Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2020 02 28, 10:58)
Nauju nicku rasineja  biggrin.gif

Nekliedek. Bobute ne burba.
Atsakyti
cambalinė, kad panikoj, po temas bėgioja. Sakiau, kad geras žmogus būk, tai nebijotum dabar virusų. O dabar jau per vėlu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 11:05)
cambalinė, kad panikoj, po temas bėgioja. Sakiau, kad geras žmogus būk, tai nebijotum dabar virusų. O dabar jau per vėlu 4u.gif

Tai tu busi ta nebijanti, kur anoj temoj vakar jau myzciojai? biggrin.gif
Virusas pirma paliegusius veganus griebs. Tai kad sedek savo Naujininku kambariuke. O jorkas i i dezute pasikt gales biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 28, 10:23)
moteru visad vilkosi iš paskos. manai, jei butu tyleje moterys, butu tureje? cia kaip su mažumomis. koncervai klausia, kam tie paradai - kai kurie ju šlyktūs, agresyvūs, bet..o...jegiu nieks neis, kad ir garsiai nerekaus...nieko ir nebus.

Paradai nieko neisprendzia. Va 1917 Leninas organizavo bolseviku paradus na ir kuo tai baigesi.

Visi reiskiniai skirtingi. Tai bukos tauteles suplaka juos i viena.
Moterys, gejai... na jokio rysio nera... jei iskelt nuskriaustu veliava tai po ja prilys visokio brudo...

Moterys gavo teises... na ir kas... js nieko neisprende labai daug. Europa suzlugs ir ja uzima tie kurie turi kitoki supratima apie moteru teises. Butent KITOKI, o ne neigia teises.

Gejai. As ju nemegstu, nepazistu, tai nesiplesiu.

Transeksualai. Va Rusijoje be jokiu paradu jie turi beveeik visas teises iskyrus tuoktis su ta pacia lytimi...
O vakaruose transeksualai tiesiog pradejo terorizuot paprastus zmones. Na ir kuo tai pasibaigs. pasibaigs blogai.

Paradai nieko neisprendzia
Atsakyti
Bet realiai yra tokių, kur savo šunis nuo pat mažens ant palučių ar į dėžutes myžina, paskui skundžiasi, kad šuo namuose dergia
Atsakyti
Montevertes kambariukas neturetu but didelis. Issikuops paskui, kai epidemija praeis. Svarbu nesusirgt biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 28, 11:26)
Montevertes kambariukas neturetu but didelis. Issikuops paskui, kai epidemija praeis. Svarbu nesusirgt biggrin.gif  4u.gif .

aha, kai tu kuopi pas mane, tai tu ir žinai biggrin.gif 4u.gif valytoja mano, tarnaitė, vergė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 11:59)
aha, kai tu kuopi pas mane, tai tu ir žinai biggrin.gif  4u.gif valytoja mano, tarnaitė, vergė 4u.gif

Zinau tiek, kiek pati dusavai pries kelis metus biggrin.gif .
Atsakyti
O, dar viena kluika išlindo, rudnosiuką į lutukės šiknaskylę sukišus
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 28, 12:04)
Zinau tiek, kiek pati dusavai pries kelis metus biggrin.gif .

Čia tu dūsauji, verge, sunku tau mano namą kuopt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ateikit kas nors mano namą iškuopkit. Kluika šuva nutempė cukrų ir ištapnojo po visur🤦‍♀️ nu negali būt ko nors neprisidirbus
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 12:23)
Ateikit kas nors mano namą iškuopkit. Kluika šuva nutempė cukrų ir ištapnojo po visur🤦‍♀️ nu negali būt ko nors neprisidirbus

As tai problemas sprendziu profilaktiskai, i ateiti.
Diskutavom apie gimines su MB, kaip tik apie sunis.
Toks suo pas mane jau supuotusi kilpoje, jei kas nespetu nuvezti jo uzmigdyti

Atsakyti