Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 21, 16:07)
Tai kad klausimai skirti toms, kurios nori turėti šeimininką/valdovą.

nu kodėl? anksčiau čia kitokių pareiškimų būta kaip pvz. tegu turi savo hobius, draugus, reikia gi pasitikėti, gal net leisti atostogas kartais abiems atskirai ir t.t.
tai toks vaizdas, kad dalis jūsų ir turi tokius valdovus.
Pas mus tai abu per pusę šeimininkai ir partneriai
Papildyta:
QUOTE(Jazza @ 2020 02 21, 16:10)
Net sutąsė...  unsure.gif Kaip šlykštu - mokėk durininkui, kad „atsirastų“ vietų, tada ir gydytojui, kad būtų švelnesnis ar neapstaugtų, ir dar milicininkui, kad neieškotų prie ko prisikabinti, ir mokytojui, kad „neužsisėstų“... Tikiuosi, kad tie laikai nuėjo į praeitį negrįžtamai.

tikrai ne. Rajonuose kyšiai dar norma, ypač pas medikus. Tiesiog reikia ištempus ausis klausytis ir žmonės patys išpasakoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 21, 14:52)
Prajuokino biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

😂😂 cia gi lutuke - gi rase, kad zubus Lt tvarkosi grizus ir ginekologai net du kartus be reikalo operavo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 21, 16:15)
Tai apie tave ir tavo barskinimasi net laikrastis rase? bigsmile.gif

jo, dėl to tu mane ir persekioji, nes aš žvaigždė, o tu lopeta ir niekaip negauni autografo iš manęs biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 16:03)
tu taip atostogauji?  blink.gif

Aš tai ne, bet tu- taip.
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2020 02 21, 16:10)
Beje, o fotkino kas?

Tada buvo selfinimui priemones, visokie statyvai prisisukantys prie kokios sakos, ir uzdelsto kameros suveikimo spyruokles.
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2020 02 21, 17:10)
Tarp kitko, pastebiu labai gražią tendenciją, kad ne tik tėveliai vis labiau įsijungia į rūpinimąsi vaikais, bet ir seneliai nebesibaido anūkų  biggrin.gif Net tie, kurie nelabai savo vaikais rūpindavosi, būdavo su jais, labai gražiai su anūkais bendrauja, užsiima.

Vat dėl šito paprieštarausiu, mano vaikystėje (Chruščiovo eros pabaigoje/Brežnevo eros pradžioje) seneliai anksti išeidavo į pensiją ne tik dėl pensijinio amžiaus, kuris buvo 55 metai moterims ir 60 metų vyrams, bet ir dėl to, kad daug žmonių per karų/okupacijų suirutę save "pasisendindavo" tiek dėl to, kad į sovietinę armiją neimtų, ir kad anksčiau pensiją gautų. Kai gimiau, moterys gaudavo 58 dienas dekretinių atostogų, o po to privalėjo grįžti į darbą, todėl mano kartą iki "darželinio" amžiaus praktiškai užaugino seneliai, promočiutės arba kaimynų bobutės, nes mažai buvo norinčių 2 mėnesių kūdikius į lopšelius atiduoti.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 21, 17:07)
Tai kad klausimai skirti toms, kurios nori turėti šeimininką/valdovą.

Ir dargi tie vadinami vyriskumo ar moteriskumo bruozai, tai tokie bendrazmogiski.
Nejaugi tik vyras turi atsakyti uz savo zodzius, gali tureti hobiu ir draugu.
Nejaugi tik moteris turi gerbti vyra.
Ir abu vienas kito skaudinti negali.
O kurio nuomone labiau gerbtina?
O kas yra silpna moteris? Jos stiprybe ismintingume, tai kur cia silpnumas? Ar reikia dirbtinai apsimetineti blondine ar alpstancia? O vyras ismintingas but negali?
Ir tt....
Kliedesiai moterims-debeseliams.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 17:03)
Girstant prie vyruJums tikrai reikalingas stiprus vyras?

