Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 26, 14:03)
Nebūtina būti pijokams. Pvz gyvenant ilgą laiką užsirnyje mums taip nutiko, kad ryšiai su broliais seserim nutrūko. Vyras retkarčiais pabendrauja su mama ir tai viskas, ir tai mano iniciatyva, jiems toks jausmas px kaip mes gyvenam. Aš irgi su savo sesėm paprasčiausiai neturiu apie ką kalbėt. Vyriausios jau kokius 25 metus gyvai nemačiau. Tai jei kokia bėda nutiktų ar tiesiog reikėtų išsipasakoti, į ką jau ką, bet į gimines nesikreiptume nei aš, nei vyras.

o mes su giminem beda galetume pasidalint, nors bendraujam dabar ne daznai, bet zinau, kad bet kada galeciau skambinti, prasyt pagalbos. aisku nera taip, kad 25 metus nebendrave, bet kokius 5 yra buve, kad nesusitinki, tik fb pamatai kokia foto, bet susitike kalbos vel kaip vandens. bet mes vaikysteje daug laiko kartu leide.
Atsakyti
Faini šuniukai smile.gif bet mano širdis kurtams atiduota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 26, 14:10)
nejaučiu poreikio bliauti dėl niekų, todėl būna tikrai l retai. Man kažkaip atrodo, kad verksmu nieko neišspręsi, naudos jokios, tik savigaila. Tai verkiu, kai skausmas didelis.

as verkiu, kai labai supykstu. ir kartais per koki filma biggrin.gif bet siaip nesu verkike biggrin.gif vyro asaras maciau per draugu vaiko laidotuves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 14:02)
As suprantu, ka jus visos rasot, bet idomu, kiek tas "nublanksta", kaip jis atrodo. Faktas, kad tas, su kuo gyveni, leidi dienas, jis daug artimesnis, viska zino, pirmam papasakoji, bet keista man asmeniskai, kad vienas zmogus gali atstot visus kitus.
Pvz jeigu yra islike draugu is labai labai seniai, su kuriais galejai dalintis viskuo, ar visa tai baigiasi? Man butu draugystes baigtis, jeigu mane isduotu arba begant metams "uzaugtume" i labai skirtingas puses, bet kodel turetu keistis rysio artimumas, nuosirdumas.

taip ir atrodo. Kai esi jaunutis, neturi nieko, gali ten draugei dūsaut kaip patinka ten koks Tomukas ar Dariukas, kaip norėtum, kaip mylėtum ir t.t. smile.gif Ar ten apie augintinius plepėt. Bet kai yra reali šeima, vyras, jo kažkokia padėtis su jo biologine šeima ar tikrai gražu ir etiška visus skalbinius skalbti arba klausytis kaip draugė sakykime skalbia vyrą, uošvius? Arba klausytis vien tik pagyrų kokie visi nerealūs ir geri? O jei pas tau negeri pvz. uošviai būtų? Ir sunkumai su vyru? Ir koks tas gilus ir labai artimas bendravimas tada? Jinai tau giriasi, džiaugiasi, o tu tik raudi jai kaip tau blogai? Jinai tada tave moralizuoja, kad skirkis, skirkis biggrin.gif
Natūraliai sumažini kalbų gylį, nes tai jau ne tave vieną liečia. Mano nuomonė tokia.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 26, 15:09)
tai visokiu seimu gi buna. buna, kur seima didziausias prioritetas, ir viska apsitaria, apsiguodzia tarpusavy, kaip sakant nenesa siuksliu is namu, dalinasi su kitais tik gerais dalykais, su kitais dazniausia bendrauja seimomis ir pan. Ir buna, kad turi geriausiu draugu buri ar viena drauga, kuriam islieja tai, ko nelieja seimoj. net nezinau, kuris seimos modelis geresnis, ir tas, ir tas turi ir privalumu, ir trukumu.

Matyt, abu variantai geri
O susiklosto jie del skirtingu aplinkybiu. Tevu nepasirinksi, tad jei nekokie, iseitis nebendrauti. Draugus gali rinktis, bet jeigu patyrei isdavyste, ziuresi i kitus nepatikliai. Taciua gali issirinkti artima sielai.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 26, 14:03)
Nebūtina būti pijokams. Pvz gyvenant ilgą laiką užsirnyje mums taip nutiko, kad ryšiai su broliais seserim nutrūko. Vyras retkarčiais pabendrauja su mama ir tai viskas, ir tai mano iniciatyva, jiems toks jausmas px kaip mes gyvenam. Aš irgi su savo sesėm paprasčiausiai neturiu apie ką kalbėt. Vyriausios jau kokius 25 metus gyvai nemačiau. Tai jei kokia bėda nutiktų ar tiesiog reikėtų išsipasakoti, į ką jau ką, bet į gimines nesikreiptume nei aš, nei vyras.

