QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 21:42)
Mane galima vadinti arogantiska, ziezula ir t.t.
Bet melage...
Principingai nemeluoju. Jei rasau, tai rasau tiesa. Nenoriu rasyti tiesos, renkuosi tylejima.
Beje, as ne viena karta klydusi pripazistu tai, neissisukineju. Kaip ir tai, kad tarkim, kabinu etiketes...
Va jums medam, slabo.
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 21:44)
Tai kad JAU radau. Matai, jei būtum šnekėjus tik apie savo miestą, taip ir būtum parašius, bet tu ką parašei? Bėk pasiskaityt.
Oplia, nu ačiū! Bučkis
Oplia, nu ačiū! Bučkis
tai kur nuoroda? o tai tu pamanei, as kaciuku po visa Airija ieskojau?
i sveikata
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 21:17)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="gyvenokartabobute" data-cid="72611952" data-time="1582053185">
<div>
<p>Gali delfinariumo straipsnių nedėlioti.
Mano pusbrolis irgi laikė savo vokietį voljere ir ką? Nuostabus šuo buvo. Niekas tų šunų ir nelaiko uždaryrų voljeruose kiaurą parą. Tau bele kad papezėt apie tai, ko neišmanai.
</p>
</div>
</blockquote>
<p>ten tik istrauka is istatymu, juos rasti ir kitur, bet nesmagu ar ne, kai nusisneki ir paskui akivaizdiziai kazkas tai parodo ar ne?</p>
<p> </p>
<p>prasau tas pat is seimo </p>
<p><strong>DĖL PAVOJINGŲ ŠUNŲ ĮVEŽIMO, ĮSIGIJIMO, VEISIMO, DRESAVIMO, PREKYBOS, LAIKYMO IR KOVINIŲ ŠUNŲ BEI KOVINIŲ IR PAVOJINGŲ ŠUNŲ MIŠRŪNŲ LAIKYMO TVARKOS APRAŠO PATVIRTINIMO</strong></p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/TAIS.446888'>https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/TAIS.446888</a></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
<p> </p>
<p>cambala laiko.</p>
<div>
<p>Gali delfinariumo straipsnių nedėlioti.
Mano pusbrolis irgi laikė savo vokietį voljere ir ką? Nuostabus šuo buvo. Niekas tų šunų ir nelaiko uždaryrų voljeruose kiaurą parą. Tau bele kad papezėt apie tai, ko neišmanai.
</p>
</div>
</blockquote>
<p>ten tik istrauka is istatymu, juos rasti ir kitur, bet nesmagu ar ne, kai nusisneki ir paskui akivaizdiziai kazkas tai parodo ar ne?</p>
<p> </p>
<p>prasau tas pat is seimo </p>
<p><strong>DĖL PAVOJINGŲ ŠUNŲ ĮVEŽIMO, ĮSIGIJIMO, VEISIMO, DRESAVIMO, PREKYBOS, LAIKYMO IR KOVINIŲ ŠUNŲ BEI KOVINIŲ IR PAVOJINGŲ ŠUNŲ MIŠRŪNŲ LAIKYMO TVARKOS APRAŠO PATVIRTINIMO</strong></p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/TAIS.446888'>https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/TAIS.446888</a></p>
<p> </p>
<p>cambala laiko.</p>
Debile, ar skaitei apie policijos Ramzi? Malinua avigani?
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 21:51)
Temos pati susirasti nemoki? Nu nebesivartyk. Jei ne visoj Airijoj, tai ko Airiją mini? Kodėl pvz ne miestą, rajoną? Palauk, daugiau paskaitysiu, garantuotai daugiau rasiu. Ojojoj, nu kaip tau nenusibosta vartytis
Px, jokių nuotraukų nerodo, kažką ne taip susakei.
QUOTE(Moonte @ 2020 02 18, 21:51)
Mane galima vadinti arogantiska, ziezula ir t.t.
Bet melage...
Principingai nemeluoju. Jei rasau, tai rasau tiesa. Nenoriu rasyti tiesos, renkuosi tylejima.
Beje, as ne viena karta klydusi pripazistu tai, neissisukineju. Kaip ir tai, kad tarkim, kabinu etiketes...
Va jums medam, slabo.
Bet melage...
Va jums medam, slabo.
kad jau net ne pirma karta akivaizdziai meluojat, negeda? ir meluojat, kad nemeluojat MEDEM
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 21:35)
vėl putojies? trenk galvą į sieną ir vėl - praeis kuriam laikui
aš atsakau tavo kvailai makaulei, kuri niekaip nesupranta kodėl jai gali būti meluojama. Tu esi niekas, supranti? todėl kiti tau neprivalo viso savo gyvenimo tiksliai aprašinėt
aš atsakau tavo kvailai makaulei, kuri niekaip nesupranta kodėl jai gali būti meluojama. Tu esi niekas, supranti? todėl kiti tau neprivalo viso savo gyvenimo tiksliai aprašinėt
Eik savo jorkui b ...pagrauzt.
Dvi debiles melages.
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 21:21)
Kodėl turėčiau tau kažką kelti? Susirask pati
Ne nerasiu, o jau radau. Tai pala, dar ne viską perskaičiau, oi, kiek tu ten "perlų" pribarsčius.
Numerį parašyk
Iš tikrųjų, tai man px. Neišsiimsiu, žinutės redagavimo laikas seniai baigėsi 
Numerį parašyk
gali panaikinti linka rusiskam portale kur talpini fotkes
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 21:36)
Niekad nerasiau , kad is prieglaudos, rasiau, kad jos mama zuvo ir mums maziuke viena moteris atidave.
Rasei. Kad skambinaisi i prieglaudas, ieskojai. Buvo kazkokios salygos.
Sugalvojai nevykusia istorija kai savo kates kaciukus dalinai?
Temos pati susirasti nemoki? Nu nebesivartyk. Jei ne visoj Airijoj, tai ko Airiją mini? Ojojoj, nu kaip tau nenusibosta vartytis
Px, jokių nuotraukų nerodo, kažką ne taip susakei.
tingiu , jei noresiu susirasiu ![]()
mano profilis - mano nustatymai- tvarkyti priedus. Bet gali buti, jei kelei ne is kompo , o is kito portalo, tai ten reikia istrinti, as per ten nekeliu.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 18, 21:56)
gali panaikinti linka rusiskam portale kur talpini fotkes
Thanks, captain obvious. Tik kad nebeturiu aš to linko