Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Žu žu @ 2020 02 26, 11:08)
tai sita suprantu, bet ko atsiprasinet?  biggrin.gif  biggrin.gif  tipo nusikalto, kad paniurke suni?

neklausiau, nes turbūt mano, kad kvailai skamba. O kaip žmonės atsiprašo, kai bezda? Nu gi tai irgi tipo natūralu biggrin.gif kultūringas žmogus geriau atsiprašo nei ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 11:28)
Man idomu, kiek is tiesu vyrai del aplinkos spaudimo uzgniauzia visa tai patys, o kiek jie del lyties linke maziau verkti. Kaip vienas vyras sake, pas juos gi asaru latakai yra, tai fiziologiskai verkti gali biggrin.gif
Manau, tai labai turi itakos, kam tu sakai, zalingiems iprociams. Kad i juos krentama, kai norima kritinej situacijoj islikt "vyru", o ne verkiancia boba. Juk bonke rankoj kur kas "vyriskiau" nei asara ant skruosto.

viskas yra dėl aplinkos ir formavimo. Viskas. Pati pamąstyk. Ir pažiūrėk į kokias musulmones, kurios niekaip neišsivaduoja ir net Europoje n metų gyvendamos su savo "sukniom" į vandenį maudytis lenda. Arba paimk kokį Mauglį, žvėrių išaugintą. Kas kad jis žmogus, bet koks jis žmogus? Ar toks kaip mes?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 26, 11:38)
Tu verkei del exes? Na kai suzinojai kad ji tau ragus istate ir nebegyvensit kartu?

Pas mane kitoks dalyku supratimas. Gyventi su kazkokia shliucha kartu - jokia vertybe, o shliucha padaryti normalia - misija neimanoma, taii cia nera ko verkti.

Verkimas nieko blogo, bet jis problemu neisprendzia, tai neverta jo sureiksmint nei kaip kazko baisaus, nei kaip vertingo
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 26, 12:24)
Garsiai zvengiu😂.
Vaizdas pries akis - montevertes sugyventinis ropoja ant keliu, cypauja zaisdamas su jorku, o paskui eina mamytes montevertes atsiprasyti..

Uzuot kandus, geriau papasakok apie savo vyra?
Atsakyti

Man idomu, kiek is tiesu vyrai del aplinkos spaudimo uzgniauzia visa tai patys, o kiek jie del lyties linke maziau verkti. Kaip vienas vyras sake, pas juos gi asaru latakai yra, tai fiziologiskai verkti gali biggrin.gif
Manau, tai labai turi itakos, kam tu sakai, zalingiems iprociams. Kad i juos krentama, kai norima kritinej situacijoj islikt "vyru", o ne verkiancia boba. Juk bonke rankoj kur kas "vyriskiau" nei asara ant skruosto.

As manau labai stipriai aplinka veikia. Tik nebutinai verkimas yra vienintelis sveikas reagavimas i problemas.

As tarkim pavargus turiu tendencija apsiverkti. Namie, aisku. Bet jei tarkim buciau ismokusi ne verkti, o eiti valgyti obuoliu, tai ar cia blogai butu? :D 

Gal moterims butu sveikiau maziau verkti, o vyrams siek tiek daugiau?

Va blogai, kai zmogus neranda savo budo nusikrauti. Stebiu viena jauna vyra, labai gabus, mokesi 10 m, gavo svajoniu, itin atsakinga darba. Issiskyre su mergina, apsimeta, kad jam viskas ok, seimai nesiguodzia, sedi ir laka, idiotas. Nors tu jam kuola ant galvos tasyk. Ir antidepresantus geria. Labai pikta ant tokio, nes susisiks gyvenima sau per durna galva. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 12:33)
Cia kai kas sako, kad moterys gali buti protingos. Tai pamastykit.

Variantas vienas... jus kazka konstruojate, turite problemu suskaicuot konstrukcija... Jums duoda i rankas matematines priemones, kompiuteri. Jei jus suprantat matematika, fizika, tai suskaiciuojat, o jeii ne - npades jums ir kompas.

Vyrams emociskai sunkiai sekasi protauti. Nesakau, kad jie neturi emociju, turi ir dar kiek... Bet pas juos tos emocijos yra kaip pas blondine dalykinis protavimas.

Tai ir is asaru vyrams jokios naudos, todel juos moko neuzsiimti tuo, ko nesugeba, o blondines moko nesivarginti su matematika

Ka reiskia "emociskai protauti"?

Asaru nauda akivaizdi, patvirtinta moksliskai,tad nera ka gincytis.
Vat kad vyras, maco apsuptyje nubraukes asara, gali prisidaryti sau bedos, tai kita kalba, ir zinoma gana tiketinas variantas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 11:56)
Ka reiskia "emociskai protauti"?

Ka reiskia?

O ka reiskia ispresti lygti
(x+2) x 45 =200?

Taip ir emocijose, jei esi emociniuose priestaravimuose ar nezinioje tai surandi reikalinga trukstama elementai ar keliu elementu variantus ar kazkokia emocine klaida..

