Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

biggrin.gifdelfi??? biggrin.gif
Tai va, nėr kovinių šunų, nėr. Voljere šunys stabilūs, kai iškraunami lauke, aišku? biggrin.gifbrač žinovė biggrin.gif

tu oirma atsidaryk ir paskaityk zinove tu chrienava :lol:

PAVOJINGŲ ŠUNŲ ĮVEŽIMO, ĮSIGIJIMO, VEISIMO, DRESAVIMO, PREKYBOS, LAIKYMO IR KOVINIŲ ŠUNŲ BEI KOVINIŲ IR PAVOJINGŲ ŠUNŲ MIŠRŪNŲ LAIKYMO TVARKOS APRAŠAS I. BENDROSIOS NUOSTATOS 1. Pavojingų šunų įvežimo, įsigijimo, veisimo, dresavimo, prekybos, laikymo ir kovinių šunų bei kovinių ir pavojingų šunų mišrūnų laikymo tvarkos aprašas (toliau – Aprašas) nustato reikalavimus pavojingiems šunims ir jų laikytojams, pavojingų šunų įvežimui, įsigijimui, veisimui, dresavimui, prekybai, laikymui ir kovinių šunų bei kovinių ir pavojingų šunų mišrūnų laikymui.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=68865168

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 20:55)
Nesvaik, niekad nerasiau, kad is prieglaudos mirksiukas.gif
Papildyta:

Tu suprask galu gale , kad tu esi neadekvati nuokvaka. Tu pirma rasei, kad xj suprasi is kur paemei aavo vargse kate, paskui triedei kas is prieglaudos.
Tu esi nesveika bobele. Ir taskas. Visi cia ta mato.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 21:05)
yra https://www.delfi.lt...s.d?id=68865168

Zinoma gali daugeli gal sunu padaryti agresyviais, bet  tai cambala ir laiko savo suni vlojere, nemanau, kad jis labai jau draugiskas.

Gali delfinariumo straipsnių nedėlioti.

Mano pusbrolis irgi laikė savo vokietį voljere ir ką? Nuostabus šuo buvo. Niekas tų šunų ir nelaiko uždaryrų voljeruose kiaurą parą. Tau bele kad papezėt apie tai, ko neišmanai.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 18, 21:07)
Bet neskaniai skaitosi postai tu, kurie patys nesivargina laikytis taisykliu, del kuriu nesilaikymo moralizuoja.

Apie ką jūs? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 20:58)
Man dzin saldainiai, pyragai, bandelės, bet ledai eina į trasą ištisus metus wub.gif

Jei pries 10 metu pieninio sokolado galedavau plyta suest filma beziurint, dabar saldumyno man nereikia. Tik surio ar kumpio gabalas👌. Senstu.
Atsakyti

Čia ne belekas, o aiškus tavo nusišnekėjimo įrodymas. Bet ar tu bent kartą, kai tave pamurkdė nosim į savo nusišnekėjimus, pripažinai klydusi? Plėšeisi tu ten ne vienoj žinutėj, vėliau dar paskaitysiu biggrin.gif

Nu davai rėžk. Pasakysiu ar atspėjai

dar karta sakau, ikelk nuoroda  i tema, ir be probelmu as tau idesiu citatas, patvirtinacias, ka as sakau, o tu taip ir nerasi patvirtinimo savo zodziam. tai, kad sakau, kad pavargau rasti kaciuka ir kur tie tukstnciai kaciuku prieglaudose ne irodymas, kad sakau jok beglobiu i svis ner avsioje salyje ar ne? ar tau tas pats gaunasi?

Nerasysiu viesai , nes adresa zinau, o ne spelioju, ikelsiu nuotrauka ,panasia kaip tu ikelei. nedarau didesnes, nes matosi gatves pavadinimas.

Todel draugiskai sakau issiimk,ka ikeliai, jei aisku nenori viesumos, o jei nori tai zinoma tavo reikalas. Surasti adresa pagal tokia issamia nuotrauka keliu min darbas.

Atsakyti

Gali delfinariumo straipsnių nedėlioti.

