Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 11:49)
Pas mane kitoks dalyku supratimas. Gyventi su kazkokia shliucha kartu - jokia vertybe, o shliucha padaryti normalia - misija neimanoma, taii cia nera ko verkti.

Verkimas nieko blogo, bet jis problemu neisprendzia, tai neverta jo sureiksmint nei kaip kazko baisaus, nei kaip vertingo

teisingai, vyrai aplamai linke labiau spresti problemas, o ne sedeti ir verkti. Moteriska energija butu paverkti ir ziurek atsiras kok svyras salia, kuris pades, o vyram koks tikslas? aisku, kai labai liudna paverkia, bet jei problemos kokios, koks jiem tikslas is verkimo biggrin.gif
Atsakyti

biggrin.gifbet cia gal mums is sono atrodo, kad be reikalo? Gal jai yra reikalas biggrin.gifKarta drauge pasakojo, kad apsiverke, nes ruosesi i kina, ir tik pastebejo, kad ji jau vakar rode, sumaise dienas lotuliukas.gifMan irgi buta tokiu atveju. Nu bet tuo kartu apsiverki, o tada imi ir padarai, ka reikia. Tai vis tik neaisku, kuo pacios asaros trukdo, nebent tik kai jas lydi neveiksnumas. ax.gif

Del asaru del kino - netrukdo jos. O padeda? Ar reiketu vyrus mokinti verkti del tokiu dalyku? Gal visgi ne? 

As manau, kad svarbiausia, jog kiekvienas turetu savo metoda nusikraut. Kas paverkt, kas pabegiot. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 26, 15:03)
teisingai, vyrai aplamai linke labiau spresti problemas, o ne sedeti ir verkti. Moteriska energija butu paverkti ir ziurek atsiras kok svyras salia, kuris pades, o vyram koks tikslas? aisku, kai labai liudna paverkia, bet jei problemos kokios, koks jiem tikslas is verkimo  biggrin.gif

aš esu vyras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 26, 15:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72617064" data-time="1582718063"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukabet cia gal mums is sono atrodo, kad be reikalo? Gal jai yra reikalas vartotojo įkelta nuotraukaKarta drauge pasakojo, kad apsiverke, nes ruosesi i kina, ir tik pastebejo, kad ji jau vakar rode, sumaise dienas vartotojo įkelta nuotraukaMan irgi buta tokiu atveju. Nu bet tuo kartu apsiverki, o tada imi ir padarai, ka reikia. Tai vis tik neaisku, kuo pacios asaros trukdo, nebent tik kai jas lydi neveiksnumas. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Del asaru del kino - netrukdo jos. O padeda? Ar reiketu vyrus mokinti verkti del tokiu dalyku? Gal visgi ne? </p><p>As manau, kad svarbiausia, jog kiekvienas turetu savo metoda nusikraut. Kas paverkt, kas pabegiot. </p>

jautriam filme paašaroju, bet tai tokios lengvos ašaros.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 26, 15:08)
aš esu vyras  biggrin.gif

tai niekam ir nekyla abejonių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 15:09)
tai niekam ir nekyla abejonių biggrin.gif

nu ir ačiū die, nes būti moterimi kai kieno akyse man būtų žema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 26, 11:53)
As manau labai stipriai aplinka veikia. Tik nebutinai verkimas yra vienintelis sveikas reagavimas i problemas.
</p><p>As tarkim pavargus turiu tendencija apsiverkti. Namie, aisku. Bet jei tarkim buciau ismokusi ne verkti, o eiti valgyti obuoliu, tai ar cia blogai butu? biggrin.gif </p><p></p><p>Gal moterims butu sveikiau maziau verkti, o vyrams siek tiek daugiau?</p><p></p><p>Va blogai, kai zmogus neranda savo budo nusikrauti. Stebiu viena jauna vyra, labai gabus, mokesi 10 m, gavo svajoniu, itin atsakinga darba. Issiskyre su mergina, apsimeta, kad jam viskas ok, seimai nesiguodzia, sedi ir laka, idiotas. Nors tu jam kuola ant galvos tasyk. Ir antidepresantus geria. Labai pikta ant tokio, nes susisiks gyvenima sau per durna galva. </p>

verkiant is kuno pasalini tuos hormonus, kurie sukele stresa ir toksinus , bet juos galima pasisalintiir per prakaita, tai gal del to vyrai linke papraikaituoti, kai stresuoja, vietoj verkimo?Moterys renkasi lengvesnius kelius dazniausiai biggrin.gif

siaip stresa patyrus labai pravercia palyst po dusu, jei nera galimybes, bent apsiprausti veida, isgerti vandens stikline, tai irgi ramina.

