Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 26, 10:26)
Tiesiog neįsivaizduoju, kad mano vyras dalytųsi problemomis su draugu smile.gif
Papildyta:

blink.gif  blink.gif wtf??????????????????

ko čia pūti akis? vargšai tavo gyvūnai, jei su jais niekas nežaidžiai visaip įvairiai
Atsakyti
O aš ir pati niekad neverkiu draugėms ant peties. Na,nėra ir priežasčių, bet ir šiaip esu linkusi svarbiausius išgyvenimus sau pasilikti. ir kai tėvas išėjo, nepranešiau niekam, tik geriausia draugė žinojo, sakiau nevažiuot, bet atvažiavo į šermenis, bet po laidotuvių paėmė mane turui po parduotuves, buvo geriau, nei sėdėt ir bliaut.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 10:12)
Dabar priminei, mylimuke, kad būna taip, kad kartais MB atsiprašo[COLOR=red], kad kažkaip durnai cypė ar pan., kai su šuniu žaidė biggrin.gif Bet man tas taip natūralu, aš to net nepastebiu, nes jis man savas. Bet tikrai taip, ant svetimų labai pastebiu. Man šlykštokai atrodo, kai kiti vyrai vaikus visaip ten kirkina vaikiškai. Na bet tai normalu, nes tai ne mano vyras, ne mano vaikas, aš prie jo nepripratusi ir tada taip, man tas atrodo baisiai nevyriška biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 26, 10:29)

akin gavai? užjaučiu tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 10:36)
akin gavai? užjaučiu tada biggrin.gif

Tavo vyrą reikia užjausti, jei jis, vargšelis, atsiprašinėja už niekus...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 26, 10:37)
Tavo vyrą reikia užjausti, jei jis, vargšelis, atsiprašinėja už niekus...

kad skamba tai iš tiesų labai keistai, kai jie galvom eina ir vaidina auką su plėšrūnų biggrin.gif tik tiek, kad kaip sakiau, kai tai daro savas, nemaišo, bet jei taip išgirsčiau pvz. tavo vyrą, tai niekada jis manęs nebesugundytų biggrin.gif
Atsakyti
Linkejimai nuo saules wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 10:46)
kad skamba tai iš tiesų labai keistai, kai jie galvom eina ir vaidina auką su plėšrūnų biggrin.gif tik tiek, kad kaip sakiau, kai tai daro savas, nemaišo, bet jei taip išgirsčiau pvz. tavo vyrą, tai niekada jis manęs nebesugundytų biggrin.gif

tai sita suprantu, bet ko atsiprasinet? biggrin.gif biggrin.gif tipo nusikalto, kad paniurke suni?
Atsakyti
Man irgi keistas Montevertes vyro atsiprasymas. Tipo, kad pasirode juokingas, nevyriskas? Del ko tiksliai g.gif

Montekrista, tavo vyras maco tipo, kur niekada neverkia? Ji taip tevai moke?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 26, 10:29)

Garsiai zvengiu😂.
Vaizdas pries akis - montevertes sugyventinis ropoja ant keliu, cypauja zaisdamas su jorku, o paskui eina mamytes montevertes atsiprasyti..
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 26, 10:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72616883" data-time="1582703069"><div><p>Tai saunu tada.
O kaukiu tai juk ivairiu buna, ne paslaptis, jos net labai daznos, ateina is vaikystes "buk vyras", "vyrai neverkia", "tu juk mergaite, kaip cia elgiesi" ir panasiai. Prikabina abiems lytims. Daznai tokios frazes ne tik is tevu atskrenda, bet ir jau sukurus savo seima is antros puses. Tai jeigu esi vyras, bet nenori pasirodyt boba, uzsidedi kauke.</p></div></blockquote><p>Vyrai tikrai tokia dvasia uzauginti. Man atrodo vaikystes patirtis daro itaka reakcijoms i problemas gyvenime. Mergaites dazniau ismoksta reaguoti verkimu, snekejimu, berniukai - tyla. As manau kai taip augi, tai pas juos tas poreikis ant peties kukcioti mazesnis is esmes. Ir aisku, dalinai jis uzgniauztas.</p><p></p><p>Svarbu, kad zmogus kazkaip ismoktu tvarkytis su kritinemis situacijomis nekrentant i zalingus iprocius. MB kai blogai buvo, jis labai daug sportavo. Ir jis gal is dalies neturi poreikio verkimo draugu rast, nes as su juo labai daug kalbu. Jis sako daznai, kad kalbant apie emocijas, as jo daug ko ismokiau. </p>

Man idomu, kiek is tiesu vyrai del aplinkos spaudimo uzgniauzia visa tai patys, o kiek jie del lyties linke maziau verkti. Kaip vienas vyras sake, pas juos gi asaru latakai yra, tai fiziologiskai verkti gali biggrin.gif
Manau, tai labai turi itakos, kam tu sakai, zalingiems iprociams. Kad i juos krentama, kai norima kritinej situacijoj islikt "vyru", o ne verkiancia boba. Juk bonke rankoj kur kas "vyriskiau" nei asara ant skruosto.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 11:28)
Man idomu, kiek is tiesu vyrai del aplinkos spaudimo uzgniauzia visa tai patys, o kiek jie del lyties linke maziau verkti. Kaip vienas vyras sake, pas juos gi asaru latakai yra, tai fiziologiskai verkti gali biggrin.gif
Manau, tai labai turi itakos, kam tu sakai, zalingiems iprociams. Kad i juos krentama, kai norima kritinej situacijoj islikt "vyru", o ne verkiancia boba. Juk bonke rankoj kur kas "vyriskiau" nei asara ant skruosto.

Cia kai kas sako, kad moterys gali buti protingos. Tai pamastykit.

Variantas vienas... jus kazka konstruojate, turite problemu suskaicuot konstrukcija... Jums duoda i rankas matematines priemones, kompiuteri. Jei jus suprantat matematika, fizika, tai suskaiciuojat, o jeii ne - npades jums ir kompas.

Vyrams emociskai sunkiai sekasi protauti. Nesakau, kad jie neturi emociju, turi ir dar kiek... Bet pas juos tos emocijos yra kaip pas blondine dalykinis protavimas.

Tai ir is asaru vyrams jokios naudos, todel juos moko neuzsiimti tuo, ko nesugeba, o blondines moko nesivarginti su matematika
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 11:33)
Cia kai kas sako, kad moterys gali buti protingos. Tai pamastykit.

Variantas vienas... jus kazka konstruojate, turite problemu suskaicuot konstrukcija... Jums duoda i rankas matematines priemones, kompiuteri. Jei jus suprantat matematika, fizika, tai suskaiciuojat, o jeii ne - npades jums ir kompas.

Vyrams emociskai sunkiai sekasi protauti. Nesakau, kad jie neturi emociju, turi ir dar kiek... Bet pas juos tos emocijos yra kaip pas blondine dalykinis protavimas.

Tai ir is asaru vyrams jokios naudos, todel juos moko neuzsiimti tuo, ko nesugeba, o blondines moko nesivarginti su matematika

Tu verkei del exes? Na kai suzinojai kad ji tau ragus istate ir nebegyvensit kartu?
Atsakyti