Mano pusbrolis irgi laikė savo vokietį voljere ir ką? Nuostabus šuo buvo. Niekas tų šunų ir nelaiko uždaryrų voljeruose kiaurą parą. Tau bele kad papezėt apie tai, ko neišmanai.

ten tik istrauka is istatymu, juos  rasti ir kitur, bet nesmagu ar ne, kai nusisneki ir paskui akivaizdiziai kazkas tai parodo ar ne?

prasau tas pat is seimo 

DĖL PAVOJINGŲ ŠUNŲ ĮVEŽIMO, ĮSIGIJIMO, VEISIMO, DRESAVIMO, PREKYBOS, LAIKYMO IR KOVINIŲ ŠUNŲ BEI KOVINIŲ IR PAVOJINGŲ ŠUNŲ MIŠRŪNŲ LAIKYMO TVARKOS APRAŠO PATVIRTINIMO

https://e-seimas.lrs...TAD/TAIS.446888

cambala laiko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2020 - 21:19
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 21:13)
Apie ką jūs? biggrin.gif

Apie Montevertes piktinimasi del konfidencialumo.

Tarkim, ubuntu, tampe mano mamos istorija is kitos temos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 vasario 2020 - 21:20
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 21:01)
O kas dėl manęs? Neturiu ko slėpt rolleyes.gif nu tik meilužį  biggrin.gif

Valentinke nuobodziai praejo - tik mudu abudu paedem vakariene, pernakvojom namuke ant Akmens ezero..
Galejom juk draugiskai - su tavo meiluziu biggrin.gif.. Juk butu vietos 4 iems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 18, 20:59)
Niu, niu...

nu manau nei pati neneigs, kad atejusi cia pasake, kad Montekrista su vyru svingeriauja mirksiukas.gif Dar kazka apie ja ir Burbanti buvo rasiusi biggrin.gif
nepatiko atsakymas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 21:15)
dar karta sakau, ikelk nuoroda  i tema, ir be probelmu as tau idesiu citatas, patvirtinacias, ka as sakau, o tu taip ir nerasi patvirtinimo savo zodziam. tai, kad sakau, kad pavargau rasti kaciuka ir kur tie tukstnciai kaciuku prieglaudose ne irodymas, kad sakau jok beglobiu i svis ner avsioje salyje ar ne? ar tau tas pats gaunasi?

Nerasysiu viesai , nes adresa zinau, o ne spelioju, ikelsiu nuotrauka ,panasia kaip tu ikelei. nedarau didesnes, nes matosi gatves pavadinimas.</p>
<p>Todel draugiskai sakau issiimk,ka ikeliai, jei aisku nenori viesumos, o jei nori tai zinoma tavo reikalas. Surasti adresa pagal tokia issamia nuotrauka keliu min darbas.</p>

Kodėl turėčiau tau kažką kelti? Susirask pati biggrin.gif Ne nerasiu, o jau radau. Tai pala, dar ne viską perskaičiau, oi, kiek tu ten "perlų" pribarsčius.

Numerį parašyk biggrin.gif Iš tikrųjų, tai man px. Neišsiimsiu, žinutės redagavimo laikas seniai baigėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 21:21)
nu manau nei pati neneigs, kad atejusi cia pasake, kad Montekrista su vyru svingeriauja  mirksiukas.gif Dar kazka apie ja ir Burbanti buvo rasiusi biggrin.gif
nepatiko atsakymas? biggrin.gif

Man viskas patinka. Rasykite, rasykite, kad given444 turetu darbo, gilintis i gilias tamstos mintis, zavetis ismintimi.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 21:21)
Kodėl turėčiau tau kažką kelti? Susirask pati biggrin.gif Ne nerasiu, o jau radau. Tai pala, dar ne viską perskaičiau, oi, kiek tu ten "perlų" pribarsčius.

Numerį parašyk biggrin.gif Iš tikrųjų, tai man px. Neišsiimsiu, žinutės redagavimo laikas seniai baigėsi biggrin.gif

Paradoksas. Viena moralizuoja, kad pazeidziamas konfidencialumas. Kita reikalauja, kad butu jis pazeistas.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 20:34)
Velnias žino, iš kur ji tą katę pasiėmė, man atrodo iš žmonių? O ta tema omg, kažkokia psichūškės palata, kokie ubuntės postai, tai nu n....
Papildyta:

A rimtai? Kažin ar beįmanoma sugalvot kvailesnį pateisinimą😂 Šiaip tai, kalba ėjo apie tai, ar yra Airijoje beglobių katinų, ji dievagojosi, kad nėra. Kur info apie ją asmeniškai? Bože bože..

nagrinėjimai iš kur paėmė mirksiukas.gif
Atsakyti