Geriama, kad uzsimirsti ir nebejausti skausmo...zmogaus sirdis gi sudauzyta,labai matyt skauda ir neranda veiklos, kas ta skausma sumazintu...
Logiska, alkoholis depresantas, zinoma po to reiks antidepresantu, bet visa tai maisyti mirtinias kokteilis..
Nereikai kuola tasyti, reikia jam meiles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 vasario 2020 - 15:11

aš esu vyras biggrin.gif

As zinok negaliu net skaityt Lutukes pezalu. Moterys paverkia, kad salia vyras atsirades problemas issprestu.  :fool: 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 26, 15:09)
aš esu vyras  biggrin.gif
Papildyta:
jautriam filme paašaroju, bet tai tokios lengvos ašaros.

Nu kad daug vyriskos energijos, tai manau niekam nepaslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 09:28)
Man idomu, kiek is tiesu vyrai del aplinkos spaudimo uzgniauzia visa tai patys, o kiek jie del lyties linke maziau verkti.

Man irgi idomu. Lyg ir skaiciau, kad verkimas tiesiogiai susiijes su hormonais(galiu klysti, nes nesigilinau). Jei tiesa, tai manau visai logiska, kodel moterys verkia dazniau.
Atsakyti

Mylimuke, 

as tau pritariu del draugu. Man atrodo labai svarbu tureti tokiu, nuo sirdies. As ir turiu, o MB turi “veiksmo” draugu. Jis su draugais eina krepsinio zaist, ar dar ka nors veikti. Su gimine pasneka apie viska, ju problemas. Mes kazkaip gerai gyvenam, neturim kuo skustis.

Kai as su draugem sedziu ir kalbu 2 val, jis niekaip nesupranta kaip galima isvis sitiek laiko kalbet.  :) Nu tai kiekvienam savo. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 26, 15:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72617129" data-time="1582722566"><div><p>aš esu vyras vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>As zinok negaliu net skaityt Lutukes pezalu. Moterys paverkia, kad salia vyras atsirades problemas issprestu.  fool.gif </p>

Tu irgi vyras biggrin.gif
Nzn, aš kai susiduriu su problema, galvoju, kokias turiu išeitis. pasirenku priimtiniausią ir sprendžiu problemą.
Jei reikalas netekty-kitas dalykas.
Atsakyti
Gerą temą užkabino Mylimuke.
šnekejom apie stereotipus, tenkancius moterims, vyrai taip pat kencia.
manau, kencia ir vyrai, kuriu žmonos alvoja "jau jie tai neverkia", "jau jie viską tik su manim". "jau jiems draugu nereikia".net jei taip ir yra (pas jus), realiai būna visai kitaip.
būna, kad vyrai ir noretu turi tą poreiki (tureti bent vieną gerą draugą), bet jis stipriai nuslopintas.
Knygoje "Kur dingo mano ietis?" labai aiškiai paties vyro destomi vyriški poreikiai, buvau citavus, cambala nusijuoke.
Tikram vyrui būtina vyriška bendrija (arba bent 1-2artimas draugas), ir ne vien del "paverkimo', (o kad pasijusti savo stichijoj), paskui augintinis, veikla, sportas.

Ašaros?
dar ir kokia nauda. iš esmes jos tik priemone, per ją atpalaiduojamas stresas, ir tasa prašvieseja galva, ir vualia - sprendimai ateina. bigsmile.gif

Iš_Šviesos irgi nežino apie tą savo pažistamą. gal jis geria ir dar verkia - juk niekas nemato...
manot vyrai taip ims ir sakys?

del draugu, Mylimuke.
tai visur rašoma, kad draugai - vienas iš laimingo gyvenimo komponentu, šalia mylimos veiklos, gero darbo.
juo soc gyvenimas turtingesnis - juo žmogus jaučiasi "pilnesnis" visapusiškai.
C. S Lewis žodžiai: "Draugystė neprivaloma, bet kas ją turi - tai begalinė gyvenimo dovana."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 26 vasario 2020 - 15:18