Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 28, 17:32)
Merginos, kokiais kasniais sninga  bigsmile.gif  wub.gif

Nerealiai sninga
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 17:33)
Bet tu neigi tai, kas akivaizdu. Neigi, kad dėl nosies ir akių jie turi problemų ir t.t.
Visos veislės turi problemų, tik vienos mažiau, kitios daugiau. Ir paprastai daugiau turi tos, kurios savo išvaizda labai nutolusios nuo vilko pavidalo, t.y. normalaus ilgio aukščio kūnas, normalaus ilgio nosis.
Paskaityk pvz. apie Lhasa Apso ir palygink su Mopsu. Kuri veislė laikoma sveikesne?

Ką aš neigiu? Taip, mopsui dėl plokščios nosies yra didesnė rizika susižeisti akis. Bet mano mopsas neturi problemų, supranti? Normaliai kvėpuoja. Bokserė daugiau už jį knarkia, nors jos nosis ir neplokščia. Mopsas normalus šuo, aišku, jeigu pirksi neaišku kokiom sąlygom daugintą, visai tikėtina, kad bėdų maišą nusipirksi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 28, 17:39)
Oi...
VAyksteje kiemo drauge i savo tevus kreipesi tik Jus... Man siaip keista budavo. DAbar pagalvojus, vaikai is mazumes buvo mokomi gerbti tevus.

Man tai labiau atstumo islaikymas, todel keistai skamba tokie kreipiniai i tevus. Pagarba gerai, bet baime ne.
Atsakyti
Mano vyras į savo mamą kreipiasi jūs, iš pradžių buvo keista, paskui pripratau
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 28, 17:44)
as bent sunu nekankinu  mirksiukas.gif

Gyvunus edi. Geroji samariete tu musu.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 28, 17:57)
Mamukai, tėtukai.
Pas mus dar šitas prilipęs.
“Tiatiiiiiii!!!! Koldūnų noriu!”
“Mamukai, subinę pajudink savo”.

Mane MB kartais mama Loke vadina, kai ijungiu perdeta rupescio rezima biggrin.gif
O tarpusavy ko tik nebuna : zuvedra, burundukas, vaflis, ir tt. Svelniai mazybiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 28, 17:48)
Gyvunus edi. Geroji samariete tu musu.

Ir beglobius pa polnoj programe daugina.
Atsakyti

apie taksus nesu nieko bloga girdejusi, tai neiznau, pasidomek, jie idomu.

Šunų veislėse visiškai nieko nesupranti.Taksai itin problematiška veislė, vien dėl ilgo stuburo,charakterio bruožų ir paskirties.Beje maniškis už dviejų mėnesių švęs 14-ąjį gimtadienį.Kaip šios veislės atstovui, tai itin daug.

Aš savo sūnų kartais vadinu pavarde.Juokais, ne piktai.

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 28, 17:54)
Man labai ausį rėžia, kuomet vaikas į savo tėvus kreipiasi vardu. Neįprasta ausiai labai.

Mus vyriausias sūnus taip vadia, tiesiog jam augant su vyru nebuvom pratę vienas apie kitą kalbėti kaip apie "tetę" ir "mamą". Vėlesnius vaikus augindami jau net tarpusavyje vienas į kitą prie vaikų kreipdavomės "tėvai" ir "mama", todėl ir kiti vaikai taip išmoko. Vaikai jau seniai užaugę, ir mudu vienas kitą jau seniai tik vrdais vadinam, bet seni vaikų įpročiai liko - vyriausiasis iki šiol į mus kreipiasi tik vardais, o jauniasnieki - iprastai, "mama" ir "tete"
Atsakyti

Galvoju, kaip reaguotu ubuntes vyras ar mama zinodami ka ji cia raso? Jiems atrodytu normalu? Nes akivaizdu, kad jai reikia pagalbos. Kazkas su jos psichika negerai. Is jos visi cia tyciojasi, zemina, juokiasi, visaip vadina, o ji vistiek kasdien cia sedi. Nu nenormalu. Gal nukreipt jos artimuosius cia paskaityt ka kasdien raso ju dukra ar zmona? Gal kazkaip jai padetu? 

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 28, 18:34)
<p>Galvoju, kaip reaguotu ubuntes vyras ar mama zinodami ka ji cia raso? Jiems atrodytu normalu?

Mama vargiai suprastu apie interneta, o vyrams neidomu kvailos bobu kalbos.
Atsakyti

Galvoju, kaip reaguotu ubuntes vyras ar mama zinodami ka ji cia raso? Jiems atrodytu normalu? Nes akivaizdu, kad jai reikia pagalbos. Kazkas su jos psichika negerai. Is jos visi cia tyciojasi, zemina, juokiasi, visaip vadina, o ji vistiek kasdien cia sedi. Nu nenormalu. Gal nukreipt jos artimuosius cia paskaityt ka kasdien raso ju dukra ar zmona? Gal kazkaip jai padetu? 

Nepadės niekas,yra tam tikra kategorija žmonių, apie kuriuos sako- jis durnas ir jam gražu

Iš pradžių man jos buvo gaila,kažkaip galvojau, nu bjaurios panos, šitaip ant žmogaus važiuoja.Bet gi ji pati raunasi, diskutuoja tomis temomis, kur nei velnio neišmano.Visur kiša savo nuomonę, kaip vienintelę neginčijamą  tiesą.

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 16:56)
Nes yra silpnaprotė. Protingas žmogus jau seniai būtų supratęs

Ji juk viską paremia google rasta informacija smile.gif
Atsakyti