Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 19:25)

Mmjo... Savo pavarde siulyti visiskas dugnas, o savo pimpala, kuriuo drozei exe - cia jau normalu ax.gif .

biggrin.gif biggrin.gif oi negaliu, kaip taikliai!!
Atsakyti
Event'o aprasymas 😂😂
https://facebook.com...18393120/?ti=cl
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 20:06)
Įsivaizduokit, grįžtat po darbo, indai namie stovi, skalbiniai stovi ir vyrui stovi.. Lutuke, ką darytum?

Todel moteris ir turi nedirbti, kad diena sutvarkytu skalbinius, isolautu indus, padarytu vakariene ir sudrekus lauktu vyro. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 19:25)
dviguba yra ilgas reikalas, ypač jei pas abu iš kokių 4-5 skiemenų kaip dažnai Lietuvoje. Taip kad vėl, moteris nukenčia. Nesuvoki, "proto bokšte"? Kai kurioms gana dažnai reikia pildyti įvairius dokumentus, ne visos gi užpečky sėdi kaip tu biggrin.gif

Tai aisku tu sioje situacijoje kenti - neveda jis taves. Neveda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 19:28)
Todel moteris ir turi nedirbti, kad diena sutvarkytu skalbinius, isolautu indus, padarytu vakariene ir sudrekus lauktu vyro.  rolleyes.gif

O kada tvarkytis ir indus plaut, jei visą dieną paklodes forume aust? Šūdas gaunas, ane lutuke?
Atsakyti
Monteverte
O tu pasilikai savo pavarde?
Del dvigubos pritariu, jeigu tik trumpos ir paprastos, tada galima.

Grazus avataras, labai tave atspindi, tas zvilgsnis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai neturi vaikų kaip ir dzin pavardė. Bet nenorėčiau, kad mano vaikai turėtų kitokią pavardę. Maišalynė
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 27, 20:34)
Kai neturi vaikų kaip ir dzin pavardė. Bet nenorėčiau, kad mano vaikai turėtų kitokią pavardę. Maišalynė

O kas cia baisaus?
Tu gi gali vaikams mergautine duot, jei taip jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 27 vasario 2020 - 19:35
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 19:35)
O kas cia baisaus?
Tu gi gali vaikams mergautine duot, jei taip jau biggrin.gif

Aj, man problemų pavardė nekėlė.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 19:25)
Mmjo... Savo pavarde siulyti visiskas dugnas, o savo pimpala, kuriuo drozei exe - cia jau normalu ax.gif .

MB sake, kad jai mano pim... reikalingas 51-oje eileje ir galiu ji nusipjaut kada tik bus pingu tam negaila
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 27 vasario 2020 - 19:41
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 19:40)
MB sake, kad jai mano pim... reikalingas 51-oje eileje ir galiu ji nusipjaut kada tik bus pingu tam negaila

Kas kad tavo MB sake... Ji juk duoda tau ikist is pareigos. Tai ar nekamuoja taves sazine, kai kaisai tuo, kuriuo drozei exe?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 19:45)
Kas kad tavo MB sake... Ji juk duoda tau ikist is pareigos. Tai ar nekamuoja taves sazine, kai kaisai tuo, kuriuo drozei exe?

Tai dėl to gal ir nori juo nusikratyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 19:45)

Na koks skirtumas? Vis tiek tai slykstus vyriskas daiktas... Kam rupi.
Atsakyti