Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

MB neturi tokio draugo su kuriuo reiketu issiverkti. Kiek mes kartu esame, tik viena situacija maciau, kad jam tikrai reiketu verkti ant kieno nors peties.

Kai jo seimai reikia, broliams, seserims, sugeba su jais kalbeti, padeti, paguosti, apkabinti. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 08:35)
Isimylejau ju padaza: soja, ryziu actas, sezamu aliejus, medus, saukstelis kukuruzu krakmolo (del tirstumo), cesnakas su imbieru, gali det ant visko, su tokiu padazu nei mesos nereikia  biggrin.gif

o nepanasu i teriyaki padaza? man sitas irgi ant visko. saldziai rugsciai suriai toks biggrin.gif
Atsakyti

o nepanasu i teriyaki padaza? man sitas irgi ant visko. saldziai rugsciai suriai toks biggrin.gif

Man atrodo, kad cia teriyaki ir yra. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 26, 09:24)
<p>MB neturi tokio draugo su kuriuo reiketu issiverkti. Kiek mes kartu esame, tik viena situacija maciau, kad jam tikrai reiketu verkti ant kieno nors peties.</p><p>Kai jo seimai reikia, broliams, seserims, sugeba su jais kalbeti, padeti, paguosti, apkabinti. </p>

va as irgi galvoju, kad kazin ar su draugais issikalba tiek, kad issiverktu.... nera buve pas mus kazkokiu blogumu, kad reiktu kitu asmenu issiverkimui, pasiguodimui...
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 26, 10:26)
o nepanasu i teriyaki padaza? man sitas irgi ant visko. saldziai rugsciai suriai toks  biggrin.gif

Gali buti, gal cia net tas pats skaitosi. Nors internete tai daug tu teriyakio variantu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 26, 09:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žu žu" data-cid="72616868" data-time="1582702017"><div><p>o nepanasu i teriyaki padaza? man sitas irgi ant visko. saldziai rugsciai suriai toks vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man atrodo, kad cia teriyaki ir yra. </p>

va tai, ka mylimuke surase, skoniu turetu buti labai panasu. uztai ir perklausiau.

O siaip su teriyaki labai skanu pamarinuoti vistienos sparnelius ar blauzdeles iskaulintas. ir kepti ant zariju. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 09:12)
As tu ir jusu gimines yra tie, pries kuriuos galima laisvai nusimesti vyriskumo kauke ir nuosirdziai issilieti?

Mes visada tik nuoširdūs vieni su kitais, jokių kaukių nėra ir taip. Aš net nesuprantu tokio dalyko. Kokios dar kaukės gali būti šeimoje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 10:35)
Mes visada tik nuoširdūs vieni su kitais, jokių kaukių nėra ir taip. Aš net nesuprantu tokio dalyko. Kokios dar kaukės gali būti šeimoje? unsure.gif

Tai saunu tada.
O kaukiu tai juk ivairiu buna, ne paslaptis, jos net labai daznos, ateina is vaikystes "buk vyras", "vyrai neverkia", "tu juk mergaite, kaip cia elgiesi" ir panasiai. Prikabina abiems lytims. Daznai tokios frazes ne tik is tevu atskrenda, bet ir jau sukurus savo seima is antros puses. Tai jeigu esi vyras, bet nenori pasirodyt boba, uzsidedi kauke.
Atsakyti

Tai saunu tada.
O kaukiu tai juk ivairiu buna, ne paslaptis, jos net labai daznos, ateina is vaikystes "buk vyras", "vyrai neverkia", "tu juk mergaite, kaip cia elgiesi" ir panasiai. Prikabina abiems lytims. Daznai tokios frazes ne tik is tevu atskrenda, bet ir jau sukurus savo seima is antros puses. Tai jeigu esi vyras, bet nenori pasirodyt boba, uzsidedi kauke.

Vyrai tikrai tokia dvasia uzauginti. Man atrodo vaikystes patirtis daro itaka reakcijoms i problemas gyvenime. Mergaites dazniau ismoksta reaguoti verkimu, snekejimu, berniukai - tyla. As manau kai taip augi, tai pas juos tas poreikis ant peties kukcioti mazesnis is esmes. Ir aisku, dalinai jis uzgniauztas.

Svarbu, kad zmogus kazkaip ismoktu tvarkytis su kritinemis situacijomis nekrentant i zalingus iprocius. MB kai blogai buvo, jis labai daug sportavo. Ir jis gal is dalies neturi poreikio verkimo draugu rast, nes as su juo labai daug kalbu. Jis sako daznai, kad kalbant apie emocijas, as jo daug ko ismokiau. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 09:44)
Tai saunu tada.

Gyvenime eksperimentais atrandame idomiu dalyku. Sakysim vyrai vyriskuma visaip saugo, o as va sakau, kad ne vyras ir netiki...
Logika, jei jau gali tokiu dalykus atvirai sakyti, tai supervyras, eilinis BIJOTU.

O del tu esi vyras esi moteris, tai as tiesig issitraukiu naudingesni dokumenta tam atvejui...
Verkti turiu teise, buities darbams prisimenu, ad mano pareigos ne zmona...

Ai, del to verkimo... Verkimas yra daugiareiksmis dalykas...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 09:44)
Tai saunu tada.

Dabar priminei, mylimuke, kad būna taip, kad kartais MB atsiprašo, kad kažkaip durnai cypė ar pan., kai su šuniu žaidė biggrin.gif Bet man tas taip natūralu, aš to net nepastebiu, nes jis man savas. Bet tikrai taip, ant svetimų labai pastebiu. Man šlykštokai atrodo, kai kiti vyrai vaikus visaip ten kirkina vaikiškai. Na bet tai normalu, nes tai ne mano vyras, ne mano vaikas, aš prie jo nepripratusi ir tada taip, man tas atrodo baisiai nevyriška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 09:12)
As tu ir jusu gimines yra tie, pries kuriuos galima laisvai nusimesti vyriskumo kauke ir nuosirdziai issilieti?
Montekrista,
Prie ko intraversija? Ar intravertai nesijaucia blogai, neturi poreikio paramai/atramai?

Tiesiog neįsivaizduoju, kad mano vyras dalytųsi problemomis su draugu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 10:12)
Dabar priminei, mylimuke, kad būna taip, kad kartais MB atsiprašo, kad kažkaip durnai cypė ar pan., kai su šuniu žaidė biggrin.gif Bet man tas taip natūralu, aš to net nepastebiu, nes jis man savas. Bet tikrai taip, ant svetimų labai pastebiu. Man šlykštokai atrodo, kai kiti vyrai vaikus visaip ten kirkina vaikiškai. Na bet tai normalu, nes tai ne mano vyras, ne mano vaikas, aš prie jo nepripratusi ir tada taip, man tas atrodo baisiai nevyriška biggrin.gif

blink.gif blink.gif wtf??????????????????
Atsakyti