Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2020 02 28, 13:51)
Nekreipiant dėmesio į paranojiškus klausimus iš aplinkinių - sąlyginai gerai.

Tvarkoj, as irgi siek tiek "pasigavus", bet nieko, krutu.

Laikykis friends.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 28, 10:32)
man tik juokas iš tokio sakinio.
bet juk tikrai pradžioje buvo blogai.
buvo totalus shit.
istorijoje vaikai ir moterys, vergai, juodaodžiai, buvo niekas. kastos, šudros, tam tikros rūšies profesijos, žmones, gymis, no education dar iki dabar išlieka niekas.
kai kas del to kovojo, kėlė balsą,tapo nepatogūs, o ne tik postringavo medyje.
todel, kai viskas "iteisinta", kad ir de jure, ne de facto, lengva sakyt: "oi, nedramatizuokit..."
o vat nebūtu jokiu teisiu iki PAT DABAR, vat jei faras sustabdytu tavo Mb ir pasakytu: "o, cia gi už vairo zmogus su gimda, ne , tokiam vairuoti netinka", dar ir kaip pajustum viso to svori.
p.s. prie to pacio. antivegAnistai, pvz, prikiša, ko Jezus, atejęs, nesirūpino "gyvūnais". nes gi tas pats, blyn, kontekstas kitas. Jezus atejo i laikmeti, kur moteris užmušamos akmenimis, kur dažnas žmogus beteisis, tai first human, paskui non-human reikalus reikia tvarkyti (nors pvz Buda kalbejo iškart apie viską, kad esame "circle of life", viskas susiję).
db atejęs jezus (ar bet kuris kitas prophet) kalbetu kitom temom, ir pagal laikmecio dvasią.
visur reikia orientuotis.

o tai vergyu vyru nebuvo?
kam dirbtinai moteris isskirti, per istorija ir dabar visada turtingieji, kai jie atsirado valde ir valdo, isnaudoja biednus, tiek vyrus, tiek moteris, smurta irgi patiria visi, visoki, koks tikslas iskirti kazka? gal geriau jei jau norisi kovoti, tai kovoti uz bendras teises visiem zmonem,kas dabar ir pasiekta nemazai?
O jau nenaturaliai perspausti nebereikia, ne sgaunasi parodija, kai norima suvienodinti vyra su moterimi...

Apie Jezu prakalbai, man tokia mintis kilo nesenai , bet visgi kaip keista Dievas- pasaulio valdovas, Kurejas, Visagalis, eme ir paaukojo savo sunu , kam del ko, uz musu nuodemes? ir kaip tos nuodemes kur dingo? o auka kas prieme, kam ji buvo reikalinga konkreciai?Jis Visagalis gi kam reikejo savo sunu zudyti? biksi taip weird and creepy gaunasi ne?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 13:25)
nu ne aš sūnų pas bobulę nugrūdu į kambarį biggrin.gif  4u.gif

Tai jau senai aisku, kad tu savo senus tevus nugrusi i prieglauda.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 28, 13:45)
Yra bendri darbai ir iskirtiniai vyriski pvz , kas sunku, "moteriskus" visus vyras moka, bet tai jei juos darytu , kas man visus sunkius padarytu? Tai dalinames, jis pvz eina kieme dirba sunkiai su kastuvu pvz as namie indus suplaunu, bet jei jis laisvas tai ir jis ir valgyti padaro ir indus isplauna,valgyti megsta daryti, nekencia indu plauti, siaip visada gyvenom su indaplove, dabar tik neturim, kol kas nenusipirkom, tai sudeti i indaplove visi dejo, dabar visi dingsta,kai reikia idnus plauti, o man nieko toks ramus meditacinis darbas. Tai stengemes namusoe daryti visi kas smagiau ir visai neblogai gaunasi, pvz vyras vale kanalizacija nesenai , uzsikisusi buvo, nu aciu as tai nenoreciau tokio darbele, geriau as indus plaunu  biggrin.gif

pritariu
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 28, 10:39)
Tu net lutukes neuzignorinai. Nes kartais atrasineji i jos debilizmus.

kaip mergelei saugiklius musa nuo mano zinuciu lotuliukas.gif pasimeta visos statistikos, logika pasiklysta, narvelio sienos drebeti pradeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 28, 13:55)
Tai jau senai aisku, kad tu savo senus tevus nugrusi i prieglauda.

baik, tu aš įdomaiu pasielgsiu, į Marsą išsiųsiu, vat jau derinu biggrin.gif
o tavo sūnus lai sėdi su bobule, jam gi taip cool, toks laimingas vaikas wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 28, 11:16)
Paradai nieko neisprendzia. Va 1917 Leninas organizavo bolseviku paradus na ir kuo tai baigesi.

