Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 09:40)
Na, mūsuose gajus mitas, kad dėl sveikatos katė turi pagimdyt bent vadą. Tokių idiotų pilna dar.

Tai galioja ne tik katems, bet ir moterims biggrin.gif

As visur sena versija naudoju, o naudoj yra mygtukas "pereoti i sena".

Mano triusis nekastruotas ir nesiruosiu to daryt, nes jokiu problemu nekelia, nors kiti skundziasi, kiek paskaitau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 19, 08:42)
<p>Na man neuzkrauna telefonas senos versijos. Visu temu pirmi postai visur.</p><p>O sita versija kazkas tragisko.</p>

Koks tikslas su telefonu browsinti? Sedi kalejime, keliauji ar kompa ateme?

Taigi mazas ekranas nepatogu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 19, 09:00)
Koks tikslas su telefonu browsinti? Sedi kalejime, keliauji ar kompa ateme?

Taigi mazas ekranas nepatogu

Tau nepatogu - tu neziurek. Dar vienas moralizuotojas😂.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 08:57)
Tai galioja ne tik katems, bet ir moterims biggrin.gif

As visur sena versija naudoju, o naudoj yra mygtukas "pereoti i sena".

Mano triusis nekastruotas ir nesiruosiu to daryt, nes jokiu problemu nekelia, nors kiti skundziasi, kiek paskaitau.

Kazka numynkius buvau, todel ir neuzkrove. Dabar viskas normaliai, senoj.
Bet uztat naujoj versijos is Sviesos avatara pamaciau. Prikolnas biggrin.gif .

Musu pazistami laiko triusi ir kate. Tai kastravo triusi, nes tas pastoviai ant kates lipo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 19, 09:07)
Tau nepatogu - tu neziurek. Dar vienas moralizuotojas😂.
Papildyta:

Kazka numynkius buvau, todel ir neuzkrove. Dabar viskas normaliai, senoj.
Bet uztat naujoj versijos is Sviesos avatara pamaciau. Prikolnas biggrin.gif .
Musu pazistami laiko triusi ir kate. Tai kastravo triusi, nes tas pastoviai ant kates lipo.

biggrin.gif mano sterilizuota kalė kartais ant katės joja biggrin.gif tipo vadas gaujoj ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 19, 10:07)

Pas mus kartais ant kojos uzlipa ir bando patvarkyt lotuliukas.gif

As kompo beveik nejungiu, tik is mobilaus, labai patogu sm ir visa kita, yoac kad nesi priristas prie vietos, gali skrolint ir lovoj, ir tulike, ir miske biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 08:44)
Ji neaukoja, nes mano, kad gyvūnų prieglaudos sukčiauja

bet nesakyk, visko būna, pasaulis pilnas blogų žmonių
be to, ir sukčiaut nebūtina, užtenka durnai resursus švaistyt: mokėti didžiausias sumas už operacijas tam augintiniui, kur plika akimi matosi, kad vilties nėra arba padaryti super puper svetainę, kuri tikrai negali būti nemokama visiškai, kai geros, žinomos firmos tokių krūtų neturi. Geriausia pirkti maistu, daiktais, tai žinosi, kad tikrai gyvūnams
Atsakyti

Ir dar ką pastebėsiu,pas mus paėmimas iš globos namų nieko nekainuoja.Nebent aukoji savo noru.O vis dėl to reikėtų imti bors simbolinę pinigų sumą.

Atsakyti
SM tik mobiliam. Minusas, kad raidės ne tos nusispaudžia biggrin.gif
Dėl prieglaudų-neaukoju. Nesuprantu, kai kišami šimtai akivaizdžiai tam, kuriam užmigdymas būtų laimė.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 19, 09:40)
<p>Ir dar ką pastebėsiu,pas mus paėmimas iš globos namų nieko nekainuoja.Nebent aukoji savo noru.O vis dėl to reikėtų imti bors simbolinę pinigų sumą.</p>

taip, reiktų
Atsakyti

Dėl prieglaudų-neaukoju. Nesuprantu, kai kišami šimtai akivaizdžiai tam, kuriam užmigdymas būtų laimė.

Ne visai tiesa.O tie mažyliai,su mamomis,sveiki tik išmesti,jie taipogi beviltiški?Jiems valgyti nereikia?Ar manai,kad gana tų varganų kapeikų,kur savivaldybė numeta? 

Mano draugė turi miniatiūrinę prieglaudėlę.Tai man ta virtuvė kaip ir aiški.

Nesigiriu,bet kas mėn. pervedu tam tikrą sumą,kaip Zundos kalymą.

Negalėčiau globoti gyvūnų,užsižliumbus vienodai vakiščiočiau.Skaudi tema.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 19, 09:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72612154" data-time="1582098120"><div><p>Dėl prieglaudų-neaukoju. Nesuprantu, kai kišami šimtai akivaizdžiai tam, kuriam užmigdymas būtų laimė.</p></div></blockquote><p>Ne visai tiesa.O tie mažyliai,su mamomis,sveiki tik išmesti,jie taipogi beviltiški?Jiems valgyti nereikia?Ar manai,kad gana tų varganų kapeikų,kur savivaldybė numeta? </p><p>Mano draugė turi miniatiūrinę prieglaudėlę.Tai man ta virtuvė kaip ir aiški.
</p><p>Nesigiriu,bet kas mėn. pervedu tam tikrą sumą,kaip Zundos kalymą.</p><p>Negalėčiau globoti gyvūnų,užsižliumbus vienodai vakiščiočiau.Skaudi tema.</p>

Žinoma, gaila. Bet taip tarsi skatinčiau daugintojus, tipo bus kam pasirūpina.rinkausi augibtinius su dokumentais, kad neremčiau daugintojų ir tuo pačiu neskatinčiau beglobių gausėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 09:42)
SM tik mobiliam. Minusas, kad raidės ne tos nusispaudžia biggrin.gif

Mes tik antklodes ir pagalves nuvezam. Naudotas musu, nes keiciu kas met ( nuo dulkiu erkiu).

Kad uzmigdyt - irgi reikia pinigu.
Negaleciau... Lengva pasakyt - sunku padaryt. Sia tema lb issiskyria zmoniu nuomones.
Atsakyti