Visos moterys trokšta sutikti stiprų vyrą – valingą, tikrą. Mus žavi, kai jis, toks pasitikintis savimi, toks rimtas – žvelgia švelniai mums į akis, o štai sprendimus priima labai tvirtai. Kai juda link savo tikslo žingsnis po žingsnio, neabejodamas savo jėgomis. Kai prisiima atsakomybę už savo žodžius, pildo, ką pažadėjęs ir niekada nesisvaido tuščiais žodžiais. Kai jis myli savo moterį ir tik ši meilė pajėgi padaryti jį švelnesniu. Tai taip romantiška, taip tikra… Tikra laimė moteriai turėti tokį vyrą!

Tačiau mums visada atrodo, kad gerai ten, kur mūsų nėra. Ir kad kitų žmonių gyvenimo kryžius ne toks sunkus kaip mūsiškis. Ar tikrai jums reikalingas stiprus vyras? Esate tuo tikra ir įsivaizduojate savo išrinktąjį būtent tokiu? Tada atsakykite man į kelis klausimus:

https://seimairnamai...-stiprus-vyras/
Papildyta:

kai nustosi skeisti apie mane netaskinesiu, buk rami, ismok paparsciausiai issakyti savo nuomone, ir nekurk apie mane istoriju  mirksiukas.gif
Papildyta:

tu taip atostogauji?  blink.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif kavines, restorano aura, ai vienu zodziu, neisgaudai tame, tai geriau su tavim ta tema nei nesneketi....

va neina tau be tu ad hominem bedrauti ar ne?  bigsmile.gif

Na ka, tai as buvau teisi, tau butinai turi buti paskutinis zodis,
mirksiukas.gif biggrin.gif
Neismoke mama moteriskai ismintingai patyleti, kaip tikras vyras kovoji cia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 16:18)
jo, dėl to tu mane ir persekioji, nes aš žvaigždė, o tu lopeta ir niekaip negauni autografo iš manęs biggrin.gif  4u.gif

Nusivalkiojima skaitai kaip kazka toookio? Ne veltui susenai anksciau laiko.
Mano viena klasioke irgi nuo 13 su bernais davesi
15 jau mama tapo. Tevai ir sesuo uzaugino. O ji i Vokietija prostitute dirbt. Suseno ziauriai.
Te 4u.gif , " zvaigzde" tu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 21, 16:56)
O kas yra silpna moteris?

Ta kuri moka kovoti pasyviais metodais
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 02 21, 17:56)
Vat dėl šito paprieštarausiu, mano vaikystėje (Chruščiovo eros pabaigoje/Brežnevo eros pradžioje) seneliai anksti išeidavo į pensiją ne tik dėl pensijinio amžiaus, kuris buvo 55 metai moterims ir 60 metų vyrams, bet ir dėl to, kad daug žmonių per karų/okupacijų suirutę save "pasisendindavo" tiek dėl to, kad į sovietinę armiją neimtų, ir kad anksčiau pensiją gautų. Kai gimiau, moterys gaudavo 58 dienas dekretinių atostogų, o po to privalėjo grįžti į darbą, todėl mano kartą iki "darželinio" amžiaus praktiškai užaugino seneliai, promočiutės arba kaimynų bobutės, nes mažai buvo norinčių 2 mėnesių kūdikius į lopšelius atiduoti.

Sitoj vietoj sutinku su tavim. Atrode naturalu, kad seneliai anukus paziuri, mane prosenele ziurejo, o dabar labiau auklew, darzeliai, leidzia seneliams sau pagyventi, kas ir turetu but.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 21, 16:41)
Tada buvo selfinimui priemones, visokie statyvai prisisukantys prie kokios sakos, ir uzdelsto kameros suveikimo spyruokles.

Mane domina kitas dalykas - tu jau antra karta per paskutini trumpa laika rasai " tavo dukte"
Pirmakart net parasei - " tavo mergaite". Gal vistik forumas trp sujudino smegenis dukros atzvilgiu?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 21, 18:00)
Ta kuri moka kovoti pasyviais metodais

O kokio bb kovoti? unsure.gif
Atsakyti