Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 24, 14:31)
Lietuvių kalba sukurta? biggrin.gif Ot mankurtė, pasidomėk, kuo jau kuo, o kalba galime didžiuotis smile.gif
Papildyta:
biggrin.gif tokių neturiu ir nenaudoju, deja, bet mankurtei tiktų, gal atsipalaiduotų ir moterim taptų biggrin.gif

tu ka nezinojai,kad bendrine kalba sukurta? blink.gif

nesigedink gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 24, 14:50)
tu ka nezinojai,kad bendrine kalba sukurta? blink.gif

nesigedink gi  biggrin.gif

biggrin.gif tokiu atveju VISOS kalbos yra sukurtos dirbtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 24, 14:56)
biggrin.gif tokiu atveju VISOS kalbos yra sukurtos dirbtinai biggrin.gif

Jetau tu nei tame nesigaudai.... kas yra bendrine kalba unsure.gif unsure.gif unsure.gif gal apsistok tie sgramatika ir vibratoriu aptarimu, ne taip mankrutiskai atrodysti...

Bet ka noreti is zmogaus, kuris mano, kad by*** padeda moteriai tapti moterimi unsure.gif unsure.gif unsure.gif
paskui stebisi , kodle tokia diskriminacija moteru Lietuvoje, gi be byb** ne moterys....
gerai kad tu vyra turi ar ne, va moterimi tapai, o kas butu i staves , nu nebent vibratoriai dar gelbeja ar ne? o kas ta moteris be ju is vis nulis....
garantuoju,kad nei vienai ne seksistei neuzklius sitas jos pasakymas...
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 24, 14:13)
Pas mus nuo kovo / balandžio bus triušių.

Nu va kazkam triusis augintinis draugas, kazkam maistas....viskas gi nuo perpsektyvos musu galvoje priklauso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 vasario 2020 - 15:08
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 24, 15:10)
Jetau tu nei tame nesigaudai.... kas yra bendrine kalba  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif gal apsistok tie sgramatika ir vibratoriu aptarimu, ne taip mankrutiskai atrodysti...

Bet ka noreti is zmogaus, kuris mano, kad by*** padeda moteriai tapti moterimi  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
paskui stebisi , kodle tokia diskriminacija moteru Lietuvoje, gi be byb** ne moterys....
gerai kad tu vyra turi ar ne, va moterimi tapai, o kas butu i staves , nu nebent vibratoriai dar gelbeja ar ne? o kas ta moteris be ju is vis nulis....
garantuoju,kad  nei vienai ne seksistei neuzklius sitas jos pasakymas...
Papildyta:

Nu va kazkam triusis augintinis draugas, kazkam maistas....viskas gi nuo perpsektyvos musu galvoje priklauso...

Kaip ir su vyrais..Vienoms vyras piniginė, kitoms partneris... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 24, 15:16)
Kaip ir su vyrais..Vienoms vyras piniginė, kitoms partneris... biggrin.gif

nu o tau tas, kuris tave pader motrim, kam kas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 24, 15:25)
nu o tau tas, kuris tave pader motrim, kam kas... unsure.gif

Kas?...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 24, 15:26)

pralauzhe,
nu kaip nedaeina
Atsakyti
Pader motrim, kas neaišku? new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 23, 11:36)
tai kad tu tą dėjai jau kelis kartus daug anksčiau, užmirštuole beatminte tu mūsų, tai kiek galima tą komentuot? biggrin.gif

o dėl Naujininkų, tai čia kaip su Kalėdų žinute tau biggrin.gif dūra, nu gi bet kas glai nueit per mano profilį ir pasižiūrėt Kalėdų dienas ir ar buvau prisijungusi ir kuriomis dienomis. Gi be prisijungimo iš savo niko neparašyčiau tau, elementaru biggrin.gif Slėpkis, tu gluše, vaiko proto. Koks normalus suaugęs tokias nesąmones rašytų? Nu vieną kartą pajukautų, bet tu tą patį mėnesis iš mėnesio rašai. Niarvacija biggrin.gif  4u.gif

Jei tu nerasei nieko viesai per Kaledas, tai dar nereiskia, kad nebuvai prisijungus mirksiukas.gif .
Esi 8spritejusi senmerge is Naujininku ir taskas biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 24, 13:39)
Žolias, žolias  biggrin.gif
O aš pasigirsiu, išsimaudžiau šiandien "eketėj" biggrin.gif
Žinoma, tik įsivaizduojamoj, nes ledo nė kruopelės, saulė tik šviečia biggrin.gif

OOOO, kaip faina!! Mes šiemet kažkaip žiemą su pirtimi apsileidom, kadangi prie mūsiškės vandens prūdo kokio nėra, tai mano paskutinis maudymasis buvo po pirties lapkritį kažkada, visai nešalta buvo.
Ir kokie įspūdžiai? (jei jau pasidalinai kažkam-nebeatsakyk, rašau neskaičiusi vėlesnių kovų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 23, 12:01)
Naujininkai dabar atgimstantis ir perspektyvejantis rajonas, taip kad nera ko tyciotis smile.gif

Nieks nieko ir nerasytu, jei ji taip ta neigtu dienu dienas. Pati yra issitarusi kur gyvena mazam kambarelyje.

Tai dabar apie visus senus Vln rajonus taip sneka - Naujamiestis perspektyvejantis( nors visur pristate tu namu, kad namu kaimynai vienas kitam i burnas ziuri), o Naujininkuose naujai statytu namu butu kainos islieka zemiausiomis.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 02 24, 16:42)
OOOO, kaip faina!! Mes šiemet kažkaip žiemą su pirtimi apsileidom, kadangi prie mūsiškės vandens prūdo kokio nėra, tai mano paskutinis maudymasis buvo po pirties lapkritį kažkada, visai nešalta buvo.
Ir kokie įspūdžiai? (jei jau pasidalinai kažkam-nebeatsakyk, rašau neskaičiusi vėlesnių kovų smile.gif

Po pirties, skaiciau, kad nerekomenduojama, nes labai didelis temp skirtumas, gali iskelti i pavirsiu iv bedeles (sirdies ar pan).
As tik lengvai prasibegau, pasitampiau, to uztenka.
Atsakyti