Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 09:42)
SM tik mobiliam.

Man mobilus tik kur vaziuojant keliaujant. Kur gatveje, istaigoje, sveciuose, ar automobilyjee kokiu smulkmenu, kai laptopa tingisi jungtis. Kokia prasme listi ii nedideli ekrana, kai yra 28-32 coliu ekrainai?

Cia kaip koks maistas is konservu, kelioneje kur gal ir gerai kur nera kitokiu galimybiu, bet kai zmones namuose konservais minta, tai cia jau kazkokia diagnoze
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 19, 09:38)
bet nesakyk, visko būna, pasaulis pilnas blogų žmonių
be to, ir sukčiaut nebūtina, užtenka durnai resursus švaistyt: mokėti didžiausias sumas už operacijas tam augintiniui, kur plika akimi matosi, kad vilties nėra arba padaryti super puper svetainę, kuri tikrai negali būti nemokama visiškai, kai geros, žinomos firmos tokių krūtų neturi. Geriausia pirkti maistu, daiktais, tai žinosi, kad tikrai gyvūnams

Tai aišku būna, pvz nekaip pagarsėjęs vyšnių sodas arba gyvūnų užuovėja, verkimo paprašaikinimo menas įvaldytas, o pinigai į kišenę nusėda.
Papildyta:
Aš dogspotui paaukoju. Kokių tik vargšų ten nenusėda
Atsakyti

Tai aišku būna, pvz nekaip pagarsėjęs vyšnių sodas arba gyvūnų užuovėja, verkimo paprašaikinimo menas įvaldytas, 

Būtent man šios organizacijos yra užkliuvę.Ten deda tokias baisias foto.Kažkada netyčia įlindau,tai ilgai akyse stovėjo.

O jei nebūtų prieglaudų,tai daugintojai neturėtų kur atiduoti prieauglio?

Tiesiog išmestų į konteinerį,ar į mišką,o geriausiu atveju paskandintų.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 19, 09:55)
Mes tik antklodes ir pagalves nuvezam. Naudotas musu, nes keiciu kas met ( nuo dulkiu erkiu).

Kad uzmigdyt - irgi reikia pinigu.
Negaleciau... Lengva pasakyt - sunku padaryt. Sia tema lb issiskyria zmoniu nuomones.

Aga, antklodžių esu vežusi, ne vieną.
Užmigdyt negalėtum? Galėtum, kai myli ir matai, kaip kankinasi, galėtum...
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 19, 10:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyvenokartabobute" data-cid="72612174" data-time="1582099482"><div><p>Tai aišku būna, pvz nekaip pagarsėjęs vyšnių sodas arba gyvūnų užuovėja, verkimo paprašaikinimo menas įvaldytas, 
</p></div></blockquote><p>Būtent man šios organizacijos yra užkliuvę.Ten deda tokias baisias foto.Kažkada netyčia įlindau,tai ilgai akyse stovėjo.</p><p>O jei nebūtų prieglaudų,tai daugintojai neturėtų kur atiduoti prieauglio?
</p><p>Tiesiog išmestų į konteinerį,ar į mišką,o geriausiu atveju paskandintų.</p>

Prieglaudų bus, kol žmonių sąmoningumas žemiau plintuso.
Atsakyti
Straipsnis ir video sterilizacijos kastracijos tema. Dziaugiuosi, kad ir veterinarijoje taikomi progresyvus metodai.

Straipsnis ir video.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 10:26)
Aga, antklodžių esu vežusi, ne vieną.
Užmigdyt negalėtum? Galėtum, kai myli ir matai, kaip kankinasi, galėtum...
Papildyta:

Prieglaudų bus, kol žmonių sąmoningumas žemiau plintuso.

As ne savo augintinius turiu minti.
As vetu negaleciau dirbt, kur atnestu gyvunus migdyt. Del iv priezasciu jais nori atsikratyt. Zinau emigrante, pasiemus suni po 8 metu is kazkokiu kitu zmoniu, du metus paaugino, isvaziavo i uzsieni. Jau metus laiko svetur. Ta suni pridave kazkkam, tipo laikinai paziuret, siuncia pinigus maistui, prieziurai. Bet jau mintys pas ja vezt migdyt. O ta sune sveika, grazi, jai dar gyvent maximum 5 metai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 19, 10:57)
Man mobilus tik kur vaziuojant keliaujant. Kur gatveje, istaigoje, sveciuose, ar automobilyjee kokiu smulkmenu, kai laptopa tingisi jungtis. Kokia prasme listi ii nedideli ekrana, kai yra 28-32 coliu ekrainai?

Cia kaip koks maistas is konservu, kelioneje kur gal ir gerai kur nera kitokiu galimybiu, bet kai zmones namuose konservais minta, tai cia jau kazkokia diagnoze

Tai gal tu vien tik namie sedi? Kiti tai mazai buna,todel viskas telefone.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 19, 10:35)
As ne savo augintinius turiu minti.
As vetu negaleciau dirbt, kur atnestu gyvunus migdyt. Del iv priezasciu jais nori atsikratyt. Zinau emigrante, pasiemus suni po 8 metu is kazkokiu kitu zmoniu, du metus paaugino, isvaziavo i uzsieni. Jau metus laiko svetur. Ta suni pridave kazkkam, tipo laikinai paziuret,  siuncia pinigus maistui, prieziurai. Bet jau mintys pas ja vezt migdyt. O ta sune sveika, grazi, jai dar gyvent maximum 5 metai.

Bet ar migdo sveikus? Būna gi, ieško po to namų tokiems.?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 10:36)
Tai gal tu vien tik namie sedi? Kiti tai mazai buna,todel viskas telefone.

Aš dėl sm ar fb net nesivarginu laptopo jungt. Nu nebent kokia žabala būčiau, neįžiūrinti nesugraibanti raidžių, nu tada jo.. Laptopas nebent netflixui, filmams. Telefonas patogiausia
Atsakyti

Gal nuo veterinaro priklauso. Bet tikrai buna tokiu atveju, kai sveikus, jaunus sunis uzmigdo. Esu skaiciusi straipsni apie tai, kaip atliekama eutanazija gyvunam, po to staipsniu viena nukvakusi debile pakomentavo, kad pas ja gyvent atsikele anukytes ir ji savo dvieju metu suniuka uzmigde...

Kur anoji ieskos nauju namu, kai pati uzsieny sedi. Atvaziuoja karta i men ar du. Sneka apie uzmigdyma. Negi veterinaras ieskos nauju namu...

Pas kai kuriuos 0 supratimo ir atsakingumo. Va musu Airijos Danguole irgi klausia koki suniuka vaikams nupirkti. Na ir kas laukia tokio vargselio? Vaikams greit atsibos, suniui demesio reikia. O kur demesys, jei ji diena nakti paklodes sm audzia. Paskui tokiu neatsakingu pilnos prieglaudos.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 19, 11:05)
<p>Gal nuo veterinaro priklauso. Bet tikrai buna tokiu atveju, kai sveikus, jaunus sunis uzmigdo. Esu skaiciusi straipsni apie tai, kaip atliekama eutanazija gyvunam, po to staipsniu viena nukvakusi debile pakomentavo, kad pas ja gyvent atsikele anukytes ir ji savo dvieju metu suniuka uzmigde...</p><p>Kur anoji ieskos nauju namu, kai pati uzsieny sedi. Atvaziuoja karta i men ar du. Sneka apie uzmigdyma. Negi veterinaras ieskos nauju namu...</p><p>Pas kai kuriuos 0 supratimo ir atsakingumo. Va musu Airijos Danguole irgi klausia koki suniuka vaikams nupirkti. Na ir kas laukia tokio vargselio? Vaikams greit atsibos, suniui demesio reikia. O kur demesys, jei ji diena nakti paklodes sm audzia. Paskui tokiu neatsakingu pilnos prieglaudos.</p>

Kas nori šuniuko? Lutukė?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 11:14)
Kas nori šuniuko? Lutukė?

Taip. Yra praeitais metais sunu temoj sukurus tema
Tik svarbu, kad suo nelotu biggrin.gif .
Atsakyti