Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 15:48)

kažki bendrą paveikslą mergos ima lipdyti iš manęs. kaip ir iš bet kurios kitos. lipdo, lipdo, žiūrek, nepataiko, kažkas išnyra, tada supyksta.
kaip ji išvis galejo mane pažinti?
savo vaizdini teturedama apie mane?
turbūt isivaizdavo, kad turiu tiketi, kuo ji. kalbeti, kaip ji.

laba tikslus pastebejimas biggrin.gif
kaip tave suprantu biggrin.gif Tureti, susidaryti ivaizdi apie nares cia manau normalu, bet bandyti ta ivaizdi uztemti ant zmogaus, jau neisgauna, ir kai truksta, tai prikuria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 15:49)
O kiek žmonių nutrenkta? Visada taip bus, kad vieniems pasiseks, kitiems ne. Žinau du šunis, kurie mirė namie. Vienas blogai nukrito nuo fotelio, kitą močiutė iš rankų išmetė. Abu buvo jauni. Tiesa, dar žinau vieną, kur lifte leidosi, ant rankų laikė tvarkingai moteris, o tik lifto durys prasidarė, kaimynų didelis šuva op staiga ant jos, išplėšė šuniuką iš rankų, trenkė sienon, tiek tereikėjo, liko invalidukas, vėliau ir mirė.
Kaip ir žinau tokių, kurie iki senatvės vieni ganėsi po lauką nuo ryto, šeimininkai vakare susirinkdavo namo.

Gal jūs baikit žmones su gyvūnais lyginti, a? Žmogus yra atsakingas pats už save, be abejo, niekada negali žinoti, gal rytoj plyta einant ant galvos nukris. Bet kai sąmoningai paleidi gyvūną vadalotis, kol jį nudaužia, nei meilės gyvūnui, nei atsakomybės prieš jį čia nėra. Man su mopsu jau 3 kartus galėjo įvykti nelaimė, neįvyko. Bet kas nuo manęs priklauso, aš visada stengsiuos apsaugoti savo augintinius.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 16:48)
aš gi seniai cia esu rašius, aš neaprepiama, nekiškit manęs i remus.

Labai daznai kartoji sita sakini. Turi bedu su saves vertinimu? Saves pacios ir aplinkiniu?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 15:05)
Lėktuvais skraidai, taip kad dvirka, deja deja  nė procento neatperka.
Ps šlaunys gerai, sportas gerai wub.gif

O juk galetu ant dvirkos per padauli keliaut. Ne viena rode. Vienas net bego per kelias salis.
-----

Siaip toks Pupu dede berods buvo. Issiskyres. Manau Given labai i vyrus tiktu
Tik jo mikriuka reiktu perdirbt kad nuo vandems riedetu. Arba nuo kazkokios energijos.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 16:15)
Gal jūs baikit žmones su gyvūnais lyginti, a? Žmogus yra atsakingas pats už save, be abejo, niekada negali žinoti, gal rytoj plyta einant ant galvos nukris. Bet kai sąmoningai paleidi gyvūną vadalotis, kol jį nudaužia, nei meilės gyvūnui, nei atsakomybės prieš jį čia nėra. Man su mopsu jau 3 kartus galėjo įvykti nelaimė, neįvyko. Bet kas nuo manęs priklauso, aš  visada stengsiuos apsaugoti savo augintinius.

Nesiginčyju, kai saugot reikia, tada bent savęs nekaltintum, jei kas. Bet realiai, jei nulemta, nepadarysi nieko, vistiek mirs. Tiesa, dar vieną prisiminiau mirtį namie. Vaikai bandė šuniuką į lovą kelių aukštų įkelti ir nesėkmingai.
Kaip ir be abejo, esu mačiusi nutrenktų gyvūnų.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 16:06)
Ir visi visi tik atsakingiems šeimininkams biggrin.gif

Niu. Pvz nukankinimui, kaip tam psichui, į "geras" rankas, jei užmatei tą diedą, kur sakė katei į užpakalį bambioškę kišo. Arba kaip masalas šunų kovoms. Ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 16:08)
Į parodas eisit?

Su kuo? Mopsu ar katinu? Dalyvauti tai ne, nebent apsilankyt, gyvūnais pasigrožėt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 17:09)
Atsakai i savo klausima - tu persi savo nuomone kitiems ikyriai. Kad ir dabar aiskus pavyzdys - kiausiniai - vistu menesines.
Durne. Tai kam skalbi savo palas, jei kiausinius dedi per menesines?

Gal gana jau? Ji prie taves nekimba.
O ko tu negali ne i viena tema normaliai pasisakyt? Ateini tik aplot kazka.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 17:14)
bet tai jauti, nežinojom jo. O atrodė, kad visą parką išnarstėm. Būna ir taip. Ačiū už info

Ji visai neseniai atnaujino, nors ir pries tai buvo sioks toks takas.
Pavasari buna talkos, renka siuksles ir sienauja pelke, kad orchidejos zydetu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 16:12)
prasau atvilk ir pati atminti atgaivinsi, as taigi zinau kaip buvo  mirksiukas.gif

Ne, nezinau, kodel tureciau zinoti, bet turiu savo miesto abi prieglaudas fb ir stebiu ten veikla, tai  kai tik atsiranda koks suniukas labai greit jam atsiranda namai.

