Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 21, 16:59)
Ir dargi tie vadinami vyriskumo ar moteriskumo bruozai, tai tokie bendrazmogiski.
Nejaugi tik vyras turi atsakyti uz savo zodzius, gali tureti hobiu ir draugu.
Nejaugi tik moteris turi gerbti vyra.
Ir abu vienas kito skaudinti negali.
O kurio nuomone labiau gerbtina?
O kas yra silpna moteris? Jos stiprybe ismintingume, tai kur cia silpnumas? Ar reikia dirbtinai apsimetineti blondine ar alpstancia? O vyras ismintingas but negali?
Ir tt....
Kliedesiai moterims-debeseliams.
Papildyta:

Na ka, tai as buvau teisi, tau butinai turi buti paskutinis zodis,
mirksiukas.gif  biggrin.gif
Neismoke mama moteriskai ismintingai patyleti, kaip tikras vyras kovoji cia.  unsure.gif

Kaip taikliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 21, 16:59)
Ir dargi tie vadinami vyriskumo ar moteriskumo bruozai, tai tokie bendrazmogiski.

Nejaugi tik vyras turi atsakyti uz savo zodzius, gali tureti hobiu ir draugu.
Nejaugi tik moteris turi gerbti vyra.
Ir abu vienas kito skaudinti negali.
O kurio nuomone labiau gerbtina?
O kas yra silpna moteris? Jos stiprybe ismintingume, tai kur cia silpnumas? Ar reikia dirbtinai apsimetineti blondine ar alpstancia? O vyras ismintingas but negali?
Ir tt....
Kliedesiai moterims-debeseliams.

kad ten nebuvo nieko panasaus parasyta, pasirodo ne vien mano parasyto tekso nesupranti biggrin.gif

Tai tau neisskiria visai vyrai ir moterys apart isvaizdos? Tau tas pats butu su moterim ar su vyru gyventi, nu jie kunai trauktu, visai skirtumu nerasta?

Salia stipraus vyro turi buti stipri moteris, taip parasyta, o ne atvirksciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 21, 18:04)
Na jo , dvi forumo durnes esat - lutuke nesugeba zodzio teisingai suregzt, o tu neskyri euro centu monetu...
Didziojkis, silpnaprote 4u.gif .

gerai, kad tu skyri kur aš apie kitus rašau ir kur apie save biggrin.gif
parašau: o pas petriuką buvo.... tu debilė iš paskos bėgi ir rėki: o pas montevertę buvo... biggrin.gif
man tai gėdą tavo vietoje būtų, net vaikų darželyje vaikai gudriau ką susuka, o čia. Toks debiliškas primityvumas biggrin.gif nu bet bile tau gerai ir ilgiau čia su mumis pabusi, kol galutinai psichuškėj netą atjungs biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 18:01)
O dantis senai tvarkomes cia, dabar cia pas msu meidkai atvaziuoja ir gyvena lotuliukas.gif greiot jus vaizuosit cia ieskodeami geru gydytoju lietuviu, nes spaudziat jiem algas moketi geras, liks kokie tik penisninkai, kas jau isvaizuoti nebegali... .
Ci amatyt bobulk asave atpazino ir ikele, matyt jie nesusisneka dorai angliskai ir palamai ci anelabai gaudosi, tai vaizuoja i

Debilėle, aš Lt jau kokį 10 metų nebuvus, nematau poreikio. Įkėliau toč toč tave, nes jei taip nebūtų, tiesiog pažvengtum ir tiek, bet matosi, kad save atpažinai lotuliukas.gif O tai ko neini pas airius savo išpuvusių dantų tvarkytis, vistiek pas lietuvius lendi. Kuo airiai netinka?
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 18:07)
tikrai ne tau suprasti, tu gal nei nevark?  4u.gif

