Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 16:35)
nu dar ko , neturiu ka veikti, as tau turiu irodineti,kad as ne balerina? lotuliukas.gif neradai, ka zadejai rasti, tai dabar issisukineji?  biggrin.gif

kaip paskaysi  biggrin.gif

tai kad ne ir ne

Aha, o aš lygtai neturiu ką veikti, tik po tavo rašliavas knaisiotis? Puikiai pamenu, ką rašei, o jei tu nebepameni, tai tavo bėda.

Na tai kiek? Jei bendrauji su priehlaudom, turėtum žinot.

O kas čia tokio, jei ir taip? Kam apsimetinėt? Daugiau ar mažiau keikiasi visi ir viskas su tuo yra ok.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 16:38)
bet taigi niekas nesneka apie gyvun o paleidima viduryje centro, kalba prasidejo tik nuo to ar laikyti gyvuna nuolat bute, lauko  nematant ar isleisti i lauka, neperdek biskiuka  mirksiukas.gif
Papildyta:

is kaciuku gal isvaizdos?????nedasyla?

Apie kokį centrą tu kalbi? Žiūrėk, vaizdas pro langą, keli metrai nuo namų. Ir ne bute gyvenu. Ir net ne miesto centre
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 16:53)
Gal tu apsiramink su neadekvačiais palyginimais? Ok, jei jau lygini vaikus su gyvūnu, sveiko proto žmogus nepaleis be priežiūros lakstyt dvimečio, kai tuo tarpu 12metis laisvai gali pabūt namie vienas ir nueit pareit iš mokyklos pvz. Gyvūnas visą gyvenimą yra kaip tas dvimetis, už namų ribų vieno paleist negalima, ar taip sunku suprast?

Nu tai šunis juk išdresuoja. Pagal 1 video sprendi apie visus?

Nu tai aišku, kad nutinka. Dukros kambary dužo veidrodis, sudėjau šukes į maišą kartu su visu kitu crap, kažkas paskambino, taip ir liko tas maišas viršuj laiptų aikštelėj. Viena pailga šukė pakrypo, aš užsimiršus ėjau ir prasivariau koją beveik iki kaulo, dėkoju dievui, kad tai nutiko man, o ne mano šeimos nariams ar gyvūnams. Pati durna, kad neišnešiau iš karto. Bet juk netyčia, o jei išleisčiau šunis be priežiūros į lauką pazyliot, tai būčiau neatsakinga ir nereikėtų nustebt, jei įvyktų nelaimė.

Nu nera gyvunai suauge kaip 2 m vaikai, nenusisnkek. Paziurejai video kuri ikeliau, kaip suauges suo gelbeja maziuka nuo masinos, panasu i dvimecio elgesi? Protas, intelektas ju gal toks, kaip mazo vaiko, bet instinktai pralenkia suaugusio zmogaus instinktus, klausa , uosle kelis kartus astresne. O savisaugai labiausiai reikia instinktu, o ne proto. Ne visi suauge moka taip save saugoti, kaip moka sunys ar kates juo labiau. Kates is vis laukinis gyvunas- plesrunas, suo tai nuo zmogaus priklausomas.
Mano 2 m vaikai tikrai nieko panasaus nesugeba, ka sugeba mano kate. biggrin.gif

Ka turi omeny paleisti uz namu ribu? Ar as sakiau, kad gyvuna reikia kazkur isvesti ir paleisti? Sneka buvo apie islaidima i kiema ir turejima to kiemo. O jei neturi tada isvesti zinoma i lauka kazkur i suagia teritorija, kad issilakstytu. Tu labai neisiskaitai prisikuri savo ir gincyjiesi neaisku su kuom.

Nu va matai, pilnai sutinku, mes atsakingi uz gyvunus ir i kokia aplinka juos supa, kur jie buna, bet visu pavoju nepasalinsim, o laikyti del ju galimybes namie visa gyvenima man per ziauru.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 17:04)
Aha, o aš lygtai neturiu ką veikti, tik po tavo rašliavas knaisiotis? Puikiai pamenu, ką rašei, o jei tu nebepameni, tai tavo bėda.

