Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 24, 15:41)
Pader motrim, kas neaišku? new_russian.gif

Surpraua biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 23, 21:30)
Pagal Beata darau. Aisku retai, nes daug pis....
Papildyta:
Visai skaniai gavosi, ypac padaziukas geras
https://antmedinesle...u-fetos-padazu/

Pagal Beata as irgi lazanija darau. Tik vieno nesuprantu kam ji ten ta mesa su pomidorais ar tai 40 min ar tai valanda troskina. Juk farsas ir taip apkepras, o nuo tokio laiko visi vitaminai suverda.
Atsakyti
Cambala, nevažiavom. Šeštadienį papuolėm į pūgą, tai palei Warszawa buvome ~23:48 vietos laiku.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 24, 15:46)
Nieks nieko ir nerasytu, jei ji taip ta neigtu dienu dienas. Pati yra issitarusi kur gyvena mazam kambarelyje.

Tai dabar apie visus senus Vln rajonus taip sneka - Naujamiestis perspektyvejantis( nors visur pristate tu namu, kad  namu kaimynai vienas kitam i burnas ziuri), o Naujininkuose naujai statytu namu butu kainos islieka zemiausiomis.

O taip jei saziningai tu pati sau neatsibodai su tais naujinnkais, svenciu sventimais, senmergem ir t.t. tu manai idomu kam kas kur su kuo ir kaip gyvena realiai, bet taves pacios? ar ir tave vyras moterim padare su savo organu ir nesenai issikelei is naujininku ir dabar jau kruta jautiesi? lotuliukas.gif

Tu manai nemato zmones cia,kad kai tu neturi ka pacituoti, nes prisifanatzuoji, tu ir necituoji, bet bet koki kita su**, kad ir nelabai i tema, atvilksi citata visada? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 24, 15:51)
tave vyras moterim padare su savo organu

O tave ne su organu? Su agurku gal?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 24, 11:18)
mes paliekam, mes irgi reiškiam nuomonę, mano antrasis sakinys po Idomucios postu. jis, ir aš.  ipraskit irgi.
jūsu visad bus daugiau. cia kaip moteru ir vyru  teises. arba moteru skaicius parlamente. visavalgiu visad bus daugiau. būkit ramūs.

Jus nemokate isreiksti savo nuom9nes. O ypac tu. Tu ateini ir pradedi reikstis tokiom frazem, jog kiausiniai - vistu menesines, o pienas - karviu syvai
Ar tu galvoji, kad tokiom replikom sukelsi sleikstuli pienui ir kiausiniams? Tikrai ne. Kaip valgiau taip ir valgysiu. Bet uztat iskart atmetimi reakcija tavo paistalams.
Aisku bus daugiau. Praeis sita nukvakusiu veganu mada, suviks paliegeliai kad neteisingai nusvyyyte buvo. Visa gyvenima nuo pat akmens amziaus gyvunas pasitarnavo zmogui ( maistas, drabuzis).
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 24, 15:51)
Cambala, nevažiavom. Šeštadienį papuolėm į pūgą,  tai palei Warszawa buvome ~23:48 vietos laiku.

Aisku.
Atsakyti
Cambala
Kas tau gero savaitgali nutiko? ax.gif
Atsakyti

Pagal Beata as irgi lazanija darau. Tik vieno nesuprantu kam ji ten ta mesa su pomidorais ar tai 40 min ar tai valanda troskina. Juk farsas ir taip apkepras, o nuo tokio laiko visi vitaminai suverda.

Norint is pomidoru gauti naudingas medziagas, juos reiketu troskinti su geru aluvuogiu aliejumi. Nezinau kiek ilgai, bet kaip suprantu jie naudingesni butent termiskai apdoroti. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 24, 15:51)
O taip jei saziningai tu pati sau neatsibodai su tais naujinnkais, svenciu sventimais, senmergem ir t.t. tu  manai idomu kam kas kur su kuo ir kaip gyvena realiai, bet taves pacios? ar ir tave vyras moterim padare su savo organu ir nesenai issikelei is naujininku ir dabar jau kruta jautiesi? lotuliukas.gif

Tu manai nemato zmones cia,kad kai tu neturi ka pacituoti, nes prisifanatzuoji, tu ir necituoji, bet bet koki kita su**, kad ir nelabai i tema, atvilksi citata visada? lotuliukas.gif

Ka nori, susmirdele? Istroskai bet kokio demesio?
Snd nebus - neturiu laiko.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 24, 16:01)
Cambala
Kas tau gero savaitgali nutiko?  ax.gif

As su tavim nedraugauju. Tada isciokinai kas gero pas ka buvo, o pati neparasei tongue.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 24 vasario 2020 - 16:05

Po pirties, skaiciau, kad nerekomenduojama, nes labai didelis temp skirtumas, gali iskelti i pavirsiu iv bedeles (sirdies ar pan).
As tik lengvai prasibegau, pasitampiau, to uztenka.

O tu kazkur paskaitei, kad sveika ar tiesiog sugalvojai sokt i salta vandeni? 

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 24, 15:54)
O tave ne su organu? Su agurku gal?

o tai ir tu sakai, kad neikisus kazko ten moterimi taip ir netampama blink.gif , dar viena neseksiste lotuliukas.gif o kiek paskui nuostabos, kas is kur kaip kodel ta moteris diskriminuoja, jus pacios save diskriminuojat nejauciat?

ka vyrui reikia padaryti,kad jis taptu vyru? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 24, 16:02)
Nezinau kiek ilgai, bet kaip suprantu jie naudingesni butent termiskai apdoroti. 

koks absurdas...

bet taip kazkur rase ar ne...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 24, 15:47)
Po pirties, skaiciau, kad nerekomenduojama, nes labai didelis temp skirtumas, gali iskelti i pavirsiu iv bedeles (sirdies ar pan).
As tik lengvai prasibegau, pasitampiau, to uztenka.

Aš kažkaip tame pasikliauju savo poreikiais-man visada pirties esmė buvo susijusi su kontrastais: visada po pabuvimo saunoje apsipilu lediniu vandeniu, Impulse iš to kubilo (kontrastinis dušas kasryt man yra toooks malonumas). Tad po pirties įšoktį į vandenį man irgi smagu smile.gif
O va šiuo metų laiku, tik šiek tiek pasportavus įlįsti į ežerą, man atrodo labaaaai stipru ir drąsu ax.gif
Atsakyti