Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 17:03)
O iš kur žinai? Nei vienas šios žemės mirtingasis to nežino

Nu bl.iamba dukra gudruolė, pasirodo, ne jos mokykloj mokiniai grįžo iš Italijos, ir net ne mūsų county. Ale kaip meluoja net nemirktelėdama, visa į tėvą

klysti

ir aš tokia buvau biggrin.gif mokyklos *** biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 17:06)
O twu sunku buvo paskambint ir paklaust i mokykla?
Kokia tu patikli. Nekeisk dabar su draugais, kokias 2 sav, sakyk korona, negalima valkiotis. biggrin.gif

Neskambinau, vyras kalbėjo su sekretore, bet reikės pačiai pasiskambint, sako tas mokinys, kuriam atseit įtariama korona gyveno 200 km nuo tos vietos Italijoj, kur buvo užfiksuotas korona, bet šūdą suprasi ar jis iš dukros mokyklos
Žygiuos rytoj į mokyklą kaip didelė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 16:18)
Bet pacitavo tai tave tease.gif

nu vadinasi abi mes chrones ka padarysi alc.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 17:19)
nu vadinasi abi mes chrones ka padarysi  alc.gif

Cheers
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 16:25)
O ko tu visą laiką teisiniesi? Nu neturi tai neturi, viskas suprantama, būtų keista jei turėtum.
Esu esu, jau pripisus iš pat ryto, bet dar raidelės nesipainioja kaip tau
vartotojo įkelta nuotrauka

kodel viena mano zinutese viena mato moralus, kita teisinimusis trecia dar kazka, baltu arkliu dar nematai? biggrin.gif bendrauju as elementariai bendrauju apie bele ka, kosk skirtumas, visos temos cia tik trolinimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 17:24)
kodel viena mano zinutese viena mato moralus, kita teisinimusis trecia dar kazka, baltu arkliu dar nematai?  biggrin.gif bendrauju as elementariai bendrauju apie bele ka, kosk skirtumas, visos temos cia tik trolinimas  biggrin.gif

Tai eik dirbt, netrolinus. Ne, baltų arklių dar nematau, jei pradėsiu gert tiek, kiek tu, tada matysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 27, 16:30)
man rodos cia suplakta/suplaki daug dalyku.
moterys, vaduodamosis iš joms primestu stereoripu(kaip ir vyrai), pradžioje išleidžia/išlieja daug tulžies, kartelio priešingos lyties tžvilgiu.
bet jei išlieka sąmoningos/i, labai greitai atsijoja ir paaiškeja, kas yra kas. feminizmas - tai ne neapykanta ar konkurcencija su priešinga lytimi.
tai  ne galių, o teisių klausimas, savęs itvirtinimo klausimas komplikuotame pasaulyje (kur vis tiek neišvengiamai šmežuos stereotipai).  ką išvardinai, stipriai sužaržuota, iškreipta.
žinoma, moteris nori tureti teisių, balsą, teisę važuoti dviraicu, balsuoti (negi Saudo arabijos taisyklems, pvz, pritari?), bet tuo paciu moteris nori būti savo vyro mylima, apsaugota, ir netgi ant ranku panešiojama.(juk lytysy vis tiek ne vienodos, ne klonai, jos lygiavertes ir lygiavertiškai gerbtinos.)

Taip zinoma susarzavau, bet nesakyk dalele tiesos yra, vestuves, tekejimas, baltos sukneles, pavardes gi turetu buti laikoma kaip diskriminacija siu dienu "vertybiu" pasaulyje. biggrin.gif

