QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 21, 17:07)
Tai kad klausimai skirti toms, kurios nori turėti šeimininką/valdovą.
Ir dargi tie vadinami vyriskumo ar moteriskumo bruozai, tai tokie bendrazmogiski.
Nejaugi tik vyras turi atsakyti uz savo zodzius, gali tureti hobiu ir draugu.
Nejaugi tik moteris turi gerbti vyra.
Ir abu vienas kito skaudinti negali.
O kurio nuomone labiau gerbtina?
O kas yra silpna moteris? Jos stiprybe ismintingume, tai kur cia silpnumas? Ar reikia dirbtinai apsimetineti blondine ar alpstancia? O vyras ismintingas but negali?
Ir tt....
Kliedesiai moterims-debeseliams.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 17:03)
Girstant prie vyruJums tikrai reikalingas stiprus vyras?
Visos moterys trokšta sutikti stiprų vyrą valingą, tikrą. Mus žavi, kai jis, toks pasitikintis savimi, toks rimtas žvelgia švelniai mums į akis, o štai sprendimus priima labai tvirtai. Kai juda link savo tikslo žingsnis po žingsnio, neabejodamas savo jėgomis. Kai prisiima atsakomybę už savo žodžius, pildo, ką pažadėjęs ir niekada nesisvaido tuščiais žodžiais. Kai jis myli savo moterį ir tik ši meilė pajėgi padaryti jį švelnesniu. Tai taip romantiška, taip tikra
Tikra laimė moteriai turėti tokį vyrą!
Tačiau mums visada atrodo, kad gerai ten, kur mūsų nėra. Ir kad kitų žmonių gyvenimo kryžius ne toks sunkus kaip mūsiškis. Ar tikrai jums reikalingas stiprus vyras? Esate tuo tikra ir įsivaizduojate savo išrinktąjį būtent tokiu? Tada atsakykite man į kelis klausimus:
https://seimairnamai...-stiprus-vyras/
Papildyta:
kai nustosi skeisti
apie mane netaskinesiu, buk rami, ismok paparsciausiai issakyti savo nuomone, ir nekurk apie mane istoriju
Papildyta:
tu taip atostogauji?
Papildyta:

kavines, restorano aura, ai vienu zodziu, neisgaudai tame, tai geriau su tavim ta tema nei nesneketi....
va neina tau be tu ad hominem bedrauti ar ne?
Na ka, tai as buvau teisi, tau butinai turi buti paskutinis zodis,

Neismoke mama moteriskai ismintingai patyleti, kaip tikras vyras kovoji cia.