Na tai kiek? Jei bendrauji su priehlaudom, turėtum žinot.

O kas čia tokio, jei ir taip? Kam apsimetinėt? Daugiau ar mažiau keikiasi visi ir viskas su tuo yra ok.
Papildyta:

Apie kokį centrą tu kalbi? Žiūrėk, vaizdas pro langą, keli metrai nuo namų. Ir ne bute gyvenu. Ir net ne miesto centre

Tu pati gi pasisiulei, as tave sneparsiau ir taip as atsimenu ir jau rasiau, kam kartotis n kartu ta pati?

apie prieglaudas parasiau vsika , vel pakartoti?

apie keikimasi irgi parasiau

prie ko cia tu ir tavo namai? Nebijai, kad rasiu tavo nama? as gi zinau Tulamore gana gerai lotuliukas.gif zusuksiui svecius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 16:55)
Nera pas mus pulkai gatviniu, aiskiai gi parasiau buvo 2 laukiniai gatviniai, kiti naminiai steralizuoti kaimynu.

Tai gal atvirskciai?  bigsmile.gif Tai,kad mes apie kates snekejom, ne sunis  biggrin.gif

Kas kad parasei tu?

Siandien bandei ir apie sunis reikstis.
Ir anksciau reiskeisi, mano suni pavadinusi koviniu.
Vnz gluse esi. Ir atsiknisk, posta paraso kas nors i jos pezalus, tai jau pacijaucia " pagerbta", galvoja, kad su ja imanomos diskusijos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 16:55)
Dar tada norejau paklaust, kai rasei, jog per Valentina tavo zmonas pas tevus bus:
tu vis burnojies ant LT, bet nusedot cia - grizot del pasiligojusiu tevu( apie savo mama irgi rasei)?

Man nepatiko, kai i Vokietija prileido visokiu is Afrikos ir Azijos. Tai supratau, kad greitai viskas atrodys, kaip kur UK...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 17:05)
Nu nera gyvunai suauge kaip 2 m vaikai, nenusisnkek. Paziurejai video kuri ikeliau, kaip suauges suo gelbeja maziuka nuo masinos, panasu i dvimecio elgesi? Protas, intelektas ju gal toks, kaip mazo vaiko, bet instinktai pralenkia suaugusio zmogaus instinktus, klausa , uosle kelis kartus astresne. O savisaugai labiausiai reikia instinktu, o ne proto. Ne visi suauge moka taip save saugoti, kaip moka sunys ar kates juo labiau. Kates is vis laukinis gyvunas- plesrunas, suo tai nuo zmogaus priklausomas.
Mano 2 m vaikai tikrai nieko panasaus nesugeba, ka sugeba mano kate. biggrin.gif

Ka turi omeny paleisti uz namu ribu? Ar as sakiau, kad gyvuna reikia kazkur isvesti ir paleisti? Sneka buvo apie islaidima i kiema ir turejima to kiemo. O jei neturi tada isvesti zinoma i lauka kazkur i suagia teritorija, kad issilakstytu. Tu labai neisiskaitai prisikuri savo ir gincyjiesi neaisku su kuom.

Nu va matai, pilnai sutinku, mes atsakingi uz gyvunus ir i kokia aplinka juos supa, kur jie buna, bet visu pavoju nepasalinsim, o laikyti del ju galimybes namie visa gyvenima man per ziauru.

Su tavim grynai tas pats, kaip su pliku pešiotis. Apie dresūrą ką nors esi girdėjus? Nu nemoka tie šunys savęs saugoti, ne-mo-ka, ypač nedresuoti. Nei katinai nemoka.

O kiek yra tokių, kurie paleidžia. Aš bet nesugalvočiau savo šunų išleist vienų prie namų, o kaimynas išleidžia, jo šuo mums apie langus pasibraižo, kitiems kaimynams po langais prišika. Va tą ir turiu omeny. Ateina į kiemą bent 2 svetimi katinai ir dar kniaukia, mol ėst duok.

