QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 08:22)
Aš dėl jūrkiaulės 150km važiavau. Bet kad ji prisišneka, o paskui šlykščiai vartosi, kalbėjo, kad Airijoj nėra beglobių katinų, o paskui jau tipo tik apie savo miestą kalbėjo ir jei ji būtų skambinuai bent į vieną prieglaudą, tokių nesamonių nevapėtų. Aš įsivaizduoju, kad toks žmogus realiai turėtų žiauriai užpist.
Bet tau moteriske biski kuku, ar tu imtum gatvini suaugusi katina, kai vaikai yra namuose? Laukiniu katinu yra, ir jie sau gerai ir be manes gyvena. Ir taip skambinausi i prieglauda, panasu kad pati ten nelabai skambinai ir nelabai zinai, kaip yra, prieglaudose kaciuku nera tukstanciais, kaip parasei, suaugusio gatvinio niekas ir neduoda zmonem, ypac, kas turi vaikus, nukastruoja ir paleidzia, o mazu kaciuku buna tik kartais, zmones savus naminius nenesa i prieglaudas, jei jau reikia atiduoda per skelbima, bet tau niekaip nedasyla iki tavo smegenu ta info. As ieskojau kaciuko musu seimai, namams, o ne siaip snekejau apie laukinius katinus, ju poluliacija Airijoje. Lai buna tie laukiniai man jie netrukdo, lai gaudo peles , ziurkes, nes jos irgi laukines. Kaip ir laukiniu pilna ir kiskiu, ir lapiu ir t.t. ir ant keliu ju nutrenktu irgi pilna ir tikiu jie irgi serga ir suzeidziami buna.
Valgai, manau, irgi gyvunus, del kuriu sirdies tau visai neskauda. Tai tas tavo apsimestine meile gyvunams atrodo siek tiek juokinga.
Manau, tokios kaip tu tupos bobos gyvenime tikrai realiai uzknisa, dvi dienas nedasyla jai info, ir kai rasiau seniau irgi nedasilo.
Zmones ir is Lietuvos gyvunus vezasi, kas netingi, as nessivezu, nei is kitu saliu, nei is kitu mietsu, As nemanau, kad kaciukas tokia egzotika,kad man reiku vaziuoti simtus km del jo, o jei reiktu as jo ir nelaikyciau. Noru laikyti kalejime meduzu neturiu, o kaciukai gyvena visur aplinkui, paieskai ir randi salia, kazkuri, kuriam reikia tavo globos.
As neieskojau kaciuko, kaip dekoracijos namam, as aplamai gyvunu nenorejau, vaikai norejo, o as ieskojau tokio, kuriam reiktu musu pagalbos, o ne uzsisakinejau del musu pagaminta. Su sunim bus tas pats, man nereikia iskirtinai veisliniu, bet jei pasitaikys veislinis tiks, o dvarneskos irgi iv veisliu misinai buna, del to ir domiuosi apie jas.
O tu daryk kaip nori.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 13:39)
Mane biškį erzina vienas dalykas, ar ir Lietuvoj taip? Nuėjau į pardę, suma 9.45, padaviau 10 eurų, o gražos gavau 50 centų, 5 nusuko. Ir taip pastoviai, jei atsiskaitau grynais pas kasininką, o ne savitarnoj, nusuka centus. Kas čia blin per nesamonė.
taip visada cia taip ir Lt greit bus taip, nes niekas tu geltonu centu neskaiciuoja supavalina, jei neduodi tiek, irgi niekas nesakys nieko. Pv benzino pilu buna 50.04 c niekas tu centu nepraso, turiu duodu, neturiu neduodu. ir atitinkamai jei bus 49.95 duosiu 50.
Jau per tiek metu butu laikas pirprasti?