O ką čia dar reikia suprasti? Esi psichodinočka, neturi su kuo bendrauti, todėl ištisai forume "dirbi". Bitė darbininkė b.le, pašalpinė. Neišsilavinusi, buka kaip bato aulas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 21 vasario 2020 - 18:28
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 18:22)
gerai, kad tu skyri kur aš apie kitus rašau ir kur apie save biggrin.gif
parašau: o pas petriuką buvo.... tu debilė iš paskos bėgi ir rėki: o pas montevertę buvo... biggrin.gif
man tai gėdą tavo vietoje būtų, net vaikų darželyje vaikai gudriau ką susuka, o čia. Toks debiliškas primityvumas biggrin.gif nu bet bile tau gerai ir ilgiau čia su mumis pabusi, kol galutinai psichuškėj netą atjungs biggrin.gif  4u.gif

Vaiku darzelyje manau vaikai zino, kad nera 3 centu monetos biggrin.gif , Naujininku senmerge mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 21, 18:40)
Vaiku darzelyje manau vaikai zino, kad nera 3 centu monetos biggrin.gif , Naujininku senmerge mirksiukas.gif .

tarė gyvanašlė, bliaunanti per Valentinus ir neraukianti kur apie Petriuką, kur apie Montevertę biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 21, 18:06)
Butent.

Bet man kesita, kad moterys, ne vyrai, save laiko antrarusemis...
Katutems ploja.

O paskutinis pastebejimas ziauriai taiklus  4u.gif

Man isvis keista, kad kazkas kazka laiko ar turetu laikyti antrarusiais. Vieni kitus puikiai papildo ir tai puiku.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 19:07)

Na va ka ir sakau, plesysies iki paskutinio biggrin.gif su kiekvienu postu tik patvirtini mano zodzius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 19:10)
kad ten nebuvo nieko panasaus parasyta, pasirodo ne vien mano parasyto tekso nesupranti  biggrin.gif

Tai tau neisskiria visai vyrai ir moterys apart isvaizdos? Tau tas pats butu su moterim ar su vyru gyventi, nu jie kunai trauktu, visai skirtumu nerasta?

Salia stipraus vyro turi buti stipri moteris, taip parasyta, o ne atvirksciai mirksiukas.gif

Ka tu rukai, gal pasidalink su mumis? rolleyes.gif

Mus žavi, kai jis, toks pasitikintis savimi, toks rimtas – žvelgia švelniai mums į akis, o štai sprendimus priima labai tvirtai.
Moteriai nereikia savimi pasitiketi? Nereikia priimti sprendimu, jai normalu tupineti kaip vistai?

Kai juda link savo tikslo žingsnis po žingsnio, neabejodamas savo jėgomis.
Ar abejoti savo jegomis moteriska ir normalu? Jai nereikia savimi tiketi, kai kazka daro?

Kai prisiima atsakomybę už savo žodžius, pildo, ką pažadėjęs ir niekada nesisvaido tuščiais žodžiais.
O moteriai nesvarbu pildyti ka pazadejus? Ji gali svaidytis tusciais?

Ar pajėgsite suteikti jam visišką laisvę, kadangi išties stipraus vyro pakišti po savo sijonu nerealu.
Ar pati noretum but vyrui po padu?

Ne ta prasme, kad jis lakstys paskui kitas moteris, o ta, kad turės savų draugų, hobių ir pomėgių, kuriuose jums gali neatsirasti vietos?
Moteriai nereikia nei draugu, nei hobiu? Arba visi jie privalo buti susije su vyru ir tik kartu su juo?

išmintinga moterimi. Tokia, kuri nekels isterijų, priims jį tokiu, koks jis yra, kuri vertins ir gerbs pati save, nesuteikdama jam nė vieno šanso save įskaudinti.
Ar vyrui nereikia saves gerbti ir galima leisti save skaudinti? Jam nereikia isminties?

Be to, ji turi gerbti vyrą ir susitaikyti su faktu, kad paskutinis žodis priklauso jam.
Vyrui moters gerbt nereikia?
Paskutinis zodis VISADA jam, net del tavo triusiku spalvos? Sutinki? mirksiukas.gif

Atsakyk sau i siuos klausimus ir pamatysi, kad vyriskumo bei moteriskumo pozymiai yra bendrazmogiski bet kuriam normaliam sveikos psichikos zmogui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 21, 18:40)

