Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 21:21)
Kodėl turėčiau tau kažką kelti? Susirask pati biggrin.gif Ne nerasiu, o jau radau. Tai pala, dar ne viską perskaičiau, oi, kiek tu ten "perlų" pribarsčius.

Numerį parašyk biggrin.gif Iš tikrųjų, tai man px. Neišsiimsiu, žinutės redagavimo laikas seniai baigėsi biggrin.gif

tai kaip ir galvojau, nerandi ka cia taip inirtingai irodinejai su savo gera atmintim biggrin.gif Supranti, kai nori paremti svao minti, citata turi ja atitikti, o ne tik panasius zodzius tureti ir kazka ta tema kalbeti, turi buti tiksliai tai ivardinama mirksiukas.gif

speju 78 bet vietoje butu geriau matyti mirksiukas.gif

Eini i nauja versija i Mano profilis -> Mano nustatymai->tvarkyti priedus ten visos nuotraukos, kurias kada nors esi kelusi, pazymi ir istrini
matai koks as geras zmogus, man negaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 20:34)
Tu neaiskink ka kam daryt, ok?
Gvnkbobute nebijo idet nei savo augintiniu nei vietos.
O tu, tavo lutuke( beje, eik jos sikna palaizyt vietoj vakarienes, mazu ramesne busi) maisotes, pezit, metotes. Gluses. Tu tai net su savo drauge Given bijai susitikt. Nes zinai, kad tavo pezejimas neatitiks realybes.

vėl putojies? trenk galvą į sieną ir vėl - praeis kuriam laikui
aš atsakau tavo kvailai makaulei, kuri niekaip nesupranta kodėl jai gali būti meluojama. Tu esi niekas, supranti? todėl kiti tau neprivalo viso savo gyvenimo tiksliai aprašinėt
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 18, 21:18)
Apie Montevertes piktinimasi del konfidencialumo.

Tarkim, ubuntu, tampe mano mamos istorija is kitos temos.

Na, ubuntu pati prisiprašė ir ką, vistiek vartosi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 21:10)
Tu suprask galu gale , kad tu esi neadekvati nuokvaka. Tu pirma rasei, kad xj suprasi is kur paemei aavo vargse kate, paskui triedei kas is prieglaudos.
Tu esi nesveika bobele. Ir taskas. Visi cia ta mato.

Niekad nerasiau , kad is prieglaudos, rasiau, kad jos mama zuvo ir mums maziuke viena moteris atidave.

Kaip suprantu to ikelti ir patvirtinti irgi nesugebesi, bet visi jau cia senai suprato, kad esi nuvakusi su nesveika fantazija bubulka, musu smargadines pilies karaliene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 20:57)

ir ji pati dar
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 21:36)
Na, ubuntu pati prisiprašė ir ką, vistiek vartosi.

O kada ji nesivarte?
Vartesi, kai buvo Sani, Ubuntu ir Lutukes niku pasivadinusi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 18, 21:07)
Man asmeniskai pofig, kaip zmones gyvena. Ne man moralizuoti ir subineje slieku ieskoti.
Bet neskaniai skaitosi postai tu, kurie patys nesivargina laikytis taisykliu, del kuriu nesilaikymo moralizuoja.

aš nemoralizuoju. Aš tik pamurkdžiau marmuzę tai, kuri manosi, kad niekas jai neturi teisės meluot biggrin.gif Aha, jo. Net prezidentas ir tas būna turbūt pameluoja, O čia iš forumo kažin ko nori biggrin.gif
Atsakyti
Nu, lutuke, taip ir neparašysi numerio? Arba rajono pirmąsias raides?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 21:39)
Nu, lutuke, taip ir neparašysi numerio? Arba rajono pirmąsias raides?

taigi parasiau, auksciau ziurek mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 18, 21:38)
O kada ji nesivarte?
Vartesi, kai buvo Sani, Ubuntu ir Lutukes niku pasivadinusi.

melagele Moonte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2020 - 21:42
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 21:36)
ir ji pati dar

Puikiai pamenu, ir manau kitos gerai atsimena, kaip tai buvo pamineta t.y. koiam kontekste.

Bet esme gi tame, kad kai kas, SM forumo nariai irgi zino, tuo pradejo manipuliuoti kai prasidejo ad hominem.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 21:33)
tai kaip ir galvojau, nerandi ka cia taip inirtingai irodinejai su savo gera atmintim  biggrin.gif Supranti, kai nori paremti svao minti, citata turi ja atitikti, o ne tik panasius zodzius tureti ir kazka ta tema kalbeti, turi buti tiksliai tai ivardinama mirksiukas.gif

speju 78 bet vietoje butu geriau matyti  mirksiukas.gif

Eini i nauja versija i  Mano profilis -> Mano nustatymai->tvarkyti priedus ten visos nuotraukos, kurias kada nors esi kelusi, pazymi ir istrini
matai koks as geras zmogus, man negaila  biggrin.gif

Tai kad JAU radau. Matai, jei būtum šnekėjus tik apie savo miestą, taip ir būtum parašius, bet tu ką parašei? Bėk pasiskaityt.

Oplia, nu ačiū! Bučkis
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 18, 21:44)
Puikiai pamenu, ir manau kitos gerai atsimena, kaip tai buvo pamineta t.y. koiam kontekste.

Bet esme gi tame, kad kai kas, SM forumo nariai irgi zino, tuo pradejo manipuliuoti kai prasidejo ad hominem.

o kažkas neleidžia? gal geriau savo minėjimus žiūrėkitės? jau pamiršote kaip tą pačią Lutukę apvarinėjat, Idomucia? Jums kažkas glai nepatikti, o kitiems turi patikti visi?
Montekrista nekokia šventa karvė. Ji pati labai mėgsta patyčias. Atsimerkit vieną kartą
Atsakyti