Butent, nei pradai, nei revoliucijos, nei be tkokia kova nieko i gera neisprendzia... turtingieji tik laimi,arba vykst aturtu perkelimai, kazkas bizni darosi ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 28, 13:56)
kaip mergelei saugiklius musa nuo mano zinuciu lotuliukas.gif pasimeta visos statistikos, logika pasiklysta, narvelio sienos drebeti pradeda  biggrin.gif

Susmirdele, ko tu mane komentuoji? Demesio stoka? Ok, pzd gluse nx.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 13:58)
baik, tu aš įdomaiu pasielgsiu, į Marsą išsiųsiu, vat jau derinu biggrin.gif
o tavo sūnus lai sėdi su bobule, jam gi taip cool, toks laimingas vaikas wub.gif  biggrin.gif

Tavo teise aisku, beli tik gerai jausies jorka apsikabinus. Juk sociopatams zmogiski jausmai neegzistuoja.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 28, 13:53)
Apie Jezu prakalbai, man tokia mintis kilo nesenai , bet visgi kaip keista Dievas- pasaulio valdovas, Kurejas, Visagalis, eme ir paaukojo savo sunu , kam del ko, uz musu nuodemes? ir kaip tos nuodemes kur dingo? o auka kas prieme, kam ji buvo reikalinga konkreciai?Jis Visagalis gi kam reikejo savo sunu zudyti? biksi taip weird and creepy gaunasi ne?

nes tai ir gali būti absurdas. Greičiausiai tai eilinis gyduolis, aiškeriagys buvo. Tada labai jau daug tokių Dievo vaikų yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 28, 14:00)
Susmirdele, ko tu mane komentuoji? Demesio stoka? Ok, pzd gluse nx.
Papildyta:

Tavo teise aisku, beli tik gerai jausies jorka apsikabinus. Juk sociopatams zmogiski jausmai neegzistuoja.

sakai? o man atrodo, kad ne iš didelės meilės tau tavo vaikas į užsienį bėga biggrin.gif 4u.gif aš irgi nuo tokios močios bėgčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 14:02)
nes tai ir gali būti absurdas. Greičiausiai tai eilinis gyduolis, aiškeriagys buvo. Tada labai jau daug tokių Dievo vaikų yra smile.gif
Papildyta:

sakai? o man atrodo, kad ne iš didelės meilės tau tavo vaikas į užsienį bėga biggrin.gif  4u.gif aš irgi nuo tokios močios bėgčiau 4u.gif

Tai va taip ir manau, ne stai ka pasakoja kriksconys siek tiek absurdiskai skamba. Manau Jezus buvo prasviesejes zmogus, daug zinantis, matantis, norejo perudoti savo zinias, bet berazumiai, tokia minia cambalu ji nukryziavo ir tiek, nes daliai zmoniu nereikia tiesos.....jie nenori tobuleti, nori savo suduose murkytis, nes taip samgiau...

Mantai baisu pagalvoti, kaip paaugli paveike miegojimas su mociute veinam kambaryje, dar mergaite jei butu , o cia berniukas, kokios polucijos ir mociute salia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 14:02)
Papildyta:

sakai? o man atrodo, kad ne iš didelės meilės tau tavo vaikas į užsienį bėga biggrin.gif  4u.gif aš irgi nuo tokios močios bėgčiau 4u.gif

Tik be pavydo, senmerge biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 12:55)

Nerkis, ko lauki? Vienu išgama mažiau būtų

Neprisimenu, kad buciau tave padejes i koliaska... sobakoliube
Tai nera priezasties
Atsakyti