Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 28, 12:30)
As tai problemas sprendziu profilaktiskai, i ateiti.
Diskutavom apie gimines su MB, kaip tik apie sunis.
Toks suo pas mane jau supuotusi kilpoje, jei kas nespetu nuvezti jo uzmigdyti

Būtų mano valia, tu jau seniai sūpuotumeis kilpoj, dvasios ubage
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 12:23)
Ateikit kas nors mano namą iškuopkit. Kluika šuva nutempė cukrų ir ištapnojo po visur🤦‍♀️ nu negali būt ko nors neprisidirbus

nu taigi rašau, cambalinė čia kuopėja, vergė visų, visų skalbinius žino, skalbia ir kabina pastoviai
Atsakyti
Atvarykit abi biggrin.gif
Atsakyti
tai kad vistiek galiausiai liktų tik viena, kažkuri neišgyventų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 12:33)
Būtų mano valia, tu jau seniai sūpuotumeis kilpoj, dvasios ubage

Tu zinok ispejai... bet pirmiausia tave pasodinciau ii invalido koliaska kaip darzove, o po to jau nerciausi kilpa
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 12:45)
tai kad vistiek galiausiai liktų tik viena, kažkuri neišgyventų biggrin.gif

O gal kaip tik taptumėm neišskiriamom draugėm wub.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 28, 12:49)
Tu zinok ispejai... bet pirmiausia tave pasodinciau ii invalido koliaska kaip darzove, o po to jau nerciausi kilpa

Nerkis, ko lauki? Vienu išgama mažiau būtų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 12:12)
Čia tu dūsauji, verge, sunku tau mano namą kuopt biggrin.gif  4u.gif

Jorko sikinyka vadini savo namu? Vargse 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 12:39)
Atvarykit abi biggrin.gif

Nebent atskirai, nes veganai nuo savo ankstiniu bezda pastoviai biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 28, 12:30)
As tai problemas sprendziu profilaktiskai, i ateiti.
Diskutavom apie gimines su MB, kaip tik apie sunis.
Toks suo pas mane jau supuotusi kilpoje, jei kas nespetu nuvezti jo uzmigdyti

Rode du debilus uzvakar. Pas viena debila giminaitis su kirviu atejo ir sako duok suni uzmust. Tas debilas sako, nenoriu ziuret, isvaziavo i kazkur. Tai antras debilas talze vilksuni, kol kaimyne pamacius policija iskviete. Atvaziavo policija, vargsas suo dar gyvas kraujo klane buvo...na tai iskviete veta, uzmigde vargseli.
Du tokius debilus reiktu aikstej pakabint arba ank kuolo pasodint.
Atsakyti
Nakvisa, siandiena atsiminiau Tave.

Kaip sveikata? Senai nieko nerasei...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 28, 10:39)
Del pavardziu, tai as nesuprantu, kodel tureciau nutrinti savo pavarde. Visa gyvenima, nuo vaikystes, rasiausi, buvau vadinama Emilija Pliurpaite, ir staiga, bac, viena diena - Kiausiniene. As nemegstu, kai mano vardas iskraipomas, pridedaMA priesagu (slavai labai megsta), ar taria labai keistai, o cia pavarde ne iskraipoma, bet apskritai nubraukiama.
Juo labiau, kad diplomai gauti, rysiai uzmegzti tarptautiniu mastu su dabartine pavarde. Nuvaziavus i kokia konferencija buve pazistami paskaite dalyviu pavardes manes neatpazintu. smile.gif

Na jei pavarde turi "idirbi" savaime suprantama, kad jos keisti nereikia. Is esmes moteris gali per savo gyvenimeli isteketi kelis kartus, keisti pavardes. Bet jei jau pavarde tampa vos ne asmens brendu-pasiekimu t.y. "prekes zenklui". Tai net gali kenkti. Del sios priezasties, dazniausiai mokslo, meno zmones linke savo pavardes pasilikti. Meno gi pasaulyje, neretai pasirenka skambias, net isgalvotas, vardu ir pavardziu kombinacijas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 28, 13:05)
Jorko sikinyka vadini savo namu? Vargse 4u.gif .
Papildyta:

Nebent atskirai, nes veganai nuo savo ankstiniu bezda pastoviai biggrin.gif .

nu ne aš sūnų pas bobulę nugrūdu į kambarį biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 23:24)
Nemeluok, kai atėjai lutukės nicku ir norėjai, kad neišrištų kas tokia buvai, labai stengeis, kad raidelės nesipainiotų, bet vistiek tave išrišo

O lempą įsukt vyriškas ar moteriškas darbas? Indus plaut? Sienas dažyt? Nuplauti takelį su powerwasher? Ir t.t.

Taip taip, pasakei ir pasnigo.

