Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 24, 15:41)
Jei tu nerasei nieko viesai per Kaledas, tai dar nereiskia, kad nebuvai prisijungus mirksiukas.gif .
Esi 8spritejusi senmerge is Naujininku ir taskas biggrin.gif  4u.gif .

kaip neprisijungus galėjau parašyti tau žinutę? a? tu visai nudurnėjai? slėptumeis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 24, 15:46)
Nieks nieko ir nerasytu, jei ji taip ta neigtu dienu dienas. Pati yra issitarusi kur gyvena mazam kambarelyje.

Tai dabar apie visus senus Vln rajonus taip sneka - Naujamiestis perspektyvejantis( nors visur pristate tu namu, kad  namu kaimynai vienas kitam i burnas ziuri), o Naujininkuose naujai statytu namu butu kainos islieka zemiausiomis.

bet svarbu nebuvau paauglys bernas ir negyvenau su sergančia močiute 4u.gif
Atsakyti

koks absurdas... bet taip kazkur rase ar ne...

Kad pomidorus naudingiau valgyti troskintus per viena interviu sake neuromokslininke Urte Neniskyte. Nezinau kiek tai tiesa. 

Man tai idomu, kad tu atmeti kaip absurda, net nepasidomejusi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 24 vasario 2020 - 16:17
QUOTE(cambala @ 2020 02 24, 15:46)
Tai dabar apie visus senus Vln rajonus taip sneka - Naujamiestis perspektyvejantis( nors visur pristate tu namu, kad  namu kaimynai vienas kitam i burnas ziuri), o Naujininkuose naujai statytu namu butu kainos islieka zemiausiomis.

bet tai kokia apsišvietus apie Naujininkus, ryškiai nusipirkai ten sau mažytį butuką ir sėdi įkalinta viena bei pezi nesąmones per dienas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 24, 16:16)
kaip neprisijungus galėjau parašyti tau žinutę? a? tu visai nudurnėjai? slėptumeis biggrin.gif
Papildyta:

bet svarbu nebuvau paauglys bernas ir negyvenau su sergančia močiute 4u.gif

Tai tu kiekviena nari seki kada jis buna prisijunges? Nu nu biggrin.gif .
V tesnote, ne v obide.
O va duotis su bernais nuo 12 ir raitytis pries sena alkoholika pwledifila - cia jau nekazka.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 24, 16:17)
bet tai kokia apsišvietus apie Naujininkus, ryškiai nusipirkai ten sau mažytį butuką ir sėdi įkalinta viena bei pezi nesąmones per dienas biggrin.gif  4u.gif

As labai gerai apsisvietusi nekilnojamo turto kainose, Naujininku senmerge tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 24, 16:17)
Kad pomidorus naudingiau valgyti troskintus per viena interviu sake neuromokslininke Urte Neniskyte. Nezinau kiek tai tiesa. </p>
<p>Man tai idomu, kad tu atmeti kaip absurda, net nepasidomejusi. </p>

Senai tai esu apmasciusi ir domejusis, gamta nesukure darzove tokia, kuri butu sveikiau, ja pakepus, isvirus ir t.t.....kas yra gamtoje, yra sveikiausia, o ka mes prisigalvojom su ugnim ir kitais prietaisais, daug toliau nuo musu sveikatos, gal mums skaniau, idomiau ir t.t bet ne sveikiau, sveikiausia bus pomidoras, naturaliai uzaugintas ir ka tik nuskintas....

Kaip man viena aire aiskino, kad is tikruju braskes reikia valgyti su brendziu ir cukrum doh.gif sakau, ne , braskes reikia valgyti atsitojus prie lysves, ka tik nuskitas, dar siltas nuo saules, superini skonis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 24, 16:20)
Tai tu kiekviena nari seki kada jis buna prisijunges? Nu nu biggrin.gif .
V tesnote, ne v obide.
O va duotis su bernais nuo 12 ir raitytis pries sena alkoholika pwledifila - cia jau nekazka.
Papildyta:

As labai gerai apsisvietusi nekilnojamo turto kainose, Naujininku senmerge tongue.gif .

