Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 14:01)
bet jus tai jau davatkos ant suoliuko numarazmejusios mirksiukas.gif

Ne mes perkam triusikus Lidle ir dėvim timpas prie suknelių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 13:59)
"Tik kartais"? Idiote, tiek feisbukas, tik prieglaudos tiesiog mirga skelbimais, kiek tų beglobių katinų būna ir niekas jų nepuola imti. Praeitais metais į ospca vežėm kelis maišus cat litter, sakė kačiukų pilna, o savanorių trūksta. Tu dunduke, per gyvenimą vieną sykį pasiskambinai dėl to, kad katino norėjai, bet ar paklausei, kokia yra situacija? Nifiga tu nepaklausei, tik niekaip negali nustoti loti. Prie ko čia laukiniai katinai? Jie dėl to ir tampa laukiniais, nes supisti daugintojai kaip tu juos be saiko daugina. Ar jie iš oro atsiranda? Beje, taip ir nepasidomėjai kiek šunų pateko į prieglaudas 2019, ane? Ir nei vienas sveiko proto žmogus nepirks gyvūno tik vaikams, matosi tavo mentalitetas, 21 amžius, bet tu viduramžiuose užstrigus. Ir nustok paklodes rašinėti, dirbti eik,  kada viską suspėji, bite darbininke?
Beje, žmonės priglaudžia suaugusius tiek katinus, tiek šunis, bet dvasios ubagei kaip tu to nesuvokt. Ne visi protu apdovanoti
Papildyta:

Ne visada. Kelis mėnesius max, bet tu eilinį kartą nepraleidi progos visažinės pavaizduot tease.gif

ikeliau vakar is jusu prieglaudos ir is done deal skebimus parodyk man ta mirgija, per visa Airija keli katinai ir dar maziau kaciuku, atsiciukink tu viena diena pagaliau.
tau vis ziuriu nedasilo ir nedasils ka as rasau. biggrin.gif
Nunu pasiimk gatvini suaugusi katina prie vaiku ir tada rasyk, kvailiuke visai esi. doh.gif Nenori siaip lapiu kokiu pasiimti vargses valkatauja? unsure.gif

Ka vel nusisneki, pies kelis menesius pirma karta i meista isejai cia? Visad aci ataip buvo dra kai svarai buvo, nebent tu vsiad asmulkiai centukus paskaiciuodavai ri duodavai lotuliukas.gif As gi ir su kasos paaratu dirbusi . pasakos ji man keli smeneisus. Tu gal rimtai i zmones iseik, koki darba susirask, o atrodai kaip tie lietuviai, kurie 10m gyvena salyje ir visai nesigaudo, savus istatymus susigalvoja salies, pletku prisiklause biggrin.gif
Klausyk, kas tau trukdo dirbti? neigali esi ar ant socialio per gerai jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 14:07)

Ka vel nusisneki, pies kelis menesius pirma karta i meista isejai cia? Visad aci ataip buvo dra kai svarai buvo, nebent tu vsiad asmulkiai centukus paskaiciuodavai ri duodavai lotuliukas.gif As gi ir su kasos paaratu dirbusi . pasakos ji man keli smeneisus. Tu gal rimtai i zmones iseik, koki darba susirask, o atrodai kaip tie lietuviai, kurie 10m gyvena salyje ir visai nesigaudo, savus istatymus susigalvoja salies, pletku prisiklause  biggrin.gif

Mjo, raštingoji....
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 14:00)
Nu ne.turi viską atiduot smile.gif
Mane pardėse nervina tie, kurie prisiploja eilėj, kvėpuoja į pakaušį biggrin.gif ruošies mokėt kortele-stovi prie aparato biggrin.gif sykį paklausiau, gal rengiasi sumokėti už mane? biggrin.gif

As tai megstu savitarnos kasas. Ten niekas nesnopuoja i pakausi.
Be to yra tokiu kasininkiu, kurios ciaudo ar koso i savo ranka, paskui ima skenuot prekes. Viena kart visas prekes su dregnom servetelem pervaliau.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 14:00)
Nu ne.turi viską atiduot smile.gif
Mane pardėse nervina tie, kurie prisiploja eilėj, kvėpuoja į pakaušį biggrin.gif ruošies mokėt kortele-stovi prie aparato biggrin.gif sykį paklausiau, gal rengiasi sumokėti už mane? biggrin.gif

Airijoje neturi, aisku paprasytum, gal ir duotu. Bet tai kas cackinasi su tais geltonais centais?

Va tokiu nesamoniu cia irgi nera.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 14:06)
Ne mes perkam triusikus Lidle ir dėvim timpas prie suknelių  rolleyes.gif

nu va grynai, ka ir sakiau, kitu apsirengimo aplipliotkinimai, kas kur ka perkais, kas ka turi, kas kaip gyvena, kaip ten su vyru, nu grynos pletkinykes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 19, 14:09)
As tai megstu savitarnos kasas. Ten niekas nesnopuoja i pakausi.
Be to yra tokiu kasininkiu, kurios ciaudo ar koso i savo ranka, paskui ima skenuot prekes. Viena kart visas prekes su dregnom servetelem pervaliau.

doh.gif
saves neapsivalai su dregnom servetelem, kai is miesto gristi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 14:01)
Aha, girdėjau ir aš, mergos fb rašė. Aš dažniausiai kortele atsiskaitau, bet keletą sykių tiesiog pastebėjau tai, nusuka centus savo naudai, o pvz kodėl ne kliento naudai

tu rimtai dazniau eik i miesta ar ka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 14:07)
ikeliau vakar is jusu prieglaudos ir is done deal skebimus parodyk man ta mirgija, per visa Airija keli katinai ir dar maziau kaciuku, atsiciukink tu viena diena pagaliau.
tau vis ziuriu nedasilo ir nedasils ka as rasau. biggrin.gif
Nunu  pasiimk gatvini suaugusi katina prie vaiku ir tada rasyk, kvailiuke visai esi. doh.gif Nenori siaip lapiu kokiu pasiimti vargses valkatauja? unsure.gif