Taip, visų pavojų nepašalinsim, bet leisti valkiotis su ta mintim "ai, juk nelaimės vistiek nutinka" yra žiauriai neatsakinga. Tau per žiauru namie laikyt, o man žiauru suteikt progą būt syžalotam ar užmuštam. Ok baigiam apie tuos gyvūnus, nusibodo pilstyt iš tuščio į kiaurą čia su tavim.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 17:07)
Tu pati gi pasisiulei, as tave sneparsiau ir taip as atsimenu ir jau rasiau, kam kartotis n kartu ta pati?

apie prieglaudas parasiau vsika , vel pakartoti?

apie keikimasi irgi parasiau

prie ko cia tu ir tavo namai? Nebijai, kad  rasiu tavo nama? as gi zinau Tulamore gana gerai lotuliukas.gif  zusuksiui svecius  bigsmile.gif

Pacituok, kur pasisiūliau. Ar kai su lt gramatika ir teksto suvokimu bėdos, tai nebesupranti, kas parašyta? Nieko tokio, tau įprasta.

Apie prieglaudas tu neparašei nieko, matosi, kad neturi jokio supratimo.

Aš irgi.

Davai atvaryk, įdomu pamatyt, kaip atrodai. Pyrago iškepsiu, arbata pavaišinsiu. Bijai? Surask mano adresą, gali?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 18 vasario 2020 - 17:22
Nu va, pasidomejau meduzom- joms nrsvarbu kur gyventi- svarbu butu vanduo.
Bet isigyt neimanoma del gyvunu psaugos ir transportavimo istatymo.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 18:18)
Nu va, pasidomejau meduzom- joms nrsvarbu kur gyventi- svarbu butu vanduo.
Bet isigyt neimanoma del gyvunu psaugos ir transportavimo istatymo.

Taigi nuvaziuok pajurin ir prisigaudyk, bene nulinciuos kas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 17:10)
Siandien bandei ir apie sunis reikstis.
Ir anksciau reiskeisi, mano suni pavadinusi koviniu.
Vnz gluse esi. Ir atsiknisk, posta paraso kas nors i jos pezalus, tai jau pacijaucia " pagerbta", galvoja, kad su ja imanomos diskusijos.

Nu nu, ir kas per "kovinis" pas tave?
Jai nedaeina, kad kovinių šunų nebūna. Net pudelis pas tūpą šeimininką gali koviniu virst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 18 vasario 2020 - 17:24
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 18, 17:23)
Taigi nuvaziuok pajurin ir prisigaudyk, bene nulinciuos kas? biggrin.gif

Ne Baltijos ar Juodosios juros noriu. Tu nuodingu, piktu, kur ciuptuvai ilgi.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 17:24)
Nu nu, ir kas per "kovinis" pas tave?
Jai nedaeina, kad kovinių šunų nebūna. Net pudelis pas tūpą šeimininką gali koviniu virst.

Malinua.
Matet koks juodas pudelis jav pirma vieta laimejo?
Dantys baltesni uz zmogaus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 17:18)
Su tavim grynai tas pats, kaip su pliku pešiotis. Apie dresūrą ką nors esi girdėjus? Nu nemoka tie šunys savęs saugoti, ne-mo-ka, ypač nedresuoti. Nei katinai nemoka.

Tau per žiauru namie laikyt, o man žiauru suteikt progą būt syžalotam ar užmuštam. Ok baigiam apie tuos gyvūnus, nusibodo pilstyt iš tuščio į kiaurą čia su tavim.

Pacituok, kur pasisiūliau. Ar kai su lt gramatika ir teksto suvokimu bėdos, tai nebesupranti, kas parašyta? Nieko tokio, tau įprasta.

Apie prieglaudas tu neparašei nieko, matosi, kad neturi jokio supratimo.

Davai atvaryk, įdomu pamatyt, kaip atrodai. Pyrago iškepsiu, arbata pavaišinsiu. Bijai? Surask mano adresą, gali?

