Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 08:22)
Aš dėl jūrkiaulės 150km važiavau. Bet kad ji prisišneka, o paskui šlykščiai vartosi, kalbėjo, kad Airijoj nėra beglobių katinų, o paskui jau tipo tik apie savo miestą kalbėjo ir jei ji būtų skambinuai bent į vieną prieglaudą, tokių nesamonių nevapėtų. Aš įsivaizduoju, kad toks žmogus realiai turėtų žiauriai užpist.

Šitą pamenu, dar tyliai sau pasišaipiau, kad tobuloj šaly nėra beglobių🤭🤭🤭
Atsakyti

Senos forumo versijos nebera? 

Atsakyti
Yra, aš seną versiją naudoju telefone
Atsakyti

Yra beglobių visur,tik ten žmonių požiūris kiek kitoks.Kai svečiavausi pas draugę Ispanijoje,tai mačiau daug benamių katinų.Tik jie visi kastruoti.Net botanikos sode mačiau kelis besivartančius katinus.Prie namų bobutės kates maitina,ir niekas triukšmo nekelia,niekas nevaiko nei kačių nei bobučių.Katinai tokie atsipūtę.Draugė dobermaną įsišunino,gal 200 km kelis kartus važiavo,kol visus formalumus sutvarkė. Geriau kelis eu paaukotų,nei šnekėtų ten kur nei velnio neraukia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 vasario 2020 - 08:47
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 19, 08:37)
<p>Yra beglobių visur,tik ten žmonių požiūris kiek kitoks.Kai svečiavausi pas draugę Ispanijoje,tai mačiau daug benamių katinų.Tik jie visi kastruoti.Net botanikos sode mačiau kelis besivartančius katinus.Prie namų bobutės kates maitina,ir niekas triukšmo nekialia,niekas nevaiko nei kačių nei bobučių.Katinai tokie atsipūtę.Draugė dobermaną įsišunino,gal 200 km kelis kartus važiavo,kol visus formalumus sutvarkė.</p><p>Geriau kelis eu paaukotų,nei šnekėtų ten kur nei velnio neraukia.</p>

Na, mūsuose gajus mitas, kad dėl sveikatos katė turi pagimdyt bent vadą. Tokių idiotų pilna dar.
Atsakyti

Na man neuzkrauna telefonas senos versijos. Visu temu pirmi postai visur.

O sita versija kazkas tragisko.

Atsakyti

Beje,jei iš prieglaudos imamas suaugęs gyvūnas jis visada būna kastruotas,čipuotas,su skiepais,nukirmintas,ir su skiepų knygute.Pasirašoma dovanojimo sutartis. Jei imamas mažas gyvūnas,tai pasirašoma sutartis,kad gyvūnas bus kastruotas. Bet mano draugė stengiasi dovanoti tik kastruotus,kaip ji sako,dėl šv.ramybės.

Aš visur nauoju naują versiją.Šnd nieko,bet vakar strigo juodai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 vasario 2020 - 08:45
Ji neaukoja, nes mano, kad gyvūnų prieglaudos sukčiauja
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 19, 08:44)
<p>Beje,jei iš prieglaudos imamas suaugęs gyvūnas jis visada būna kastruotas,čipuotas,su skiepais,nukirmintas,ir su skiepų knygute.Pasirašoma dovanojimo sutartis.
</p><p>Jei imamas mažas gyvūnas,tai pasirašoma sutartis,kad gyvūnas bus kastruotas.
</p><p>Bet mano draugė stengiasi dovanoti tik kastruotus,kaip ji sako,dėl šv.ramybės.</p>

Teisingai. Kates iš veisėjų pirkau jau sterilizuotas, kalę buvau sutarty įsipareigojusi kastruoti. Tiesa, jei būčiau norėjusi eit į parodas ir veisti-būtų reikėję primokėti 600 eurų.
Visi atsakingi kačių veisėjai parduoda tik sterilizuotus kačiukus.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 08:40)
Na, mūsuose gajus mitas, kad dėl sveikatos katė turi pagimdyt bent vadą. Tokių idiotų pilna dar.

O kas baisiausia, kad tokių idiotų yra vetų. Nu ir klauso žmogeliai, juk "vetas taip sakė"
Atsakyti
<p>Alanijoj paciam mieste irgi groziai benamiai laksto. Sake kastruoti/ sterilizuoti. Kabo ant tokiu stulpu zemai bliudeliai, jiems kazkokia tarnyba maisto pila, vandens koloneles stovi.</p>
Oi, maisau tuos miestus. Ne Alanijoj, o Antalijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 19 vasario 2020 - 09:09
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 08:49)
O kas baisiausia, kad tokių idiotų yra vetų. Nu ir klauso žmogeliai, juk "vetas taip sakė"

Tai pas tokius tokie ir eina. Sykį buvau, kai atėjo diedas su boba-tablečių jiems katei morčiaujančiai reik. Vetė sako tuo neprekiaujam, nuodas tai, gal vertėtų sterilizuoti katę? Diedas šlykščiu chi chi, gi reikia duoti katei susilaukt vados, gamta gi. Tokiu intelekto nesužalotu veidu. Vetė visa iš veido išėjusi, vos tramdosi biggrin.gif bl kad ta katė jiems užmyžtų vidus namus, idiotai
Atsakyti