Tai gal visgi yra skirtumas, kur nuolat keiktis ir kelis kartus per metus? Gyvenime keikiuosi, kai uzsigaunu labai, kai kazkas atsitinka netiketai ir isgasdina ar kazka negero padarau pvz nusuku ne i ta keliuka  biggrin.gif sakau s.h.i.t  arba, kai jau labai supykstu, tas buna labai retai i kelis metus karta biggrin.gif . Mandagios nevaidinu, aplamai jokios nevaidinu. nebutiani turi mozgus gi nuolat keiktis, kad tau naturlaus atrodytu  biggrin.gif
Nesijauciu geresne, bet neisauciu ir blogesne  mirksiukas.gif

o zmones nebuna partrenkiami?

Tai davai susirask ir atvilk, tik ar nebus pačiai gėda? Nes aš pakolkas atmintim nesiskundžiu, įstrigo tavo nusišnekėjimas.

Aišku, kad nežinai, nes tau px prieglaudos ir beglobių skaičius jose.

Nesiteisink, man yra px, keikiesi tu ar ne, bet nesijausk geresne už kitus. Vaidini mandagią, dar ir kaip, o namie, tikėtina, triaukščiais varai, tai į kitus bent jau nebaksnok.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 17:26)
Tai davai susirask ir atvilk, tik ar nebus pačiai gėda? Nes aš pakolkas atmintim nesiskundžiu, įstrigo tavo nusišnekėjimas.

Nesiteisink, man yra px, keikiesi tu ar ne, bet nesijausk geresne už kitus. Vaidini mandagią, dar ir kaip, o namie, tikėtina, triaukščiais varai, tai į kitus bent jau nebaksnok.

Pavaro ir cia triauksciais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 15:58)
Nu jo, moka moka, tik iš kur jų tiek daug nudaužtų, a? Vyras nupasakojo vaizdelį, važiavo į darbą, prieky jo dviratininkai, vyrą aplenkė bmw, išbėgo didelis šuo tiesiai bmw po ratais, šuo nuo smūgio nuskrido į dviratininkus, išsivartė visi, chaosas. Vyrui prieš kelis metus nutiko panašiai, kažkokio debilo neprižiūrėtas šuo iššoko tiesiai po ratais, tai gal nebejuokink su savo paistalais apie gyvūnų ale mokėjimu saugotis. Už gyvūnų saugumą atsakingas žmogus, tik ne visiems pakanka protelio tai suvokt.
Omg kokia tu beviltiška. Aš tau dar sykį aiškinu-UŽ GYVŪNĄ, JO SAUGUMĄ YRA ATSAKINGAS ŽMOGUS.
Taip, išleidžiu, mano katinai apsiriboja back garden'u, bet *****, aš nebandau įrodyt, kokie kačiukai šuniukai yra genijai ir kaip jie moka saugiai elgtis keliuose lotuliukas.gif

uz vaikus atsako tevai, iki 18 neleisi vienu is namu?

as irgi nebandau irodyti, kad gyvunai genijai, bet, kad jie moka save saugoti, tai faktas, tokie pas juos instinktai saugotis ir net kitus suago ir gelbeja, net zmones gelbeja ar kitus gyvunus mirksiukas.gif
paziurek

https://www.youtube....h?v=nohJ7AJSFBQ

o kad gyvenime visko pasitaiko irgi faktas ir namie nutinka visko.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 15:41)
o tau C sveika atrodo? pvz kodel ji man neapykanta trykšta? suprantu, su Monteverte jos kaip lygios kapojasi, nes žino viena kitos ( a la) gyvenimo faktus ir sekioja iš temos i temą.
o C prie manęs i vienus vartus pila...ir pati sau, kaip saule, - ant delno.
su savo laimingumu.

Alio, teta! As nesureiksminu forumo nariu - apykanta/ neapykanta. I kokius vartus? Kad issakiau savo nuomone apie barskinimasi su vedusiu? Ar tai kad ejai baladotis i naslio duris?
Issakiau davo nuomone, o jei tau nepatiko - tavo problemos.
Dar. Tu nematai savo nedasutusios lutukes elgesio. Juk kada apvaro visas mandagias nares - tu randi jai pasiteisinima? kad ja mat kitos is kantrybes isvede.
O paskutinis tavo slykstumas buvo tame, kai pradejai gint Idomucia, kai tas jos dukra apvare. Tai sitos kapojimosi pradzios tu " nematei", mat tave uzkabino tik gvnkbobutes zodynas.

Tai va, nagrinekis savyje 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 16:26)

nu dar ko , neturiu ka veikti, as tau turiu irodineti,kad as ne balerina? lotuliukas.gif neradai, ka zadejai rasti, tai dabar issisukineji? biggrin.gif

kaip paskaysi biggrin.gif

tai kad ne ir ne
Atsakyti