O tai su draugais ryšį išlaikėte? Ar naujus užsienyje radote? Nes jei su senais draugais išlaikėte, tai vadinasi galėjot ir su giminėm.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 15:14)
taip ir atrodo. Kai esi jaunutis, neturi nieko, gali ten draugei dūsaut kaip patinka ten koks Tomukas ar Dariukas, kaip norėtum, kaip mylėtum ir t.t. smile.gif Ar ten apie augintinius plepėt. Bet kai yra reali šeima, vyras, jo kažkokia padėtis su jo biologine šeima ar tikrai gražu ir etiška visus skalbinius skalbti arba klausytis kaip draugė sakykime skalbia vyrą, uošvius? Arba klausytis vien tik pagyrų kokie visi nerealūs ir geri? O jei pas tau negeri pvz. uošviai būtų? Ir sunkumai su vyru? Ir koks tas gilus ir labai artimas bendravimas tada? Jinai tau giriasi, džiaugiasi, o tu tik raudi jai kaip tau blogai? Jinai tada tave moralizuoja, kad skirkis, skirkis biggrin.gif
Natūraliai sumažini kalbų gylį, nes tai jau ne tave vieną liečia. Mano nuomonė tokia.

Is to, ka rasai, ne pirma karta suprantu, kad tu artimos draugystes nesi turejusi, tik pavirsutiniskas, pazvingavimui apie bernus arba moralizavima vietoj palaikymo. Galbut su vyru sukurei tikrai artima draugyste, todel jis atrodo svarbiausias ir kiti nublanksta.
Mane drauges neskalbia niekada, esu ir verkus, ir dziaugusis, ir kitkuo dalinusis, ir pati n kartu isklausius, ir apie vyrus, gimines ir kitus dalykus. Tik aisku tokie zmones yra vienetiniai, gi nepasakosi buriui draugiu, kaip ten pvz vyras isdave.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 14:15)
O tai su draugais ryšį išlaikėte? Ar naujus užsienyje radote? Nes jei su senais draugais išlaikėte, tai vadinasi galėjot ir su giminėm.

Vyras-taip, aš ne. Kažkiek gailiuosi dėl to. O giminės realiai man yra pofik, nes kai ne vienerius metus rodai dėmesį, o atgalinio ryšio kaip ir nėra, tai vieną dieną supranti, kad per prievartą mylimas nebūsi ir pagalvoji, eina jie nx
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 14:21)
Is to, ka rasai, ne  pirma karta suprantu, kad tu artimos draugystes nesi turejusi, tik pavirsutiniskas, pazvingavimui apie bernus arba moralizavima vietoj palaikymo. Galbut su vyru sukurei tikrai artima draugyste, todel jis atrodo svarbiausias ir kiti nublanksta.
Mane drauges neskalbia niekada, esu ir verkus, ir dziaugusis, ir kitkuo dalinusis, ir pati n kartu isklausius, ir apie vyrus, gimines ir kitus dalykus. Tik aisku tokie zmones yra vienetiniai, gi nepasakosi buriui draugiu, kaip ten pvz vyras isdave.

turėjau, būtent kad turėjau. Bet kaip sakiau - tada buvau viena, be poros ax.gif
Atsakyti

Mylimuke, kai su zmogum pragyveni daug metu, esi brandus, skyrybos netampa cirku apie kuri gali pasakoti bet kam, kad ir geriausiam draugui. Visu pirma is pagarbos sau ir vyrui (zmonai) su kuriuo tiek gyvenai. Bendrais bruozais galima pasiguosti ir reikia, apie pati fakta, bet tai vistiek asmeniska, liecia gi ir vaikus. 

Turiu dvi puikias drauges( keleta siaip geru artimu zmoguciu) , virs 20 m., branginu draugyste, myliu jas, bet vistiek yra dalyku kurie man, mano ir ju neaptarinesiu su niekuo. Nebent su vaikais. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 25, 20:07)
Klysti. Taip buna elementariai prisirijus oro (geriant oer siaudeli, valgant paskubomis, kramtant guma) ir tai nera niekaip nesveika.

tik jau is kur ta smarve oro prisirijus lotuliukas.gif dazniausiai tai elementarus puvimo porceso padarinys zarnyne...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 26, 14:53)
tik jau is kur ta smarve oro prisirijus lotuliukas.gif dazniausiai tai elementarus puvimo porceso padarinys zarnyne...

vat būtent. Juk jei valgė paskubomis, tai ir natūralu, kad sunku virškinti po to.
Atsakyti