ką tu čia svaigsti, visai kūkū
Tu viešai mane kaltinai, kad aš tau per Kalėdas žinutę parašiau (grasinančią). Aš tau atsakiau, kad nebuvau prisijungusi net. Tu man tada sakai, kad neprisijungus skaitau ir rašau turbūt ania? Kaip neprisijungus glaima žinutes asmenines kažkam rašyt? Kvėša tu nedadaryta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 02 24, 16:08)
Aš kažkaip tame pasikliauju savo poreikiais-man visada pirties esmė buvo susijusi su kontrastais: visada po pabuvimo saunoje apsipilu lediniu vandeniu, Impulse iš to kubilo (kontrastinis dušas kasryt man yra toooks malonumas). Tad po pirties įšoktį į vandenį man irgi smagu smile.gif
O va šiuo metų laiku, tik šiek tiek pasportavus įlįsti į ežerą, man atrodo labaaaai stipru ir drąsu  ax.gif

Pritariu.
Nera pirtis mano megstamas uzsiemimas, bet jei jau nueinu, tai saltas dusas, ekete, ar dar kas panasaus, BUTINA. Kunas reikalauja.

Musiskiai, kiekviena savaitgali i pruduka lenda.
Mylimuke, buk gerute, atsargiau, neforsuok, nes bobiskos ligos, visokie uzdegimai prasides, jei kunas neparuostas. Mano viena is marteliu taip prisizaide.
Atsakyti
Iš_Šviesos

O tau realiai neuzkliuvo merginu aiskinimas, kad moterimi padaro tik kazko ikisimas i gera vieta? sutinki su tuo? Taip vsiada gindavai moetru teises, o si kata pritari tam, moteris be vyrisko ikisto organo ar bent jo muliazo taip ir netampa moterimi?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 24, 16:23)
ką tu čia svaigsti, visai kūkū
Tu viešai mane kaltinai, kad aš tau per Kalėdas žinutę parašiau (grasinančią). Aš tau atsakiau, kad nebuvau prisijungusi net. Tu man tada sakai, kad neprisijungus skaitau ir rašau turbūt ania? Kaip neprisijungus glaima žinutes asmenines kažkam rašyt? Kvėša tu nedadaryta biggrin.gif

Gluse esi tu, jei galvoji, kad dabar prisijungs kazkas kazkur ir pamatys kaip tu cia ciokinai per Kaledas.
O siaip rasinek tu savo sizofreninez zinutes kiek tik nori. Visi zino kad tau bisk8 su galva neferai.
Tau net 3 ju centu monetos yra biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 24, 16:17)
Kad pomidorus naudingiau valgyti troskintus per viena interviu sake neuromokslininke Urte Neniskyte. Nezinau kiek tai tiesa.
Man tai idomu, kad tu atmeti kaip absurda, net nepasidomejusi.

Esi visiskai teisi.

straipsnis ta tema.
7 daržovės, kurios vertingesnės termiškai apdorotos
Atsakyti
cambala, tu turetum Montevertei rankas kojas nubuciuoti, kad ji su tavim cackinasi, tau atsakineja, pas ja kantrybe auksine, ji tiek tau geru patatimu dave, kad tu i zmogu pavirstum, bet nelabai kas iki taves matau daeina, bet ji vis tiek stegiasi, medali jai reiktu uzkabinti... man vien pradejus tik skaityti tavo kas 10 zinute, nuobodu darosi....
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 24, 16:28)

Yra zmoniu, kuriem smegenu naudoti nereikia, jiem parasomos instrukcijos,kaip gyventi...
Atsakyti
Buvau vaistinej Acic. Dar kaukiu pakuotes paprasiau. Tu paprastu, darbui. Dave tik 5 vnt., sake neparduoda po daugiau.
Bet tai kad jos neapsaugo nuo coronaviruso.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 24, 16:31)
cambala, tu turetum Montevertei rankas kojas nubuciuoti, kad ji su tavim cackinasi, tau atsakineja, pas ja kantrybe auksine, ji tiek tau geru patatimu dave, kad tu i zmogu pavirstum, bet nelabai kas iki taves matau daeina, bet ji vis tiek stegiasi, medali jai reiktu uzkabinti... man vien pradejus tik skaityti tavo kas 10 zinute, nuobodu darosi....
Papildyta:

Yra zmoniu, kuriem smegenu naudoti nereikia, jiem parasomos instrukcijos,kaip gyventi...

Ei, susmirdele, tu jai ne tik rankas ir plaukuitus jos koju tarpupirscius gali isbuciuot, bet dar jos rudai zaliaja veganiska skyle islaizyt 4u.gif .
Atsakyti