Kaip paskaysit biggrin.gif siaip man pirstai greiciau kazkuris pasipaudzia, o ne raides painiojasi, raides ramiai sau klaveturoje guli biggrin.gif O jum gal ir raides paniojais nezinau biggrin.gif

Yra bendri darbai ir iskirtiniai vyriski pvz , kas sunku, "moteriskus" visus vyras moka, bet tai jei juos darytu , kas man visus sunkius padarytu? Tai dalinames, jis pvz eina kieme dirba sunkiai su kastuvu pvz as namie indus suplaunu, bet jei jis laisvas tai ir jis ir valgyti padaro ir indus isplauna,valgyti megsta daryti, nekencia indu plauti, siaip visada gyvenom su indaplove, dabar tik neturim, kol kas nenusipirkom, tai sudeti i indaplove visi dejo, dabar visi dingsta,kai reikia idnus plauti, o man nieko toks ramus meditacinis darbas. Tai stengemes namusoe daryti visi kas smagiau ir visai neblogai gaunasi, pvz vyras vale kanalizacija nesenai , uzsikisusi buvo, nu aciu as tai nenoreciau tokio darbele, geriau as indus plaunu biggrin.gif

nu snigo pries 2 dienas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 28, 08:01)
kodel ne moters jei margautine? o tevui kaip ta pavarde perejo, ne is jo tevo? kuom skiriasi pavardes suteikimas sunui ir dukrai?
taip, santuokos moteris arba priima vyros seimos pavarde, arba pasileiga savo gimines. bet tei ne tevo pavarde, t.y. ne tik tevo, bet ir seneliu, ir proseneliu.

Tai butent is vyro , nes pirminis saltinis vyras biggrin.gif Gimine ir yra kildinama is vyro. mirksiukas.gif

Arba vyras po vestuviu pasiima zmonos pavarde, kodel sita praleidot? bigsmile.gif

tai visgi kaip su tom feministem, ar jos turetu perimti vyro pavarde?ir ar is vis turetu tuoktis?

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 02 28, 10:23)
moteru visad vilkosi iš paskos. manai, jei butu tyleje moterys, butu tureje?

o kad lytys nevienodos, juk rašiau.
bet matai, kai pati gimus esi europoj, smagu jaustis laisvai. tuomet gali dirbti, ir nedirbti.
gyventum arabijoj, kitaip viską jaustum. dvirka važinet negali, vairuot negali, dirbti negalima...nežinau, ar smagiai jaustumeis...
jei dabar ir darosi galima, anskciau nebuvo galima - ir kažin kodel? kas tą sugalvojo? tai vat, ir gaunasi natūralus pradinis pyktis, kai iš moteru tiek daug buvo atimta žmonijos eigoje.
daug ko negebi/negebam ivertinti pagal kontekstą. nes tikrai gyveni "laisvoj šaly".  mirksiukas.gif

kur is paskos? kokios konkreciai? balsuoti visi tuo pat metu pradejo, dirbo irgi kartu visi tiek namie kazkada , tiek fabrikuose, jiem atsiradus.
Dabar istatymuose ko truksta?

Ne negaliu nedirbti, o tu gali nedirbti? bigsmile.gif

Dviraciu nevazineju, vairuoti malonumo didelio nejauciu, dirbti irgi verciau neiciau i darba....maza man naudos is tu "galimybiu" biggrin.gif Gal man atvirksciai sugadino viska su tom teisem? biggrin.gif

Bet prie ko cia S Arabija, Nors ir tai ten moterys dirba, tik nevairuoja, o jau kaip senai tas automobilis atsirado zemeje? bet tai ot beda, kai vairuotojai vezioja lotuliukas.gif
Kada Lietuvoje moteris buvo prilyginta naminiam gyvunui? Nezinau to istorijoje, visada moteris, mama buvo gerbiama Lietuvoje, gyveno zmonmes tik arciau gamtos, pagal gamtos , o ne tolerastijos istaymus, sveikesni buvo...

Kas konkreciai be vairavimo buvo atimta? Koks feminizmo tiklas dabar ir Europoje?
Atsakyti
Vo zalti, zydai uzmirso paklausi musu SM visazines... Kas ir is kur kildina gimine, tautine priklausomybe ir t.t.

O jei rimtai, permeciau akimis ka diskutavot.

Merginos, kaip alternatyva cesnakui, yra dar krienai, is esmes niekuo nenusileidziantys savo savybemis, o svarbiausia, po ju vartojimo jokio kvapo mirksiukas.gif

Rekomentuoju, betn jau man sloga isgydo akimirskniu. Buatinai nusipirkite, siuo metu pavartokite, skanu ir sveika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 vasario 2020 - 13:51
QUOTE(Moonte @ 2020 02 28, 14:20)
Nakvisa, siandiena atsiminiau Tave.

Kaip sveikata? Senai nieko nerasei...

Nekreipiant dėmesio į paranojiškus klausimus iš aplinkinių - sąlyginai gerai.
Atsakyti