Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 20:35)
nu ir kur cia irodymai, kad as neskaminau i prieglauda, ir kur cia irodymai, kad sakiau, jog NERA is vis beglobiu or juo labia visoje Airijoje, gal as neieskosiu kaciuku uz 2100-00 km???? beleka pacituoji ir vsio, cia parasyta tas pats, ka saindien pasakiau, ir tik viena zinute isimta is visos diskusijos, nors ir joje matai, kad rasau, jog pavargti reikejo, kol radau viena kaciuka. mirksiukas.gif

Tu visa diena sedi sm. Atsakineji i visus sm nariu postus
Kur tavo vaikai, vyras, buitis, darbas?
Tu sedi sm nuo pacio valentino dienos...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 20:35)
nu ir kur cia irodymai, kad as neskaminau i prieglauda, ir kur cia irodymai, kad sakiau, jog NERA is vis beglobiu or juo labia visoje Airijoje, gal as neieskosiu kaciuku uz 2100-00 km???? beleka pacituoji ir vsio, cia parasyta tas pats, ka saindien pasakiau, ir tik viena zinute isimta is visos diskusijos, nors ir joje matai, kad rasau, jog pavargti reikejo, kol radau viena kaciuka. mirksiukas.gif

Nu va, kaip ir sakiau, tik vartaisi iš gaidžio. Ten tų žinučių daug, man nesunku nuorodą įkelt, oho, kokie postai. Vienas žodis- žiauru. Kai turėsiu laiko, dar paskaitysiu, gal kokį tavo kliedesį atitempsiu
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 20:37)
Nzn
Pirma kai dejosi kaciu zinove, tai neaisku is kur.
Paskui rase, kad is prieglaudos.
Bet ka cia besneket...

Nesvaik, niekad nerasiau, kad is prieglaudos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 20:42)
Nu va, kaip ir sakiau, tik vartaisi iš gaidžio. Ten tų žinučių daug, man nesunku nuorodą įkelt, oho, kokie postai. Vienas žodis- žiauru. Kai turėsiu laiko, dar paskaitysiu, gal kokį tavo kliedesį atitempsiu

Ir ka tu gali daugiau pasakyti, bele ka ikeli ir tau irodymas, taigi klausiu kur as visa tai sakiau , ka tu teigei? paprasta zinute, kur rasau, kad pavrgti reikejo kol radau kaicuka, o kur visi irodymai tu mano tieginiu? jei nesugebi cituoti, kad kaza pagristi, tai kam is vis tai darai, geriau ikelk nuoroda mirksiukas.gif as manau joje lengvai rasiu, visa ka teigiau siandiena mirksiukas.gif

tavo adresa, beja, jau zinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2020 - 20:59
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 20:29)
pamirštat, ponios, tokį dalyką kaip anonimiškumo viešinimas. Narys pilnai turi teisę maišyti tam tikrą info apie save, jei mato, kad jo asmeniniu gyvenimu perdaug domimasi ar pan. Mažiau lįskit į kitų privatų gyvenimą, tai nemeluos jums mirksiukas.gif

Priminkite man, kas is miegamojo t.y. uzdaros temos atitempe informacija apie Montekrista?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 18, 20:56)
Priminkite man, kas is miegamojo t.y. uzdaros temos atitempe informacija apie Montekrista?

Myimuke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 20:11)
Salta ledus valgyt. As tik vasara valgau. Ir tai tik vaisinius, kurie rugstus. Nemegstu saldziai.
Tikras SEUbas biggrin.gif .

Man dzin saldainiai, pyragai, bandelės, bet ledai eina į trasą ištisus metus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 20:57)

Niu, niu...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 18, 20:56)

O kas dėl manęs? Neturiu ko slėpt rolleyes.gif nu tik meilužį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 20:55)
Ir ka tu gali daugiau pasakyti, bele ka ikeli ir tau irodymas, taigi klausiu kur as visa tai sakiau , ka tu teigei? paprasta zinute, kur rasau, kad pavrgti reikejo kol radau kaicuka, o kur visi irodymai tu mano tieginiu? jei nesugebi cituoti, kad kaza pagristi, tai kam is vis tai darai, geriau ikelk nuoroda  mirksiukas.gif as manau joje lengvai rasiu, visa ka teigiau siandiena  mirksiukas.gif

tavo adresa, beja, jau zinau  biggrin.gif

Čia ne belekas, o aiškus tavo nusišnekėjimo įrodymas. Bet ar tu bent kartą, kai tave pamurkdė nosim į savo nusišnekėjimus, pripažinai klydusi? Plėšeisi tu ten ne vienoj žinutėj, vėliau dar paskaitysiu biggrin.gif

Nu davai rėžk. Pasakysiu ar atspėjai
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 17:24)
Nu nu, ir kas per "kovinis" pas tave?
Jai nedaeina, kad kovinių šunų nebūna. Net pudelis pas tūpą šeimininką gali koviniu virst.

yra https://www.delfi.lt...s.d?id=68865168

Zinoma gali daugeli gal sunu padaryti agresyviais, bet tai cambala ir laiko savo suni vlojere, nemanau, kad jis labai jau draugiskas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 21:05)
yra https://www.delfi.lt...s.d?id=68865168

Zinoma gali daugeli gal sunu padaryti agresyviais, bet  tai cambala ir laiko savo suni vlojere, nemanau, kad jis labai jau draugiskas.

biggrin.gif delfi??? biggrin.gif
Tai va, nėr kovinių šunų, nėr. Voljere šunys stabilūs, kai iškraunami lauke, aišku? biggrin.gif brač žinovė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 21:01)
O kas dėl manęs? Neturiu ko slėpt rolleyes.gif nu tik meilužį  biggrin.gif

Man asmeniskai pofig, kaip zmones gyvena. Ne man moralizuoti ir subineje slieku ieskoti.
Bet neskaniai skaitosi postai tu, kurie patys nesivargina laikytis taisykliu, del kuriu nesilaikymo moralizuoja.
Atsakyti