Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2020 02 19, 13:28)
Linkėjimai iš kalnų.

Sniego yr?
Atsakyti
Mane biškį erzina vienas dalykas, ar ir Lietuvoj taip? Nuėjau į pardę, suma 9.45, padaviau 10 eurų, o gražos gavau 50 centų, 5 nusuko. Ir taip pastoviai, jei atsiskaitau grynais pas kasininką, o ne savitarnoj, nusuka centus. Kas čia blin per nesamonė.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 08:22)
Aš dėl jūrkiaulės 150km važiavau. Bet kad ji prisišneka, o paskui šlykščiai vartosi, kalbėjo, kad Airijoj nėra beglobių katinų, o paskui jau tipo tik apie savo miestą kalbėjo ir jei ji būtų skambinuai bent į vieną prieglaudą, tokių nesamonių nevapėtų. Aš įsivaizduoju, kad toks žmogus realiai turėtų žiauriai užpist.

Bet tau moteriske biski kuku, ar tu imtum gatvini suaugusi katina, kai vaikai yra namuose? Laukiniu katinu yra, ir jie sau gerai ir be manes gyvena. Ir taip skambinausi i prieglauda, panasu kad pati ten nelabai skambinai ir nelabai zinai, kaip yra, prieglaudose kaciuku nera tukstanciais, kaip parasei, suaugusio gatvinio niekas ir neduoda zmonem, ypac, kas turi vaikus, nukastruoja ir paleidzia, o mazu kaciuku buna tik kartais, zmones savus naminius nenesa i prieglaudas, jei jau reikia atiduoda per skelbima, bet tau niekaip nedasyla iki tavo smegenu ta info. As ieskojau kaciuko musu seimai, namams, o ne siaip snekejau apie laukinius katinus, ju poluliacija Airijoje. Lai buna tie laukiniai man jie netrukdo, lai gaudo peles , ziurkes, nes jos irgi laukines. Kaip ir laukiniu pilna ir kiskiu, ir lapiu ir t.t. ir ant keliu ju nutrenktu irgi pilna ir tikiu jie irgi serga ir suzeidziami buna.
Valgai, manau, irgi gyvunus, del kuriu sirdies tau visai neskauda. Tai tas tavo apsimestine meile gyvunams atrodo siek tiek juokinga.
Manau, tokios kaip tu tupos bobos gyvenime tikrai realiai uzknisa, dvi dienas nedasyla jai info, ir kai rasiau seniau irgi nedasilo.
Zmones ir is Lietuvos gyvunus vezasi, kas netingi, as nessivezu, nei is kitu saliu, nei is kitu mietsu, As nemanau, kad kaciukas tokia egzotika,kad man reiku vaziuoti simtus km del jo, o jei reiktu as jo ir nelaikyciau. Noru laikyti kalejime meduzu neturiu, o kaciukai gyvena visur aplinkui, paieskai ir randi salia, kazkuri, kuriam reikia tavo globos.
As neieskojau kaciuko, kaip dekoracijos namam, as aplamai gyvunu nenorejau, vaikai norejo, o as ieskojau tokio, kuriam reiktu musu pagalbos, o ne uzsisakinejau del musu pagaminta. Su sunim bus tas pats, man nereikia iskirtinai veisliniu, bet jei pasitaikys veislinis tiks, o dvarneskos irgi iv veisliu misinai buna, del to ir domiuosi apie jas.
O tu daryk kaip nori. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 13:39)
Mane biškį erzina vienas dalykas, ar ir Lietuvoj taip? Nuėjau į pardę, suma 9.45, padaviau 10 eurų, o gražos gavau 50 centų, 5 nusuko. Ir taip pastoviai, jei atsiskaitau grynais pas kasininką, o ne savitarnoj, nusuka centus. Kas čia blin per nesamonė.

taip visada cia taip ir Lt greit bus taip, nes niekas tu geltonu centu neskaiciuoja supavalina, jei neduodi tiek, irgi niekas nesakys nieko. Pv benzino pilu buna 50.04 c niekas tu centu nepraso, turiu duodu, neturiu neduodu. ir atitinkamai jei bus 49.95 duosiu 50.

Jau per tiek metu butu laikas pirprasti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 vasario 2020 - 13:46

girdėjau apie kažkokią nesąmonę - apvalinimą. Tipo norima atsisakyti po 1,2,3 centukus. Prie lito viskas ok buvo, visiems centukai tiko, o dabar jau visi ponai didžiausi, centai maišo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 08:44)
Ji neaukoja, nes mano, kad gyvūnų prieglaudos sukčiauja

is kur tu dabar tai istruakei? nu ir kaip jus pavadinti po tokiu postu?
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 08:49)
O kas baisiausia, kad tokių idiotų yra vetų. Nu ir klauso žmogeliai, juk "vetas taip sakė"

