Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 28, 16:33)
Bl, nu kaip tu esi tokia debile, kuri juoku nesupranta?

tik 2 klausimai?
tave irgi pavarde vadina?
ir tau tai juokinga? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 28, 16:31)
nejaugi sugebi kazka suvokti  bigsmile.gif nustebinai, yra sriciu, kuriuose gaudaisi? ar tik kaip kitus apvaryti?

Oh wow, dabar sau tai prisitaikyk, nes tinka 100%. Būtum adekvati, susiprastum
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 16:27)
Tai jei paskutinėj eilėj, vadinasi operacija iš viso nereikalinga, gluše biggrin.gif  4u.gif

Tai kam galvos kitos ieskais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 16:32)
Mano šuo sveikas, gražus ir labai protingas, ko nepasakyčiau apie tave ir tavo vargšę katę. Fui, tu smirdanti atmata

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 28, 16:27)
Taip, as irgi taip sakau, gal uzteks veisti invalidines veisles?

Is vis reikia istatymo, kad gyvunai nera zaislai, kazkokiems iskrypeliams realizuot savo rupinimosi fantazijas. Jei jau norit kazkuo rupintis tai apsidairykit aplinkui rasit zmoniu kuriems nuosirdus rupestis praverstu. Ar pasirupinkit gamta.
O cia gyvu zaislu veisimas, nesant jokio pagrindo, apart iskrypeliskas ambicijas, skatina nepagarbu poziuri i gyvybe ir nesveika savo egoizmo skatinima.

geriausias pavyzdys butu, jei jus kokie slibinai veistu del grozio ir laikytu urvuose kaip kanareles. Kai urve jus paliktu neaiskiam laikui, ir jau nezinotumet ar nudevesit is bado, tai grizus slibinui rodytumet nepaprasta dzaugsma, o slibinas galvotu, kokios jus laimingos...

FUI
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 28, 17:31)
Na bet pripazinkime, kad dauguma musu, kurie keliauja, del lietuvisku pavardziu, uzsienyje turejome reikaliuku. O jei dar dvi, kokia ten -ute ir -iene. Cia visai aniem kosmosas.

Labai labai linksma stebėti. Mano pavardės nei vienos neištaria. Vyras dažniausiai patampa vienu iš herojų, vyriausio - suamerikonina trumpiniu, jauniausio tenka ilgai mokyti net ir trumpinio artikuliacijos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 28, 16:31)
Na bet pripazinkime, kad dauguma musu, kurie keliauja, del lietuvisku pavardziu, uzsienyje turejome reikaliuku. O jei dar dvi, kokia ten -ute ir -iene. Cia visai aniem kosmosas.

Gyvenu uzsienyje jokiu bedu neturejau , isspelini savo pavarde ir tiek, man tik sukelia nepatogumus ir tiek. Su vardu tas pats. Istarti zinoma neistaria perskate, bet tai ir mes ne visu tautu istariam.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 28, 16:31)
😂😂.

O as pazistu tokia mediku pora, kur vienas i kita kreipiasi Jus. Ir cia rimtai, nejuokauja.
Man taip keistai atrodo...

Oi...
VAyksteje kiemo drauge i savo tevus kreipesi tik Jus... Man siaip keista budavo. DAbar pagalvojus, vaikai is mazumes buvo mokomi gerbti tevus.

Jau ne karta rasiau, mano tevai vienas kitam sakydavo Jus tik tuomet kada bardavosi. Tada jau budavo vienas kitam ypatingai, pabreztinai madagus, kalbedavo tyliai, pasakyciau net gi flegmatiskai. Taip ir jautesi, kad abu stengesi kontroliuoti emocijas. Cia manau, vel gi ju pasirinkimas, taip jie uzdedavo sau "remus", kuriu niekada neperzengdavo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 28, 16:15)
Tave juk irgi ne is prieglaudos paeme. Ir kaip galima tai suprasti....

Bet ta debilė, jeigu ir pirktų(neduokdie) šunį, neimtų nei iš prieglaudos, nei tuo labiau iš veislyno, pirktų iš daugintojų pigEu, nes ne tik šlamančių neturi, bet ir supratimo
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 28, 17:30)
Oi, pas mane darbe buna. Sakau: sakykit savo varda: Rimas. Suvedu i vardo eilute, klausiu kokia pavarde, nes man visus rimus rodo. Ai, tai vardas Saulius, pavarde Rimas 😁

1:1
Skambini registruoti vizitui.
- Pavardė?
- Antanas.
- Pavardė?
- Antanas.
- Čia pavardė?
- Taip.
- O vardas?
- Petras.

Dabar jau pas gydytoja registracija vyksta taip:
- Pavardė?
- Antanas.
- Kuris?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 28, 16:26)
Anksciau ar veliau, suvoki kas sedi anapus ekrano. MENKYSTA.

Jau seniai buvo aišku
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 28, 16:36)
Is vis reikia istatymo, kad gyvunai nera zaislai, kazkokiems iskrypeliams realizuot savo rupinimosi fantazijas. Jei jau norit kazkuo rupintis tai apsidairykit aplinkui rasit zmoniu kuriems nuosirdus rupestis praverstu. Ar pasirupinkit gamta.
O cia gyvu zaislu veisimas, nesant jokio pagrindo, apart iskrypeliskas ambicijas, skatina nepagarbu poziuri i gyvybe ir nesveika savo egoizmo skatinima.

geriausias pavyzdys butu, jei jus kokie slibinai veistu del grozio ir laikytu urvuose kaip kanareles. Kai urve jus paliktu neaiskiam laikui, ir jau nezinotumet ar nudevesit is bado, tai grizus slibinui rodytumet nepaprasta dzaugsma, o slibinas galvotu, kokios jus laimingos...

FUI

95 porc atveju manau sutikciau. bet yra sunu, kurie padeda akliesiem, padeda pasienieciam, policininkam, gelbetojam ir t.t. taip pat dar yra, kurie naudojami kazkur kitur. Yra seimu, kurie sugeba sukurti salygas suniui normliai gyventi pagal jo rusi ir jiem tai ne zaislas ir ne del grozio prie tapetu, o kaip jis ten jauciasi, kad mama reikejo operuoti, kad ji is vsi sugebetu atsivesti suniuku, nu kam rupi.... unsure.gif

geras palyginimas....bet abejoju ar cia kai kurios supras...
Atsakyti