Ar tu, debile, užsičiaupsi? Nu kaip tu nesupranti, kad esi debilė ir ausdama paklodes čia diena iš dienos kiekvieną kartą parodai, kokia esi apgailėtina? Tu net vienos katės nesugebi tinkamai prižiūrėt, kankini ją, beglobius daugini ir dar pareiški, kad ligotiems išbadėjusiems numirt gatvėj yra jų karma. Tokius kaip tu tik utilizuot, kartu su anuo vištgaidžiu
Mano irgi dvi. Buvo mintis pasidaryti neutralią, bet tada du vardai gausis. Aš stebiu kartais (į mėnesį kartą tikrai), kuomet visų mano vyriškių perklausia kur vardas, kur pavardė.
Oi, pas mane darbe buna. Sakau: sakykit savo varda: Rimas. Suvedu i vardo eilute, klausiu kokia pavarde, nes man visus rimus rodo. Ai, tai vardas Saulius, pavarde Rimas 😁
Mano irgi dvi. Buvo mintis pasidaryti neutralią, bet tada du vardai gausis. Aš stebiu kartais (į mėnesį kartą tikrai), kuomet visų mano vyriškių perklausia kur vardas, kur pavardė.
Na bet pripazinkime, kad dauguma musu, kurie keliauja, del lietuvisku pavardziu, uzsienyje turejome reikaliuku. O jei dar dvi, kokia ten -ute ir -iene. Cia visai aniem kosmosas.
Ne į temą, bet apie karą.
Nusileidom nuo kalno, sėdim kavinėje. Nusiėmiau šalmą. Vyras sėdėjo, sėdėjo ir leptelėjo -neniene, bet tu gi žila!. Net balsu nusijuokiau.
Oi, pas mane darbe buna. Sakau: sakykit savo varda: Rimas. Suvedu i vardo eilute, klausiu kokia pavarde, nes man visus rimus rodo. Ai, tai vardas Saulius, pavarde Rimas 😁
ir daznai tenka destytojom klausineti kazkokiu zmoniu ju vardu pavardziu, kazkur suvedineti?
ir daznai tau pasitaiko pavardes, tokios kaip vardai, ar tu neskiri ?
Na bet pripazinkime, kad dauguma musu, kurie keliauja, del lietuvisku pavardziu, uzsienyje turejome reikaliuku. O jei dar dvi, kokia ten -ute ir -iene. Cia visai aniem kosmosas.