nes kulturingas zmogus, Airijoje gatveje prasilenki su zmogum, jis nei neprisiliecia, o sako sorry, sunku tau mandaguma suprast ar ne? tipo o kam cia atsiprasinet... o tu aciu pasakai zmonem daznai ar retai?atsiprasau ir t.t.
nes kulturingas zmogus, Airijoje gatveje prasilenki su zmogum, jis nei neprisiliecia, o sako sorry, sunku tau mandaguma suprast ar ne? tipo o kam cia atsiprasinet... o tu aciu pasakai zmonem daznai ar retai?atsiprasau ir t.t.
sakai racionalus protas yra išskirtinai vyriška energija?

Papildyta:
Nesuprasiu, kodėl vyras turi atsiprašinėti už savo balsą žaidžiant su šuniu. niekaip. Bet tai, matyt, irgi vyriškos energijos požymis

Ubunte uzkniso juodai. Buvo normali ir idomi diskusija. Atejo ir viska sugadino su savo nesamonem. Negaliu pakest jos pezalu. Dabar varys paklodes apie nieka zinoves tonu.
Kaip padaryt, kad nors savaite ji dingtu. Bet rimtai nesveikas zmogus.

</p></div></blockquote><p>As zinok negaliu net skaityt Lutukes pezalu. Moterys paverkia, kad salia vyras atsirades problemas issprestu.

Manote tokiu nera?
Man teko su viena keliauti nemazai darbo reikalais pries pora metu. Tai tokios dramos karalienes gyvenime nebuvau sutikusi. Glejo padaryti bet ka del vyru demesio

Vat kad vyras, maco apsuptyje nubraukes asara, gali prisidaryti sau bedos, tai kita kalba, ir zinoma gana tiketinas variantas.
idomu turku kultura, kiek kinus ziuriu, ten vyrai tokaisi maco vaidina, kietuuolia, prisiima atsakomybe, rupinais moteirm viada, BET nebijo verkti, nebijo prisipazinti,adk myli viesai, nebijo isreiksti kitu savo emociju, idomu stoks derinys

vat moterys skundžias, cia vyru mažuma....o realiai pacios i juos šnairuoja...aišku, jei vyrai cia ateina vien negatyvo papilstyti ir varo stulpais, nesmagu, bet buvo tikrai 10m atgal SM daugiau vyrijos, ir daugiau šviežaus gūsio inešta diskusijose, sąmojo, cinizmo, sveiko kitokio glance i pasauli, ir what not.
dabar turim ką turim.
vel vyrai išvaryti, gyventi ir atitikti stereotipus. o poreikis emocijoms yra. visi jas jaucia, gal aišku, ne vienodai visad reiškia.
Man teko su viena keliauti nemazai darbo reikalais pries pora metu. Tai tokios dramos karalienes gyvenime nebuvau sutikusi. Glejo padaryti bet ka del vyru demesio

tai aišku, kad tokių yra, bet pripaišyti tai kaip bendrą bruožą visoms moterims yra nesąmonė. jei viena višta, tai nereiškia, kad visos tokios.
Manote tokiu nera?
Visokiu zmoniu yra. Lutuke sako ne “mano kaimyne verkia ir nesugeba problemu spresti”. Ji sako “moterys”. Lyg visos moterys pasaulyje kazkokios protiskai atsilikusios butu, tik sedi ir zliumbia.
Nereikia man pasakoti apie pavieni atveji, tai Lutuke sneka apie visas moteris apskritai.

Jei zmogus verkia, jam jos reikalingos ir nei tau, nei kam kitam apie tai spresti.

šita..tu mažiau serialų gal žiūrėk?....

Aš irgi prie tų nesupratingųjų

tu tiesiog nesupranti to, nes neturėjai ilgamečio partnerio. Su ilgamečiu partneriu, kuris tau tinka būtent, draugai tikrai nublanksta.
Buna dar kai toli gyveni ir nera salia artimiausiu kaip sakai tevu, broliu, tada pagelbeja draugai. mano vyra sturejo 2 labai gerus draugus, vyrensius nei jis viena rusa, veinaukrainieti cia airijoje, gaila jie isvaziavo, tai dabar tik as likau, nu yra dar kelios moterys jo giminaites

Aplamai vyrui autoritetas kitas vyras ir vyresnis ir su bedom, manau, vyrai kreipiasi tik i autoriteta, kad padetu tas bedas ispresti, kai jau pats negali.