O realiai man tai atrodo, kai nesinori buti savam kune ir atlikti tam tikras is to isplaukiancias sakyciau pareigas, bet tai nebutu tikslus zodis, gal paparsciausiai reiktu buti tuo kuo esi, jei moteris tai ir buti moterim ir nenoreti buti vyru...Bet kai kam kyla pyktis, o kodel as tai turiu daryti,o as taip nenoriu, man per sunku, davai sugalvosiu lyciu lygybe ir nedarysiu, kas man skirta, nes zmogus tingi butybe... biggrin.gif Lytis nera lygios=vienodos, o teises musu visu kaip zmoniu, senai iteisintos, kovoti nebera pries ka ir su kuo ir uz ka, uztektu pasirupinti veikiancia teisesauga.
Itvirtinti save pasaulyje reikia tik vyram, moterim neturetu to reikti, steriotipas? ne, gamta elementari, moteriai reikia vaikus auginti, seima suziureti, palikim vyram vyru darbus...o savo hobiu, israisku zinoma ir moterys turi, bet ne su tikslu isitvritinti pasaulyje.
Blogai, kai kazkas imasi kazkokiu mistiniu teisiu ieskoti, o zmogaus teisiu neuztenka bendru visiem?Pvz. ta balsavimo teise nuolat prikisama, o is tiesu labai juokinga, nes visi vyrai irgi beveik to pat metu ja gavo.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 16:39)
Ne tik moteru stereotipai idomu.
Primink, apie vegan kazkokia moteri lyg minejai, kad idomiai raso? Gal verta paskaityt.
Ka dar idomaus apie vyrus, kokia knyga esi perskaicius?
Papildyta:

Tave isvadinau. O gyreisi, kad pas inteligentus uzaugai.  rolleyes.gif

kaip atskiri steriotipa nuo realybes?

nu ir kas ka isvadinai abi taip snekejom, siaip as bobutei tik jos zodziais atsakiau lotuliukas.gif jus daznai sau ant koju myzat. Cambala paaiskino, kad gimdyt reikia kai kuriom iki 35, tu bobute chrone isvadinai aiaiai kaip negerai gavosi ar ne? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 16:44)
Gali vartytis kaip nori dabar, bet neturi tu draugiu ir viskas. O taip noretum, bet esi uzknisus savo pezalais, jei ir turejai dar viena kita.  tongue.gif

pasakei ir gipsas. Bet siaip zinok man labai idomu jusu mano vaizdinio kurimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 27, 16:50)
Buvau ištekėjusi,dabar esu našlė.Klausimų dar bus šia tema?

tai,kad nebuvo klausimu buvo teiginys, jei nesupratai, taigi, zinau ta, bet lyg issikyrei iki vyro mirties, nes sakei gere ir smurtavo.
siaip mano pamastymai buvo feministem istekejusiom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 17:28)
Tai eik dirbt, netrolinus. Ne, baltų arklių dar nematau, jei pradėsiu gert tiek, kiek tu, tada matysiu biggrin.gif

siandien nesidirba, vakar labai daug padirbau, reikia ir pailseti zmonem biggrin.gif
Atsakyti
aš nesu feministė, bet man irgi labai nepatinka tas pavardės keitimo faktas. Turbūt juo džiaugiasi tik tos, kurių pavardės buvo negražios ir kurios truputį yra vyro šešėlyje tokios. Bet laisvamaniška, savarankiška moteris kaip ir neturėtų tuo labai džiaugtis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 17:48)
siandien nesidirba, vakar labai daug padirbau, reikia ir pailseti zmonem  biggrin.gif

Nesidirba sakai? Tik šiandien? lotuliukas.gif Bet užtat kaip gerai paklodės audžiasi ne tik šiandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 17:49)
aš nesu feministė, bet man irgi labai nepatinka tas pavardės keitimo faktas. Turbūt juo džiaugiasi tik tos, kurių pavardės buvo negražios ir kurios truputį yra vyro šešėlyje tokios. Bet laisvamaniška, savarankiška moteris kaip ir neturėtų tuo labai džiaugtis?

tai ir as taip sakau smile.gif is vis feministes neturetu tuoktis, gi jos viska pacios gali, kam jiem tos santuokos benefitai? biggrin.gif
Atsakyti
Tai tik vedines vistos ir mato benefitus didelius santuokoj, nes joms reik atramos, paramos, apsaugos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 17:49)

Savarankiska asmenybe, kaip tik gali nuspresti, ka jai pasikeisti, o ka pasilikti.
Tik feministines vargses, matancios spaudima visur, bijo visko.

va vyrai irgi bijo dell savo vyriskumo, nes matyt jis yra popierinis. O sakysim man, koks skirtumas? Galiu buti ir -yte ir parasinet apie TS, vis tiek visos "vyras, vyras"

Taip ir su tomis feministemis.

MB turi pasilikusi savo pavarde, nes siulyti jai nuvalkiota exes pavarde butu visiskas dugnas
Atsakyti