1 kapeikos moneta - tiek kainuoja pasikelt funikulierium, degtuku dezute ir gazirovke be sirupo
2 kapeiku moneta - telefonu automatu paskambint
3 kapeiku moneta. gazirovke su sirupu, giris stikline
5 kapeeiku moneta metro pravaziavimas, giros bokalas gatveje
10 kapeiku duonos kepaliukas
15 kapeiku - minute tarpmiestinio pokalbio per telefono automata, saugojimo kamera stotyje.
20 kapeiku - cigareciu pakelis prima
50 kapeiku studento bilietas traukiniu is kauno i Vilniu ( tiksliau 55 kapeikos
1 rublis Pavalgyti valgykloje iki soties
3 rubliai - sulciu trilitriakas (geresniu)
5 rubliai - degtines bonka

10 rubliu, chervoncas... bilietas plackartu i Leningrada

25 rub. 50 rub... nu cia jau stambus pinigai

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 21, 19:55)
Paskutinis zodis VISADA jam, net del tavo triusiku spalvos? Sutinki?  mirksiukas.gif

Tai zinoma, svarbu vyrui buti patrauklia... Nieko cia blogo.
Va kai jau pofig del triusiku spalvos tada jauu reikia predet nerimaut
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 21, 19:55)
Man isvis keista, kad kazkas kazka laiko ar turetu laikyti antrarusiais. Vieni kitus puikiai papildo ir tai puiku.
Papildyta:

Na va ka ir sakau, plesysies iki paskutinio biggrin.gif  su kiekvienu postu tik patvirtini mano zodzius  mirksiukas.gif
Papildyta:

Ka tu rukai, gal pasidalink su mumis?  rolleyes.gif

Mus žavi, kai jis, toks pasitikintis savimi, toks rimtas – žvelgia švelniai mums į akis, o štai sprendimus priima labai tvirtai.
Moteriai nereikia savimi pasitiketi? Nereikia priimti sprendimu, jai normalu tupineti kaip vistai?

Kai juda link savo tikslo žingsnis po žingsnio, neabejodamas savo jėgomis.
Ar abejoti savo jegomis moteriska ir normalu? Jai nereikia savimi tiketi, kai kazka daro?

Kai prisiima atsakomybę už savo žodžius, pildo, ką pažadėjęs ir niekada nesisvaido tuščiais žodžiais.
O moteriai nesvarbu pildyti ka pazadejus? Ji gali svaidytis tusciais?

Ar pajėgsite suteikti jam visišką laisvę, kadangi išties stipraus vyro pakišti po savo sijonu nerealu.
Ar pati noretum but vyrui po padu?

Ne ta prasme, kad jis lakstys paskui kitas moteris, o ta, kad turės savų draugų, hobių ir pomėgių, kuriuose jums gali neatsirasti vietos?
Moteriai nereikia nei draugu, nei hobiu? Arba visi jie privalo buti susije su vyru ir tik kartu su juo?

išmintinga moterimi. Tokia, kuri nekels isterijų, priims jį tokiu, koks jis yra, kuri vertins ir gerbs pati save, nesuteikdama jam nė vieno šanso save įskaudinti.
Ar vyrui nereikia saves gerbti ir galima leisti save skaudinti? Jam nereikia isminties?

Be to, ji turi gerbti vyrą ir susitaikyti su faktu, kad paskutinis žodis priklauso jam.
Vyrui moters gerbt nereikia?
Paskutinis zodis VISADA jam, net del tavo triusiku spalvos? Sutinki?  mirksiukas.gif
Atsakyk sau i siuos klausimus ir pamatysi, kad vyriskumo bei moteriskumo pozymiai yra bendrazmogiski bet kuriam normaliam sveikos psichikos zmogui.  mirksiukas.gif

Puikiai! Bet nesupras.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 21, 21:02)
Tai zinoma, svarbu vyrui buti patrauklia... Nieko cia blogo.
Va kai jau pofig del triusiku spalvos tada jauu reikia predet nerimaut

Ubuntiene sake, kad jei vyrui rupi apatiniai, tai blogai, turi rupet tik moters kunas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 21, 20:37)
Ubuntiene sake, kad jei vyrui rupi apatiniai, tai blogai, turi rupet tik moters kunas. smile.gif

Ubuntienei as tikciau ir pagal si punkta...
Atsakyti

Mylimuke, bravo :)

Atsakyti