostį ir tik po koją ištraukiam. Vyras laiko, nes ir per rankšluostį kaput' man būtų, vistiek suėstų. Iki 5-6 mėn. davėsi gražiausiai, po to porą sykių įkirpau iki kraujų, nes persistengiau ir nuo to laiko viskas. Sako: aš tau kaip nukirpsiu, tai pati kraujuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 13:38)
Kaip tai kam? Katėms reikia karpyt.

Nekarpau. Viena kart tik kirpau kai parsivezem.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 18, 13:36)
Sena karta moka gerai rusu, dabartine moka anglu, tikrai be lietuviu galima apseiti. galima net visai nemoket (Ponas arbuzas euras skaniai pirkti).

Siaip tai sunkiai Ubuntienei ejosi su kad ir davimo isisavinimu. Va ka jii gerai daro,, tai isikala kokias dogmas ir gina jas iki mirties

Mokykloj neapsieisi. Net baigimo diplomo negausi, nemokėdamas lietuvių.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 13:39)
Nekarpau. Viena kart tik kirpau kai parsivezem.

Tavo į lauką eina berods? Aš karpau, mažiau draskyklę drožia. Jos tvarkingai reaguoja, pas veisėjus įpratintos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 18, 12:48)
Nera beveik jokiu ziniu apie to meto Lietuva. beveik jokiu.
Kam cia tos tuscios spekuliacijos. Lietuva neturejo rastingumo tai skaitesi velnio pramanu

Yra, kas iesko , tas randa, viena knyga idejau mirksiukas.gif mes mokemes institute Lietuviu etnokultura, studijuojami yra ne tik mums zinomi rastai, bet ir ornamentai, siaudiniai sodai, observatorijos, runos, rubai, kapavietes, senosios pasakos, legendos, dainos, piliaklniai, sventes ir t.t. kas atskleidzia ant kiek lietuviai buvo apsisveite, pvz net ir planetu, pasaulio susidarymo, veikimo aspektuose. Kai vakaru univeristetuose buvo sprendziami klausimai kiek velniu gali tilpti ant adatos smaigalio, lietuviai kure saules menulio observatorijas. Jei busit Palangoje uzlipkit ant Birutes kalno. Lietuviai iznojo,akd zeme sukasi aplink saule, o ne atvirkscia, kaip ri zinojo kitu kunu judejima danguje. Kol krikscioniska baznycia atejusi neivede tamsiuju amziu...
Galu gale galima stuidjuoti pacia klaba, tarmes, reiskmes zodziu, juose irgi labai daug kas atsiskleidzia.
Zemaiciai skaite rasta velnio pramanu ir jie buvo teisus, rastai gali buti iskreipti, kitu dalyku neiskreipsi taip greitai... biggrin.gif Pas mane matyt daug to zemaitisko kraujo, tai as ir nelabai kreipiu demesi per daug i rasta, bet laikausi duoto zodzio zmogui... biggrin.gif
Atsakyti
Beraštė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 18 vasario 2020 - 13:42
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 18, 10:44)
As matau labai didziule takoskyra. Tarp vyresnes kartos, kurie nagais isikibe i vienintele profesija ir vieninteli darba, kaip i siauda. Ir i jaunus zmones, kurie daznai kazka keicia, moka prisitaikyti, iesko issukiu.
Dar yra zmones, kurie dievina savo profesija nuo a iki z ir su ja numirsta. (manau, tu busi is tokiu? smile.gif  )

vyresnioji karta cia kas butu? nes pagal tai ka matau tai jau butu penisnikai dabartiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 13:30)
Nemėgsta? Mano ramiai sėdi, nors jaučiu, kad jai tai l nepatina biggrin.gif o katėms išvis dzin, apkarpau ramiai

Su katinu nėra problemų, bokserei nesu nei sykio karpius, jai arba neauga, arba nusidilina vedžiojant, o mažajam problema, pamato žnypliukes, bėga slėptis, o jam, skirtingai nei bokserei, nagai auga
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 13:41)
Yra, kas iesko , tas randa, viena knyga idejau mirksiukas.gif mes mokemes institute Lietuviu etnokultura, studijuojami yra ne tik mums zinomi rastai,  bet ir ornamentai, siaudiniai sodai, observatorijos, runos, rubai, kapavietes, senosios pasakos, legendos, dainos, piliaklniai, sventes ir t.t. kas atskleidzia ant kiek lietuviai buvo apsisveite, pvz net ir planetu, pasaulio susidarymo, veikimo aspektuose. Kai vakaru univeristetuose buvo sprendziami klausimai kiek velniu gali tilpti ant adatos smaigalio, lietuviai kure saules menulio observatorijas. Jei busit Palangoje uzlipkit ant Birutes kalno. Lietuviai iznojo,akd zeme sukasi aplink saule, o  ne atvirkscia, kaip ri zinojo kitu kunu judejima danguje. Kol krikscioniska baznycia atejusi neivede tamsiuju amziu...
Galu gale galima stuidjuoti pacia klaba, tarmes, reiskmes zodziu, juose irgi labai daug kas atsiskleidzia.
Zemaiciai skaite rasta velnio pramanu ir jie buvo teisus, rastai gali buti iskreipti, kitu dalyku neiskreipsi taip greitai...  biggrin.gif Pas mane matyt daug to zemaitisko kraujo, tai as ir nelabai kreipiu demesi per daug i rasta, bet laikausi duoto zodzio zmogui... biggrin.gif

Labai įdomios studijos. Norėčiau dabar tokių ax.gif Laisvu laiku vis paskaitau kažką.
Koks gražus man atrodo tas gyvenimas prie gamtos, su papročiais. Nu aišku, elektrso neturėjimas, gerų higieninių sąlygų neturėjimas, ilgos ir labai šaltos žiemos nelabai žavi...
Ech... nu nėra tos pilnos laimės, visaip vistiek negerai biggrin.gif
Bet sakyti, kad dabar puikūs laikai niekaip negaliu. Tikrai jie nepuikūs
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 13:40)

Tavo į lauką eina berods? Aš karpau, mažiau draskyklę drožia. Jos tvarkingai reaguoja, pas veisėjus įpratintos wub.gif

Dabar tai eina. Bet kai gyvenom bute - neejo. Nekarpiau. Draskykle kas metai keiciam. Nieko nebuvo sudraskes( ta prasme baldu). Tik viena kart wc duru stakta, nes netycia uzdarytas buvo kelias valandas.
Atsakyti