Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 14:26)
Nu va, identiški kliedesiai, kaip 2017. O kai tu, atmata, gyvūnėlius savo diedui ir vaikams iškepi, negaila? Fu, hipokritė supersta.
Matosi, kaip tu "gaudaisi" šalyje iš tavo pezesių apie prieglaudas, nuomas, draudimus, etc. paralelinėj visatoj gyveni.

Bet tu tai nedirbi, ko man siūlai? Jei dirbtum, elementariai neturėtum laiko forume paklodžių aust.

As ir nevaidinu, kad man kazkokia gyvunu gerove rupi vienu labiau nei kitu. mirksiukas.gif neverkiu del nelaimingu kaciuku su kiuale burnoj mirksiukas.gif

tu bent kalba ismok pabendrauk su airiais iseik dazniau i miesta, tada suprasi, kaip nusisneki biggrin.gif

As dirbu ir uz tavo sociala moku mirksiukas.gif Turiu kaip matai laiko ir siandien beja, labai daug padariau iki kol cia atejau, turiu teise pailseti biggrin.gif Jei dirbtum zinotu, kad Airijoje ne vergove, gana laisvai cia zmones dirba.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 19, 13:28)
Linkėjimai iš kalnų.

Sveikute.
Kaip orelis?
Sniegucio daug?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 14:30)
ane? lotuliukas.gif  taip tai tukstanciai, gerai,kad ne milijonai, kai reikia parodyti dingsta viskas ar ne, nebesugebi parodyti, tauskti tik gudra tusciai . as tai idejau vakar nuorodas, kuriso buten tparemia tai,ka as sakau , o tu kliediek toliau  biggrin.gif
Cia kaip su tais centais vsia laika taip buvo, jai keli menesiai doh.gif Toksjausmas,  kad rimtai is namu neiseini, pletku kazkokiu prisiklausiusiu, kiek tokiu zinau lietuviu, gali anekdotus rasyti is ju gyvenimo  biggrin.gif

O del kiauliu irgi verki, kurios kankinamos visa gyvenima, tik tam,kad tu galetum jas suvalgyti jautruole, ji matai, gyvunu gerove rupinasi lotuliukas.gif

Idiote, susikišk tu tas savo nuorodas į savo apkerpijusią subinę. Aš bendrauju su real žmonėm, kurie žino real situaciją tiek su katėm, tiek su šunim, tik tokiai protiškai atsilikusiai atmatai kaip tu yra beviltiška ką nors pasakyti. Tiek visko dėlioji, visokias nuorodas, o info apie beglobius nesugebi susirasti? Durne tu durne.
Aš tai išeinu, o tu, panašu, kad tik forume sėdi, nes realiai užpisus visus, įskaitant diedą ir vaikus. Ne tik cambala, aš irgi pamenu, kaip skundeisi, kad realiai neturi su kuo bendrauti, tai žinok, jei vaidinsi ir meluosi kitiems, savęs vistiek neapgausi. Nueik pas psichologą, gal tau, bukenai, bus pajėgus padėti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 14:27)
O tu zuvi is meiles jai valgai?

Ar as verku del kaciuku ar kitu gyvunu geroves? kam pasimetineti kad myli gyvunus, jei juos valgai? Man rupi visi gyvunai panasiai vienodai, zuvys rupi tiek, kad neperku fermose augintu, o laukines sugautas.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 14:28)
Klausimas, kuo katę šeria. Įtariu, atliekom visokiom

cia vel pagal save sprendi ? ir nuo kada kates valgo atliekas, matyt pas mane kazkokiai ne tokia, nes valgo tik savo maistuka ir siaip ne belekoki dar. Nuo musu stalo nieko nevalgo, nebent zuvi kai nuperku siek tiek suvalgo. Is mesos nieko neisiulysi nei zalios, nei virtos, tik perma ham paragauja.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 14:39)
Ar as verku del kaciuku ar kitu gyvunu geroves? kam pasimetineti kad myli gyvunus, jei juos valgai? Man rupi visi gyvunai panasiai vienodai, zuvys rupi tiek, kad neperku fermose augintu, o laukines sugautas.
Papildyta:

cia vel pagal save sprendi ? ir nuo kada kates valgo atliekas, matyt pas mane kazkokiai ne tokia, nes valgo tik savo maistuka ir siaip ne belekoki dar. Nuo musu stalo nieko nevalgo, nebent zuvi kai nuperku siek tiek suvalgo. Is mesos nieko neisiulysi nei zalios, nei virtos, tik perma ham paragauja.