O gal jus idiotes, davai iskastruojam visas kates, isnaikinam ir smagiai tarp ziurkiu ir peliu gyvenam? Juk jusu katytes turi buti svaruoles, toliau kiemo ar buto duru neperzengti? tai kas naikins ziurkes, peles?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 19, 09:00)
Koks tikslas su telefonu browsinti? Sedi kalejime, keliauji ar kompa ateme?
Taigi mazas ekranas nepatogu

ji matomai laptopo ne neturi, nes nelabai gaudosi is vis, net nuotraukos ikelti nesugebapo siai dienai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 vasario 2020 - 13:54
Viskas normaliai su tais apvalinimais. Nyderlanduose jei reikia moket 0.64 cnt, mokesi 0.60. Jei 0.66, mokesi 0. 70.
Nera tu smulkmiu, o ir tas ant to iseina, nes vienoj vietoj nedamoki, kitur permoki.
Lietuvoje buvo siulymas taip padaryt. Butu puiku, kad neliktu 1 ir 2 cnt monetu.
Bet jau dvi forumo dejuojamcios verksleno - viena verkia, kad reiks daug skaiciuot, kita, kad vargsus apgaudineja biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 19, 13:45)
girdėjau apie kažkokią nesąmonę - apvalinimą. Tipo norima atsisakyti po 1,2,3 centukus. Prie lito viskas ok buvo, visiems centukai tiko, o dabar jau visi ponai didžiausi, centai maišo rolleyes.gif

Yra 3 ju centu moneta? blink.gif 🤣
Atsakyti
"Tik kartais"? Idiote, tiek feisbukas, tik prieglaudos tiesiog mirga skelbimais, kiek tų beglobių katinų būna ir niekas jų nepuola imti. Praeitais metais į ospca vežėm kelis maišus cat litter, sakė kačiukų pilna, o savanorių trūksta. Tu dunduke, per gyvenimą vieną sykį pasiskambinai dėl to, kad katino norėjai, bet ar paklausei, kokia yra situacija? Nifiga tu nepaklausei, tik niekaip negali nustoti loti. Prie ko čia laukiniai katinai? Jie dėl to ir tampa laukiniais, nes supisti daugintojai kaip tu juos be saiko daugina. Ar jie iš oro atsiranda? Beje, taip ir nepasidomėjai kiek šunų pateko į prieglaudas 2019, ane? Ir nei vienas sveiko proto žmogus nepirks gyvūno tik vaikams, matosi tavo mentalitetas, 21 amžius, bet tu viduramžiuose užstrigus. Ir nustok paklodes rašinėti, dirbti eik, kada viską suspėji, bite darbininke?
Beje, žmonės priglaudžia suaugusius tiek katinus, tiek šunis, bet dvasios ubagei kaip tu to nesuvokt. Ne visi protu apdovanoti
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 13:45)
taip visada cia taip ir Lt greit bus taip, nes niekas tu geltonu centu neskaiciuoja supavalina, jei neduodi tiek, irgi niekas nesakys nieko. Pv benzino pilu buna 50.04 c niekas tu centu nepraso, turiu duodu, neturiu neduodu. ir atitinkamai jei bus 49.95 duosiu 50.

Jau per tiek metu butu laikas pirprasti?

Ne visada. Kelis mėnesius max, bet tu eilinį kartą nepraleidi progos visažinės pavaizduot tease.gif
Atsakyti

Nu ne.turi viską atiduot smile.gif
Mane pardėse nervina tie, kurie prisiploja eilėj, kvėpuoja į pakaušį biggrin.gif ruošies mokėt kortele-stovi prie aparato biggrin.gif sykį paklausiau, gal rengiasi sumokėti už mane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 13:26)
Tau, vadinasi, tas negresia-nei jauna, nei graži, nei juolab protinga.

bet jus tai jau davatkos ant suoliuko numarazmejusios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 19, 13:45)

Aha, girdėjau ir aš, mergos fb rašė. Aš dažniausiai kortele atsiskaitau, bet keletą sykių tiesiog pastebėjau tai, nusuka centus savo naudai, o pvz kodėl ne kliento naudai
Atsakyti

moteros, kaip bobulkos ant suoliuko aploti, jaunas, grazias ir protingas lotuliukas.gif

Katra,čia pas mus tokia?🤔

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 13:52)
is kur tu dabar tai istruakei? nu ir kaip jus pavadinti po tokiu postu?
Papildyta:

O gal jus idiotes, davai iskastruojam visas kates, isnaikinam ir smagiai tarp ziurkiu ir peliu gyvenam? Juk jusu katytes turi buti svaruoles, toliau kiemo ar buto duru neperzengti? tai kas naikins ziurkes, peles?

Eik pasiskaityk ko pati esi prirašius. Ir kaip tave kitaip pavadinti, jei ne marazmatike? Prastai tau su atmintėle

Idiote tu blt, kai prieglaudose ir gatvėse nebeliks nei vieno apšašijusio užpūliavusio nabago, tada tu vapėk, o kol kas čiaupk srėbtuvę.
Atsakyti