Ka vel nusisneki, pies kelis menesius pirma karta i meista isejai cia? Visad aci ataip buvo dra kai svarai buvo, nebent tu vsiad asmulkiai centukus paskaiciuodavai ri duodavai lotuliukas.gif As gi ir su kasos paaratu dirbusi . pasakos ji man keli smeneisus. Tu gal rimtai i zmones iseik, koki darba susirask, o atrodai kaip tie lietuviai, kurie 10m gyvena salyje ir visai nesigaudo, savus istatymus susigalvoja salies, pletku prisiklause  biggrin.gif

Ką tau, debilei, galima rodyti? Juk tu elementariai net nesugebi surinkt telefono numerio žmonių, kurie tuos beglobius gelbėja. Nesiplėšyk čia, visiems ir taip aišku, kad esi dalbajobė, su tuo ir sveikinu.
Atmatėle, ko tu taip susirūpinus dirbu aš ar ne? Baisiausia yra, kad tu "dirbdama" turi laiko paklodes forume austi. Gal tu pisk nx, oro čia negadinus, kaip tik tu pasirodai, taip ir užsmirsta. Ne be reikalo realybėj neturi su kuo pasikalbėt, net ir tavo draugelė tai pripažįsta, kad forumas- vienintelė vieta kur gali pasireikšt. Kaip sakoma, kuo pati smirdi, tuo kitus tepi.
Atsakyti
[quote=lutuke123,2020 02 19, 14:11]
Airijoje neturi, aisku paprasytum, gal ir duotu. Bet tai kas cackinasi su tais geltonais centais?

Va tokiu nesamoniu cia irgi nera.
Papildyta:

Aa, tai jau dabar " kas gi cackinasi su geltonais centais".
O pries koki menesi, kai monteverte aktualiju temoj inkste kas cia per nesamone, kad reiks tik skaiciuot daugiau, tai tu veblejai, kad is vargsu paskutinius centuss net atimt nori.
Nu glusiu gluse esi, net neprisimeni ka pripezejai.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 14:04)
Eik pasiskaityk ko pati esi prirašius. Ir kaip tave kitaip pavadinti, jei ne marazmatike? Prastai tau su atmintėle

Idiote tu blt, kai prieglaudose ir gatvėse nebeliks nei vieno apšašijusio užpūliavusio nabago, tada tu vapėk, o kol kas čiaupk srėbtuvę.

dar pries 6 metus istrauk ka kur rasiau, zinok niekas niekur niekam nesikeicia gyevnime? Tu gal pagal save nespresk apie kitus mirksiukas.gif

Tada bus daug sveku ir laimingu ziurkiu, aciu gal as nelauskiu to laiko...Kinai buvo kazkada zvirblius isnaikine,pasigailejo, butina durna patirti pakartoti, suprasti is anskto, kad tai idotizimas neina?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 14:13)
tu rimtai dazniau eik i miesta ar ka  blink.gif

Tu rimtai mažiau komentuok, ar ką blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 14:14)
Ką tau, debilei, galima rodyti? Juk tu elementariai net nesugebi surinkt telefono numerio žmonių, kurie tuos beglobius gelbėja. Nesiplėšyk čia, visiems ir taip aišku, kad esi dalbajobė, su tuo ir sveikinu.
Atmatėle, ko tu taip susirūpinus dirbu aš ar ne? Baisiausia yra, kad tu "dirbdama" turi laiko paklodes forume austi. Gal tu pisk nx, oro čia negadinus, kaip tik tu pasirodai, taip ir užsmirsta. Ne be reikalo realybėj neturi su kuo pasikalbėt, net ir tavo draugelė tai pripažįsta, kad forumas- vienintelė vieta kur gali pasireikšt. Kaip sakoma, kuo pati smirdi, tuo kitus tepi.

Man labai rupi tavo meile gyvunam, kai tu juos valgai lotuliukas.gif

Ir rupi, kaip taip nesigaudai salyje, kurioje gyveni lotuliukas.gif tai draugiskai pasiuliau eik dirbti, gal biski orientacija atsiras.

Bet draskykis toliau su savo kliedesiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 14:13)

saves neapsivalai su dregnom servetelem, kai is miesto gristi? biggrin.gif

Ne tau, susmirdele, kazka apie higiena rasyt.
Jau esi pilna apie save prirasiusi - kelnaiciu nenesioji, leidi vedintis savo susmirdusiam pyragui
As tik isivaizduoju kas ten ant tavo tympiu klyno darosi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 14:17)
dar pries 6 metus istrauk ka kur rasiau, zinok niekas niekur niekam nesikeicia gyevnime? Tu gal pagal save nespresk apie kitus mirksiukas.gif

Tada bus daug sveku ir laimingu ziurkiu, aciu gal as nelauskiu to laiko...Kinai buvo kazkada zvirblius isnaikine,pasigailejo, butina durna patirti pakartoti, suprasti is anskto, kad tai idotizimas neina?

Pas tave tai tikrai nesikeičia, kokia buvai glušė, tokia tebesi ir tokia liksi. Kodėl turėčiau kažką traukt? Eik ir susirask, nevadovavus.

Idiotizmas tai yra tavo kliedesiai, juk ne tu, gluše, nuo rinotracheito išpūliavusiom akim grybėlio nuėstu kailiu išbadėjus valkiojies. Užsičiaupk tu nebelojus, seniai laikas būtų!
Atsakyti