O jei batus iš jų dėvi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 19, 14:28)
Linkėjimai iš kalnų.

O foto kur? Bent per ekrana i sniega paziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 14:34)
As ir nevaidinu, kad man kazkokia gyvunu gerove rupi vienu labiau nei kitu.  mirksiukas.gif neverkiu del nelaimingu kaciuku su kiuale burnoj  mirksiukas.gif

tu bent kalba ismok pabendrauk su airiais iseik dazniau i miesta, tada suprasi, kaip nusisneki  biggrin.gif

As dirbu ir uz tavo sociala moku mirksiukas.gif Turiu kaip matai laiko ir siandien beja, labai daug padariau iki kol cia atejau, turiu teise pailseti  biggrin.gif Jei dirbtum zinotu, kad Airijoje ne vergove, gana laisvai cia zmones dirba.

Tai tau ničniekas ir nerūpi. Jeigu tau rūpėtų gyvūnai, seniai visa šeima būtumėt vegetarai ir "ekskiūzų" neieškotum, tau nerūpi niekas, pradedant nuo gyvūnų mėsai iki naminių. Esi šiukšlė ir tiek.
Vargšele, daugiau neturi prie ko prisipist, prie tavo įsivaizduojamo kalbos nemokėjimo, darbo, bet esi silpnaprotė, nesugebėjusi išmokti nei rašyti, nei rišliai minčių dėstyti, apgailėtina tu. Psichodinočka, kurios realiai visi vengia, neišlendi iš forumo. Nei vienas žmogus, nesvarbu koks darbas bebūtų, neturės laiko ištisai kirmyt forume. Tai gal jau eik DIRBTI durne, pasakų čia nesekus, galvoji, kažkas tavim tiki?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 15:39)

Edi gyvūnus ir kitus moralizuoji. Nešlykštu pačiai nuo savęs? Nesvarbu, kur augo, tai toks pats gyvūnas.
O kur dar kiaušiniai. Sūris. Žinai, kiek reik pieno sūriui pagamint? Atiminėji iš veršiuko mirksiukas.gif

O tu verki dėl kačiukų su žuvies galva burnoj. Kuo skiriesi nuo mūsų čia? Niekuo absoliučiai. Tik didesnė veidmainė esi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 19 vasario 2020 - 14:47
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 14:46)
Edi gyvūnus ir kitus moralizuoji. Nešlykštu pačiai nuo savęs? Nesvarbu, kur augo, tai toks pats gyvūnas.
O kur dar kiaušiniai. Sūris. Žinai, kiek reik pieno sūriui pagamint? Atiminėji iš veršiuko  mirksiukas.gif

O tu verki dėl kačiukų su žuvies galva burnoj. Kuo skiriesi nuo mūsų čia? Niekuo absoliučiai. Tik didesnė veidmainė esi.

Būtent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 14:30)
Galima šaltinį?

iki 1000 e ant popieriaus gauna apie 80 proc zmoniu, cia 2m duomenys, bet abejoju ar simtais algos daugumai pakilo.
cia pvz https://www.tv3.lt/n...euru-per-menesi
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 14:39)
Papildyta:

Tai tu ir neverki, katė tau ne šeimos narys, benamiai px, o tavo diedas su vaikais apsiputoję mėsą kremta, kurią pagamini TU. Tau nerūpi niekas.

Valgo atliekas pas tokias debiles kaip tu, nes superpremium maisto tu arba neįperki, nes whiskas'ais šeri, kas yra atliekos, neturi jokio supratimo, kaip reikia prižiūrėt katę.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 14:46)
O kur dar kiaušiniai. Sūris. Žinai, kiek reik pieno sūriui pagamint? Atiminėji iš veršiuko  mirksiukas.gif

Ka morlaizuoju, kvanka albertina? biggrin.gif mane jus morlaizuojat del ala nesirupinimo begloabiais kaciukais, tai ir sakua juokinga, kad taip moralizuoja zmones patys valgantys kitus gyvunus. unsure.gif
As verkiu del kaciuku, tau galvoj visai kuku, kur kada verkiau del kaciuku? Man rupi visi gyvunia vienodai, ne iskiritinai kates ar sunys, kaip kai kuriom cia.
Didesniu veidmainiu, kaip tu, Moonte, Montersta, tai nerasta jauciu siame forume, kitos moderuotai dar bet jus tai paturbintos biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti