Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Ne, rimtai tu manai gyvunai nemoka save saugotis, matyti atvaziuojanciu masinu, pasitraukti i sali, apsidairyti nemoka? manau moka geriau nei zmones kai kurie

Bet žinok, yra tokių išgamų, kurie moka mašiną pasukti, ant šalikelėje einančio(tupinčio) padaro.Esu tai mačiusi savo akimis, net du kartus.

Ir iš viso, kai kalba eina apie gyvūnus, būk maloni, patylėk.Tu nei velnio nerauki nei apie gyvūnų veisles, nei apie jų gerbūvį.Žinios kaimo bobutės lygio.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 16:05)
ne gerbejus 2 turejo, nes manau tik tiek nesterilizuotu patinu buvo musu regione lotuliukas.gif bet gimde nuo vieno aisku,  mirksiukas.gif paskui ateidavo dar tevelis, kur ten gyvenom, bijojau net mazus kaciukus isleisti i kiema, nes tas katinas toks stambus laukinis buvo, maza ka....bet nieko jis taip graziai tik guledavo kiemukyje...

Omg😂😂😂

Is kur tu zinai kad ten "tevelis"?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 16:15)
Gal jūs baikit žmones su gyvūnais lyginti, a? Žmogus yra atsakingas pats už save, be abejo, niekada negali žinoti, gal rytoj plyta einant ant galvos nukris. Bet kai sąmoningai paleidi gyvūną vadalotis, kol jį nudaužia, nei meilės gyvūnui, nei atsakomybės prieš jį čia nėra. Man su mopsu jau 3 kartus galėjo įvykti nelaimė, neįvyko. Bet kas nuo manęs priklauso, aš  visada stengsiuos apsaugoti savo augintinius.

bet taigi niekas nesneka apie gyvun o paleidima viduryje centro, kalba prasidejo tik nuo to ar laikyti gyvuna nuolat bute, lauko nematant ar isleisti i lauka, neperdek biskiuka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 16:36)
Omg😂😂😂

Is kur tu zinai kad ten "tevelis"?

is kaciuku gal isvaizdos?????nedasyla?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 18, 16:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72611664" data-time="1582033200"><div><p>Ne, rimtai tu manai gyvunai nemoka save saugotis, matyti atvaziuojanciu masinu, pasitraukti i sali, apsidairyti nemoka? manau moka geriau nei zmones kai kurie
</p></div></blockquote><p>Bet žinok, yra tokių išgamų, kurie moka mašiną pasukti, ant šalikelėje einančio(tupinčio) padaro.Esu tai mačiusi savo akimis, net du kartus.
</p><p>Ir iš viso, kai kalba eina apie gyvūnus, būk maloni, patylėk.Tu nei velnio nerauki nei apie gyvūnų veisles, nei apie jų gerbūvį.Žinios kaimo bobutės lygio.
</p>

Kodėl nuvertini kaimo bobutes? ax.gif Pati gi savo temoje matai kas darosi, kaip kenčia, kaip serga katukai. Joms atrodo, kad rūpinasi geriausiai, o yra kaip yra. Prasivažiuok per kaimus, pilna ten ilgaamžių gyvūnų
Atsakyti
Bet žinok, yra tokių išgamų, kurie moka mašiną pasukti, ant šalikelėje einančio(tupinčio) padaro.Esu tai mačiusi savo akimis, net du kartus.
</p><p>Ir iš viso, kai kalba eina apie gyvūnus, būk maloni, patylėk.Tu nei velnio nerauki nei apie gyvūnų veisles, nei apie jų gerbūvį.Žinios kaimo bobutės lygio.
</p>

Nu buna ir ka tai turetu keisti apie tai, ka snekam? visokiu isigimeliu yra ir zmones nuzudo, ka tu irgi namie sedi ir niekur neisieni?
Gal tu neaiskink, ka man rasyti ir ko ne , nebubute ir ne kaimo lygio. biggrin.gif

Man keista ta gyvunu meile rimtai jusu, viena valgau,kita myliu, jeibogu keista... unsure.gif

As i gyvunus ziuriu kaip i gyvunus visus, man nera sventesniu, ar zmogiskesniu ir kai jus snekat apie ju gerbuvi irgi siek tiek keista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2020 - 16:45
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 18, 16:22)
Gal gana jau? Ji prie taves nekimba.
O ko tu negali ne i viena tema normaliai pasisakyt? Ateini tik aplot kazka.

