Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nu pipec. Dukra sakė, kad visą savaitgalį bus namuose, aha aha.. atėjo į kambarį, padlyziška šypsenėle, sakau a jau į miestą eisi? O kaip korona? Parašė draugai, pofik visos koronos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu blyn , baikit su tuo virusu. bijau ryt i londoną su vaikais varyt. kaip uk reikalai? bet juk oro uostuose esme....

p.s. mano imunitetas tikrai paliego. bet cia nuo stresu . dr niekad taip nebuvo, kad sirgau, ir po dvieju savaiciu vel sergu. baigiu išgyt, ryt skrydis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 vasario 2020 - 16:36
QUOTE(given444 @ 2020 02 27, 16:55)
saunuole. bandai sveikai pažinti vyriją.  mirksiukas.gif
kaip brolis kažkur skaite: "Del itampos atitikti "šaunaus vyro" stereotipą dauguma Jav vyru/jaunuoliu yra komoj iš skausmo. (t.y. polinkis tuoj nutrūkti ir pulti i visokias nesąmones, priklausomybes, etc.)

Ne tik moteru stereotipai idomu.
Primink, apie vegan kazkokia moteri lyg minejai, kad idomiai raso? Gal verta paskaityt.
Ka dar idomaus apie vyrus, kokia knyga esi perskaicius?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 17:13)
GKB tave Mylimuke chrone isvadino lotuliukas.gif

Tave isvadinau. O gyreisi, kad pas inteligentus uzaugai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 27, 16:30)

vargšas. taip ir mirsi nepajutęs, kas tai yra. biggrin.gif

Sakai nepajutes?
Tiesiog man tai nepadare ispudzio. Ar tai jau kazkoks baisus iskrypimas jei tokie budai nedaro ispudzio.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 27, 17:20)
būna. ir su delkolte, ir su sijonais nelabai leidžia vaiksciot. kiti, kad ir leidžia, manot smagiai jaucias, kai kiti vyrai akimis ryja.

O kodel turetu jaustis nesmagiai? Gi moteris jo ir su juo, lai kiti pavydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 16:31)
Nebijau. Imuniteto tiesiog reikia gero.
Greiciau paliegusius veganus griebs. Tai oad saugokis 4u.gif .

ot durnas daiktas, sakyk nesakius, kad ne visi veganai paliegę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 27, 16:35)
nu blyn , baikit su tuo virusu. bijau ryt i londoną su vaikais varyt. kaip uk reikalai? bet juk oro uostuose esme....

Na taip, dabar pats laikas ieskotis problemu. Ypac su vaikais.
Atsakyti
Ir kas galėtų pasakyti, kad jai 33? Siaubas, jos kai pradeda leistis visokį šūdą į veidą, tampa panašios į žibutę prie konteinerio
vartotojo įkelta nuotrauka
Monteverte, ji tau vis dar graži?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 16:41)
O kodel turetu jaustis nesmagiai? Gi moteris jo ir su juo, lai kiti pavydi biggrin.gif

ir aš taip galvoju. Maniškis man leidžia visas iškirptes, pabandytų neleist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 17:10)
Nu tugi nesuprasi, kam as tau aiskinsiu, ten ilgiausia zinute, o jos prasmes ir nesupranti.  biggrin.gif
Kaip ir cia, kaip norit, taip isvartot  biggrin.gif As ir anoje zinuteje rasiau paskaityk, man patinka daug bendrauti ir taip tiek daug bendrauti kiek noreciau gyvai nera galimybiu, diskutuoti as turejau omenyje, ne siaip papliurpti apie kazka dviese, ir taip tai realybeje susikurti sudetinga, Dviese nepridiskutuosi, o juo labiau su vyru, jau senai viskas isdiskutuota biggrin.gif . kai gyvenau Lietuvoje turejom grupele tokiu nupususiu kaip as zmoniu susirinkdavom karta i menesi ar du pabendraudavom, padiskutuodavom, rasti mastanciu zmoniu , deja, yra sudetinga,.o gyvai tokiu kaip jus pilna, bet del to gaisti laika, kazkur eiti, kam? cia sitie tauskalai su jumis siaip laiko praleidimas, patogu , pasilinksminimas sioks toks ir tiek, kaip ir jums manau, ar tu neturi su kuo bendrauti gyvenime, kad cia bendrauji? bigsmile.gif

Vienu zodziu jus kazka prikuriat, randat panasiu zodziu , pacituojat, patrolinat, paskui jei neigi, reiskia kompleksuoji, kazko bijai, reiskia tiesa, nes neigi, jei nieko nesakai irgi tiesa, nes neneigi lotuliukas.gif

Gali vartytis kaip nori dabar, bet neturi tu draugiu ir viskas. O taip noretum, bet esi uzknisus savo pezalais, jei ir turejai dar viena kita. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 16:43)
Ir kas galėtų pasakyti, kad jai 33? Siaubas, jos kai pradeda leistis visokį šūdą į veidą, tampa panašios į žibutę prie konteinerio
Monteverte, ji tau vis dar graži?

ne, nebe. Susigadino.
Dabar ji į cambsę panaši. Cambsė tiek jai pavydėjo, kad supanašėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 17:40)
Sakai nepajutes?
Tiesiog man tai nepadare ispudzio. Ar tai jau kazkoks baisus iskrypimas jei tokie budai nedaro ispudzio.

Tai gal nemokejo gerai padaryt. biggrin.gif
Atsakyti