Sakysim santykiai prasti su sutuoktiniu, eilinis emocinis uzdavinys...
O kas ispres? Savaime ar ateis kazkas is savivaldybes?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 12:47)
neklausiau, nes turbūt mano, kad kvailai skamba. O kaip žmonės atsiprašo, kai bezda? Nu gi tai irgi tipo natūralu biggrin.gif kultūringas žmogus geriau atsiprašo nei ne smile.gif

Ne visai sutikciau. Atsiprasinejimas del kiekvieno pirstelejimo (perkeltine prasme) daznai rodo zema saviverte. Mazdaug "atsiprasau, kad isvis kvepuoju tavo ora".
Laiku ir vietoj atsiprasyti taip, kulturinga, netgi kartais stipruos, drasios asmenybes bruozas, ne kiekvienas gi pripazins, kad suklydo.
Man yra uzstriges vienas momentas, kartais pastebiu pas zmones, kad jie atsiprasineja del emociju (ir tu paciu asaru). Kad yra pikti, liudni, kad verkia, del visko, ka laikom negatyvu. Man tai taip keista, lyg atsiprasinet, kad esi zmogus. Zinoma ir lyciu stereotipai cia labai islenda (vyrams negalima jautrumo, silpnumo, svelnumo, moterims negalima pykti, irzti), apskritai visi TURI buti (atrodyti) laimingi ir linksmi.
Atsakyti
Kitas pavyzdys, va cia nares reiskia visokias emocijas, tikrus ir isgalvotus faktus. Na ju galima suprasti tikrove plius minus.
Jus tai darote instiktyviai, bet ta instiktyvu sugebejima galima patobullint, tai tikras emocinis intelektas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 12:49)
Verkimas nieko blogo, bet jis problemu neisprendzia, tai neverta jo sureiksmint nei kaip kazko baisaus, nei kaip vertingo

Vertinga tuo, kad "isverkia" streso hormona, ramina, saugo organizma nuo perdegimo. Bet taip, problemu tai nesprendzia, bet mes juk ne apie tai ir kalbam.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 26, 12:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72616969" data-time="1582709284"><div><p>Man idomu, kiek is tiesu vyrai del aplinkos spaudimo uzgniauzia visa tai patys, o kiek jie del lyties linke maziau verkti. Kaip vienas vyras sake, pas juos gi asaru latakai yra, tai fiziologiskai verkti gali vartotojo įkelta nuotrauka
Manau, tai labai turi itakos, kam tu sakai, zalingiems iprociams. Kad i juos krentama, kai norima kritinej situacijoj islikt "vyru", o ne verkiancia boba. Juk bonke rankoj kur kas "vyriskiau" nei asara ant skruosto.</p></div></blockquote><p>As manau labai stipriai aplinka veikia. Tik nebutinai verkimas yra vienintelis sveikas reagavimas i problemas.
</p><p>As tarkim pavargus turiu tendencija apsiverkti. Namie, aisku. Bet jei tarkim buciau ismokusi ne verkti, o eiti valgyti obuoliu, tai ar cia blogai butu? biggrin.gif </p><p></p><p>Gal moterims butu sveikiau maziau verkti, o vyrams siek tiek daugiau?</p><p></p><p>Va blogai, kai zmogus neranda savo budo nusikrauti. Stebiu viena jauna vyra, labai gabus, mokesi 10 m, gavo svajoniu, itin atsakinga darba. Issiskyre su mergina, apsimeta, kad jam viskas ok, seimai nesiguodzia, sedi ir laka, idiotas. Nors tu jam kuola ant galvos tasyk. Ir antidepresantus geria. Labai pikta ant tokio, nes susisiks gyvenima sau per durna galva. </p>

Tikrai ne vienintelis. Kai kada to nereikia, nuo zmogaus priklauso. Nors verke nors karta gyvenime manau yra visi.

O kodel moterims reikia maziau verkti? Ar tu sieji verkima su nieko nedarymu, nesiemimu spresti problemas? Man cia visai du skirtingi dalykai.
O kartais net ir nera ka spresti. Va mirsta artimas, ka tu cia isspresi?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 11:52)
Uzuot kandus, geriau papasakok apie savo vyra?

Ka cia pasakot? Geriausias jo draugas as. Kazkaip mes kitiems apie kazkokias problemas nebegam verkslent.
Turi hobi - nusipirkes sena kolekcine auto garaze krapstineja. Jau du metus.
Verke is dziaugsmo kai as pagimdziau( dalyvavo gimdyme) ir kai jo tetis mire.
Papildyta:
https://m.facebook.c...100003790304911
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 10:12)
Dabar priminei, mylimuke, kad būna taip, kad kartais MB atsiprašo, kad kažkaip durnai cypė ar pan., kai su šuniu žaidė biggrin.gif
Man šlykštokai atrodo, kai kiti vyrai vaikus visaip ten kirkina vaikiškai.

Kaip keista. Aš kai su augintiniais žaidžiu irgi visokiais tonais pakalbinu, iš šalies žiūrint gal durnai atrodo, bet net nesugalvočiau savo vyro už tai atsiprašinėt, wtf

O man kaip tik miela, kai vyrai sugeba su vaikais užsiimti wub.gif

Atsakyti

Kažkokia psichozė su šituo virusu.Kodėl nekelia triukšmo prieš kasmetinę gripo epidemiją? O čia pasisakymai ant kiekvieno kampo.

Dirbu su žmonėmis, tai kaip man elgtis?Saloną uždaryti?Įdomu kas mokesčius mokės.

Rankas plautis, veido neliesti,kuo mažiau po visokius pc ir masinius renginius slankioti, aišku kaip du kart du.Dar gi potvarkio specialaus reikia.

Bet tas antibakterinis muilas ir bjaurastis, taip rankų odą sausina, kremas litrais eina.

Atsakyti