Kibo. Apie mesa, kiausiniu, pieno zala aiskino, kiso savo nuomone kaip tureciau mamai meniu sudarinet, narste mano tevu gyvenima kazkada. Bet ne tame esme. Esme tame kad dabar save laiko sventa karve, kuri nieko nuekada nera narsciusi.
Kai buvo aktualios man temos - pasisakydavau.
Man ka, pilstyt is tuscio i kiaura kaip tu lutukei i viska atsakineji?
Atsakyti
esminiai zodziai
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 16:45)
Kibo. Apie mesa, kiausiniu, pieno zala aiskino, kiso savo nuomone kaip tureciau mamai meniu sudarinet,  narste mano tevu gyvenima kazkada. Bet ne tame esme. Esme tame kad dabar save laiko sventa karve, kuri nieko nuekada nera narsciusi.
Kai buvo aktualios man temos - pasisakydavau.
Man ka, pilstyt is tuscio i kiaura kaip tu lutukei i viska atsakineji?

tavo ziutes ziauriai prasmingos, tikrai ne pilstymas is tuscio i kiaura biggrin.gif
Atsakyti

Beprociai. Taip gali sumetyti ir paskui teks susidurt su stulpu ar grioviu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 16:38)

is kaciuku gal isvaizdos?????nedasyla?

Tai gal tokios pat isvaizdos buvo bet koks gatvinis? Nedasunta?
Cia tu suzmogini gyvuna, nesupranti nicnieko net paprastame kaciu auginime, jau nekalbant apie perlus, kuriuis zarstai diskusijose apie sunis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 16:30)
uz vaikus atsako tevai, iki 18 neleisi vienu is namu?

as irgi nebandau irodyti, kad gyvunai genijai,  bet, kad jie moka save saugoti, tai faktas, tokie pas juos instinktai saugotis ir net kitus suago ir gelbeja, net zmones gelbeja ar kitus gyvunus mirksiukas.gif
paziurek

https://www.youtube....h?v=nohJ7AJSFBQ

o kad gyvenime visko pasitaiko irgi faktas ir namie nutinka visko.

Gal tu apsiramink su neadekvačiais palyginimais? Ok, jei jau lygini vaikus su gyvūnu, sveiko proto žmogus nepaleis be priežiūros lakstyt dvimečio, kai tuo tarpu 12metis laisvai gali pabūt namie vienas ir nueit pareit iš mokyklos pvz. Gyvūnas visą gyvenimą yra kaip tas dvimetis, už namų ribų vieno paleist negalima, ar taip sunku suprast?

Nu tai šunis juk išdresuoja. Pagal 1 video sprendi apie visus?

Nu tai aišku, kad nutinka. Dukros kambary dužo veidrodis, sudėjau šukes į maišą kartu su visu kitu crap, kažkas paskambino, taip ir liko tas maišas viršuj laiptų aikštelėj. Viena pailga šukė pakrypo, aš užsimiršus ėjau ir prasivariau koją beveik iki kaulo, dėkoju dievui, kad tai nutiko man, o ne mano šeimos nariams ar gyvūnams. Pati durna, kad neišnešiau iš karto. Bet juk netyčia, o jei išleisčiau šunis be priežiūros į lauką pazyliot, tai būčiau neatsakinga ir nereikėtų nustebt, jei įvyktų nelaimė.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 18, 16:50)

Dar tada norejau paklaust, kai rasei, jog per Valentina tavo zmonas pas tevus bus:
tu vis burnojies ant LT, bet nusedot cia - grizot del pasiligojusiu tevu( apie savo mama irgi rasei)?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 16:52)
Tai gal tokios pat isvaizdos buvo bet koks gatvinis? Nedasunta?
Cia tu suzmogini gyvuna, nesupranti nicnieko net paprastame kaciu auginime, jau nekalbant apie perlus, kuriuis zarstai diskusijose apie sunis.

Nera pas mus pulkai gatviniu, aiskiai gi parasiau buvo 2 laukiniai gatviniai, kiti naminiai steralizuoti kaimynu.

Tai gal atvirskciai? bigsmile.gif Tai,kad mes apie kates snekejom, ne sunis biggrin.gif
Atsakyti