Dresura yra ne tam,kad jie pasisaugoti ismoktu, o kad mozgui patogiau butu biggrin.gif Luakinia zveris kuo puikiausiai gyvena ir nedresiruoti.
Matei visgi video a rnematei, kur ikeliau?

Bet vis tiek isleidi biggrin.gif

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 15:46)
Žiūrėk, jei atvilkčiau tavo postą ir tėkščiau į marmūzę, juk tau vistiek nebūtų gėda, ar ne? Aha aha, tu skambinaisi į prieglaudas lotuliukas.gif bet juk tu pripratus meluot, nieko naujo.

su kuo susiduriau ta ir parasiau, kaciukai pas musu gatviniai prieglaudoje kartais buna, u zjuos reikai duoti 50 e mirksiukas.gif nezinau ko tu dar tikiesi?

Tik kaip atrodau idomu? o pabendrauti su tokia ismintinga moterim lotuliukas.gif ot butu bajeris, jei mane pazinotum lotuliukas.gif rasti tai nesunku adresa pagal sia nuotrauka biggrin.gif geriau siaip issitrink.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 17:31)
.

pagal save augintiniai?
Atsakyti

man keista, juk Šviesa iš modernios kartos. juk užsieny iprasta išvis keisti profesijas, ir skaitet? - psichologai pataria, kas 7 metu bent jau darbo pobūdi pakeisti, kaip jums tai?
žinoma, kai kam gaila investuotu pinigu, laiko.... bet jei dirba "eilinius darbus", tikrai būtina ir galima viską bandyti keisti....amatai db kokie populiarūs, o ir del smegenu veiklos irgi gerai....

As dar karta pasikartosiu, jog sneku apie tokius atvejus, kai koks agronomas tampa autonominio vairavimo programuotoju. As cia nekalbu apie technini darbuotoja isejusi i tos pacios imones pardavimu skyriu. Menkas pokytis tai.

As gal is modernios kartos, bet mano didele dalis pazistamu PhD turi, studijos trunka 10 ir daugiau metu, tad keisti specialybe 40ies nelabai iseina. Ir vaikai veliau ateina, ir stabili gyvenamoji vieta. Kolegu apie puse gyvene skirtingose salyse, keite imones, taikymo sritis. Tu pokyciu gyvenime ir taip daug. O ir sritis labai sudetinga, visa laika mokaisi. Mes nedarom fabrikiniu daiktu. Viskas custom, dazniausiai kito tokio modelio pasaulyje nebuvo ir gal nebus.

As pati, keiciau taikymo sritis, salis, viesa i privatu sektoriu, tad niekada nebuvo sedejimo vietoje stumdant ta pati jau mintinai mokama popieriuka. Pries metus nezinojau kas tas python, dabar 20% laiko praleidziu sita kalba programuodama. :)

Tu pati LT visa laika gyvenusi. Zinai jausma, kai persikraustai ir net nezinai i kokia parduotuve eiti lygintuvo nusipirkti? Googlini pavadinima, kaip cia vietines parduotuves vadinasi. :) As kazkada sneku su pazistama, ir sakau "vakar ejau namo su GPS rankoje". Nezinojau kaip grizti, buvau kelios dienos atsikrausciusi. Dabar nauja kalba mokausi del darbo. Tu pokyciu ir nauju dalyku - vezimu vezk. :)

Dargi svarbi detale - jei vienas zmogus labai spaudzia moksluose karjeroje, antra puse turi "pakenteti". Mano sefas daug dirbo, zmona paskui seke, du vaikai gime. Aisku jis seima is esmes islaiko, zmona dabar tik i darba grizo. Isivaizduoju zmonos veida, kai jis pasakytu, kad mieloji, vaikais ir toliau rupinsiesi tu, nes as po darbo mokysiuosi botanikos/floristikos, noriu atidaryti geliu kioskeli. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 18 vasario 2020 - 17:46

Keistas noras.Juk jų nei paliesi, nei prijaukinsi.

Atsakyti