Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 02 28, 16:32)
Mano vyro vaiksytes draugas Rimas (vardas) Vilius (apvarde) irgi daug kuriozu buvo  mirksiukas.gif

Tai su vyrais anksciau, dabar gi ir su moterimis. Vaiko klasej mokesi dvi mergaites Gustes. Vienos vardas, kitos pavarde.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 16:34)
Oh wow, dabar sau tai prisitaikyk, nes tinka 100%. Būtum adekvati, susiprastum

as bent sunu nekankinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 28, 16:29)
vis atai ka cia varai, niekaip nekeicia realybes, kad tu prisidejai prie invalidu veisimo  unsure.gif

P.S.
Invalidus daugina susmirdę DAUGINTOJAI, tokie kaip tu. Per tokius kaip TU prieglaudos netuštėja. Supratai, atmata?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 28, 16:39)
Oi...
VAyksteje kiemo drauge i savo tevus kreipesi tik Jus... Man siaip keista budavo. DAbar pagalvojus, vaikai is mazumes buvo mokomi gerbti tevus.
Jau ne karta rasiau, mano tevai vienas kitam sakydavo Jus tik tuomet kada bardavosi. Tada jau budavo vienas kitam ypatingai, pabreztinai madagus, kalbedavo tyliai, pasakyciau net gi flegmatiskai. Taip ir jautesi, kad abu stengesi kontroliuoti emocijas. Cia manau, vel gi ju pasirinkimas, taip jie uzdedavo sau "remus", kuriu niekada neperzengdavo.

kokia cia pagarba, cia tolimi santykiai ir tiek...

kaip man slysktu tas dirbtinis mandagumas tarp artimiausiu,gal geriau susipykus iseiti pasivaikscioti ir nekalbeti, nei sitaip per sukastus dantys siepti snuki?

ir tu siaip panasiai elgiesi, tas dvilypiskumas , dviveidiskumas, nemokejimas bendrauti nuosirdziai matau is vaiksytes parejo....
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 16:45)
P.S.
Invalidus daugina susmirdę DAUGINTOJAI, tokie kaip tu. Per tokius kaip TU prieglaudos netuštėja. Supratai, atmata?

tau matematika labai prastai ejosi vaikysteje, kaip suprantu, 6 ben turejai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 28, 16:42)
95 porc atveju manau sutikciau. bet yra sunu, kurie padeda akliesiem, padeda pasienieciam, policininkam, gelbetojam ir t.t. taip pat dar yra, kurie naudojami kazkur kitur. Yra seimu, kurie sugeba sukurti salygas suniui normliai gyventi pagal jo rusi ir jiem tai ne zaislas ir ne del grozio prie tapetu, o kaip jis ten jauciasi, kad mama reikejo operuoti, kad ji is vsi sugebetu atsivesti suniuku, nu kam rupi.... unsure.gif

geras palyginimas....bet abejoju ar cia kai kurios supras...

O kokias sąlygas tu savo katei sukūrei, a, atmata?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 28, 16:48)
tau matematika labai prastai ejosi vaikysteje, kaip suprantu, 6 ben turejai? unsure.gif

Ačiū už rūpestį, bet kadangi nesu adaptuota kaip tu, tai nei su matematika, nei su lietuvių kalbos gramatika ir kt dalykais bėdos nebuvo? Dar klausimų bus?
Ir kuom susiiję matematika ir beglobių dauginimas? Ar susiskaičiavai "anūkus", kiek jų į pasaulį paleidai, kiek jų nusėdo prieglaudose? Prastai tau su logika, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 28 vasario 2020 - 16:54
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 28, 16:34)
Aš į vyrus pavarde kreipiuosi tuo atveju, kai pabrėžiu savo žodžių svarbumą. Dažniausiai tai būna reikalavimas. Ir tai reiškia, kad nebejuokauju.

Pas mus atvirksciai. Gulim kur po palme: Kazlauskai, atnesk atsigert. Gerai, Kazlauskiene, paduokite, prasom, pinigine 😁
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 15:03)
Eik tu N.A.X.U.I. debile, tik tiek galiu pasakyt.
Apie mopsus tu išvis tylėk, dar pezi čia, nei vieno mopso neauginus. Kai protiškai nedasivystę  atsilupėliai prisiperka šunų iš daugyklų, normaliam sveikam šuniui iš veislyno nesukrapšto, prisiperka nudaugintų invalidų, paskui klykauja "visi mopsai invalidai".  Čiaupk snukį

Ji nesuvokia skirtumo tarp veisėjo ir daugintojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 28, 17:39)
Oi...
VAyksteje kiemo drauge i savo tevus kreipesi tik Jus... Man siaip keista budavo. DAbar pagalvojus, vaikai is mazumes buvo mokomi gerbti tevus.

Man labai ausį rėžia, kuomet vaikas į savo tėvus kreipiasi vardu. Neįprasta ausiai labai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 28, 15:36)
niekad nepirksiu vargsu kankinamu sunu veisliu, iskraippant ju fiziologija, nes kazkam taip mielaaaaa unsure.gif  mirksiukas.gif
skaityti auksciau ideta nuoroda, kad suvokti kodel... mirksiukas.gif

nesinervuok tu taip sunu kankintoja  mirksiukas.gif

Pasakė daugintoja smile.gif tu neįpirktum veislinio gyvūno tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 28, 16:54)
Ji nesuvokia skirtumo tarp veisėjo ir daugintojo smile.gif

Nes yra silpnaprotė. Protingas žmogus jau seniai būtų supratęs
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 28, 16:54)
Man labai ausį rėžia, kuomet vaikas į savo tėvus kreipiasi vardu. Neįprasta ausiai labai.

Aha. Pas mus kaimynu vaikai, teva vardu vadina. Mama, tai mama.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 28, 17:53)
Pas mus atvirksciai. Gulim kur po palme: Kazlauskai, atnesk atsigert. Gerai, Kazlauskiene, paduokite,  prasom, pinigine 😁

Mamukai, tėtukai.
Pas mus dar šitas prilipęs.
“Tiatiiiiiii!!!! Koldūnų noriu!”
“Mamukai, subinę pajudink savo”.
Atsakyti