Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Galvoju, kaip reaguotu ubuntes vyras ar mama zinodami ka ji cia raso? Jiems atrodytu normalu? Nes akivaizdu, kad jai reikia pagalbos. Kazkas su jos psichika negerai. Is jos visi cia tyciojasi, zemina, juokiasi, visaip vadina, o ji vistiek kasdien cia sedi. Nu nenormalu. Gal nukreipt jos artimuosius cia paskaityt ka kasdien raso ju dukra ar zmona? Gal kazkaip jai padetu? 

Geriau pasakyk kuria “Tarytum vanduo sokoladui” versija ziurejai? Maciau yra viena ispaniska, kita holivudine. Kuri geresne? :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 28, 19:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aimeja" data-cid="72619167" data-time="1582907699"><div><p>Galvoju, kaip reaguotu ubuntes vyras ar mama zinodami ka ji cia raso? Jiems atrodytu normalu? Nes akivaizdu, kad jai reikia pagalbos. Kazkas su jos psichika negerai. Is jos visi cia tyciojasi, zemina, juokiasi, visaip vadina, o ji vistiek kasdien cia sedi. Nu nenormalu. Gal nukreipt jos artimuosius cia paskaityt ka kasdien raso ju dukra ar zmona? Gal kazkaip jai padetu? </p></div></blockquote><p>Geriau pasakyk kuria “Tarytum vanduo sokoladui” versija ziurejai? Maciau yra viena ispaniska, kita holivudine. Kuri geresne? smile.gif</p>

Dabar skaitau knygą šią, koookia gera!!!!filmą po to žiūrėsiu
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 28, 20:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquoteGeriau pasakyk kuria “Tarytum vanduo sokoladui” versija ziurejai? Maciau yra viena ispaniska, kita holivudine. Kuri geresne? smile.gif</p>

Kad nezinau, gal ispaniska. Ziurejau labai seniai, pries kokius 20 m., tai turetu buti senas filmas.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 28, 16:41)
1:1
Skambini registruoti vizitui.
- Pavardė?
- Antanas.
- Pavardė?
- Antanas.
- Čia pavardė?
- Taip.
- O vardas?
- Petras.

Dabar jau pas gydytoja registracija vyksta taip:
- Pavardė?
- Antanas.
- Kuris?

Arba kelintu gimimo?
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 28, 16:53)
Pas mus atvirksciai. Gulim kur po palme: Kazlauskai, atnesk atsigert. Gerai, Kazlauskiene, paduokite,  prasom, pinigine 😁

Oi, pas mus gyvuliai egzistuoja " alio" , " ar cia gyvena kacius?". " Ne, kiaule, ne cia". Ir taip kiekviena darbo pabaiga🤣..

------
Bl, buvau maxej , nu siaubas, debilai...Daugiau i didele maxe nevaziuosiu, zmoniu srautas suaubingai didelis. Puse ciaudo ir koso.
Atsakyti

Bl, buvau maxej , nu siaubas, debilai...Daugiau i didele maxe nevaziuosiu, zmoniu srautas suaubingai didelis. Puse ciaudo ir koso.

Dar suprantu,kad maistą pirktų, bet gi ne, skalbimo priemones šluote šluoja.Šunims ir katinams daugiau užpirkau.O sau nieko nepirksiu, nematau reikalo stumdytis ir dejonių klausytis.

Atsakyti
Trenerė man vos atėjus rankas išpurškė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 28, 20:37)
Dar suprantu,kad maistą pirktų, bet gi ne, skalbimo priemones šluote šluoja.Šunims ir katinams daugiau užpirkau.O sau nieko nepirksiu, nematau reikalo stumdytis ir dejonių klausytis.

Kaip pasakytų viena persona, jei kas, juk išsikepsi, tik nupenėk, kad sočiau būtų
Atsakyti

Kaip pasakytų viena persona, jei kas, juk išsikepsi, tik nupenėk, kad sočiau būtų

Soriukas,man dieta, aš riebios mėsos, juo labiau keptos nevalgau. e030.gif

Atsakyti

Trenerė man vos atėjus rankas išpurškė biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Tai yra normalu.Aš taipogi namuose antibakterinį muilą pasidėjau.Darbe ir taip visada tik tokį naudoju.Dabar dar papildomai rankenas,paviršius dažniau pereinu su dez. priemonėmis.

O šiaip mes turime imunitetą,kuris mus saugo.Jo dėka,mums susižeidus neišsivysto sepsis,  peršalimas neišsivysto į plaučių uždegimą.Vyresniems žmonėms astmininkams,diabetikams Corona pavojinga.Dėl mamos truputuką bijau.Namuose laikau, į pardę neleidžiu eiti.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 28, 20:19)
Oi, pas mus gyvuliai egzistuoja " alio" , " ar cia gyvena kacius?". " Ne, kiaule, ne cia". Ir taip kiekviena darbo pabaiga🤣..

kaip negražu, Ožys Kiaule virto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 28, 21:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72619303" data-time="1582915492"><div><p>Trenerė man vos atėjus rankas išpurškė vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai yra normalu.Aš taipogi namuose antibakterinį muilą pasidėjau.Darbe ir taip visada tik tokį naudoju.Dabar dar papildomai rankenas,paviršius dažniau pereinu su dez. priemonėmis.
</p><p>O šiaip mes turime imunitetą,kuris mus saugo.Jo dėka,mums susižeidus neišsivysto sepsis,  peršalimas neišsivysto į plaučių uždegimą.Vyresniems žmonėms astmininkams,diabetikams Corona pavojinga.Dėl mamos truputuką bijau.Namuose laikau, į pardę neleidžiu eiti.
</p>

Na mano klube dezinfektoriai visad stovi, kilimėlius išsivalyt galima ir tt
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 17:06)
tai dviejose galvose juk daugiau proto, elementaru, kvanka biggrin.gif

Kai pati beprote- tai aisku ,kad daugiau galvu ieskai biggrin.gif 7
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 21:23)
kaip negražu, Ožys Kiaule virto smile.gif

Svarbu nebezdantis ir visur smirdantis veganas😃
Atsakyti