Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 16:52)
tai nei su matematika, nei su lietuvių kalbos gramatika ir kt dalykais bėdos nebuvo?

Ir kuom susiiję matematika ir beglobių dauginimas?

kazkaip sunku patiketi

niekaip, su logika ir sugebejimu suprasti susijes.
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 28, 16:53)
Pas mus atvirksciai. Gulim kur po palme: Kazlauskai, atnesk atsigert. Gerai, Kazlauskiene, paduokite,  prasom, pinigine 😁

kaip man keista kai pavardem i vyrus, zmonas kreipiasi, kaip ir mamytem, teveliais... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 28, 16:54)
Ji nesuvokia skirtumo tarp veisėjo ir daugintojo smile.gif

pas tave irgi invalidines veisles ir prisidengi kazkokias veisejais? atrodo tie veisejai stebukla padarys kakzoki, straipnyje ,kur iekliau viskas juodu ant balto surasyta, bet lituanistem nesuprasti matau...
nu va lietuvsikai idedu

„Šių šunų populiarumas reiškia, kad vis daugiau gyvūnų kenčia nuo įvairių sveikatos sutrikimų ir sukelia daug jaudulio bei streso savo šeimininkams. Todėl mes patariame rinktis mažiau sveikatos problemų turinčią veislę arba pirkti maišytos veislės šuniukus“, – patarė ekspertas.

Šunys trumpais bukais snukiais buvo išvesti specialiai, nes žmonėms jie atrodė labai mieli, tačiau trumpos nosys gyvūnams iš tiesų sukelia įvairių skausmingų sveikatos sutrikimų.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 28, 16:56)
Pasakė daugintoja smile.gif tu neįpirktum veislinio gyvūno tiesiog.

nu kur man ka ipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 28, 16:57)
Mamukai, tėtukai.
Pas mus dar šitas prilipęs.
“Tiatiiiiiii!!!! Koldūnų noriu!”
“Mamukai, subinę pajudink savo”.

Sitas kartais irgi. Bet mamyte, tevelis, kai kazkas su vaikais susije buna. Teveli, paimsi vaikus is treniruociu? Ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 28, 18:03)
Sitas kartais irgi. Bet mamyte, tevelis, kai kazkas su vaikais susije buna. Teveli, paimsi vaikus is treniruociu? Ir pan.

Kiekviena šeima savaip iškrypus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 28, 16:35)
Tai kam galvos kitos ieskais? biggrin.gif

tai dviejose galvose juk daugiau proto, elementaru, kvanka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 28, 17:02)
kazkaip sunku patiketi
niekaip, su logika ir sugebejimu suprasti susijes.

pas tave irgi invalidines veisles ir prisidengi kazkokias veisejais? atrodo tie veisejai stebukla padarys kakzoki, straipnyje ,kur iekliau viskas juodu ant balto surasyta, bet lituanistem nesuprasti matau...
nu va lietuvsikai idedu

„Šių šunų populiarumas reiškia, kad vis daugiau gyvūnų kenčia nuo įvairių sveikatos sutrikimų ir sukelia daug jaudulio bei streso savo šeimininkams. Todėl mes patariame rinktis mažiau sveikatos problemų turinčią veislę arba pirkti maišytos veislės šuniukus“, – patarė ekspertas.

Šunys trumpais bukais snukiais buvo išvesti specialiai, nes žmonėms jie atrodė labai mieli, tačiau trumpos nosys gyvūnams iš tiesų sukelia įvairių skausmingų sveikatos sutrikimų.

Nu tu nebekliedėk, durne tu durne blt. Dirbt eik, paklodžių neaudus čia! "Pirkti maišytos veislės šuniukus" Oi oi.. laisvę daugintojams, ane? Va tų "maišytų veislių" pilnos prieglaudos prikištos, jeigu tu turėtum smegenų, o ne sudžiūvusį šūdą, kuris garsiai barška, kai pajudini makaulę, tokių nesamonių nevapėtum.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 28, 16:57)
Mamukai, tėtukai.
Pas mus dar šitas prilipęs.
“Tiatiiiiiii!!!! Koldūnų noriu!”
“Mamukai, subinę pajudink savo”.

Pas mumi irgi panasiai.

TArkim kai esame kur turguje, mane vyras palieka viena dairytis, o pats kur nupedina. Issirinkusi ko noriu, seimininkui sakau, tuoj ateis mano pinigine ir viska sumokes. Anas supratingai nusisypso, man viduje jo gaila pasidaro. Nes kai ateina mano "vargsele" pinigine, prasideda pats graziausias spektaklis, prasideda derybos del kainos. Mano megstamiausias momentas. Dazniausiai ir kaina gerokai krenta, dar dovanu gaunam, o ateityje, jei kada pasivaidenam, atpazista, pamate butinai pakviecia metu arbatos isgerti. Cia jau mano vyrioko sugebejimai. Neveltui jo kolega sako: - Kur pabuvo...., zydui nera kas veikti.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 28, 17:05)
Kiekviena šeima savaip iškrypus.

Mano galva viskas OK.

Ne OK, kai kas bando tokiuose mieluose niuansuose, kitu zmoniu seimose iskrypimus ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 17:06)
Nu tu nebekliedėk, durne tu durne blt. Dirbt eik, paklodžių neaudus čia! "Pirkti maišytos veislės šuniukus" Oi oi.. laisvę daugintojams, ane? Va tų "maišytų veislių" pilnos prieglaudos prikištos, jeigu tu turėtum smegenų, o ne sudžiūvusį šūdą, kuris garsiai barška, kai pajudini makaulę, tokių nesamonių nevapėtum.

tau nenusibodo dar? tu rimtai net Wikipedijoj nepasiskaitei?
https://en.wikipedia.org/wiki/Pug
Gal pasiūlyk tada jiems korekciją prie Health problems ir lifespan? Kažkodėl kiti veisliniai šunys iš mažųjų veislių iki 16 traukia bent, o Pugsams rašo tik 11.
Ok, gal jie neteisūs? Bet tai eik ten ir vajavokis, rėkaukis, įrodinėk jiems ten, kad taviškis 20 metų išgyvens smile.gif Kam tai SM darai?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 28, 18:13)
Ne OK, kai kas bando tokiuose mieluose niuansuose, kitu zmoniu seimose iskrypimus ieskoti.

Giliai vienodai rodo.
Aš gyvenu su žmogumi, prieš kurį man nereikia vaidinti, nereikia versti savęs ką nors daryti.
Turiu savo hobius, kurie užkabino visus šeimos narius. Aš esu aš. Jis yra jis.
Ir aš vis dar balsu kvatoju iš jo pasakojimų. Nuoširdžiai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 28, 17:17)
kazka norejai mandrau sparasyti bet neisejo, nu mane pas veisejus uzsake doh.gif  biggrin.gif , jusu ad homenem trydos amzinos juokingos, nejauti?

Nei lietuviskai, nei angliskai rasyt nemoki unsure.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 28, 17:16)
tau nenusibodo dar? tu rimtai net Wikipedijoj nepasiskaitei?
https://en.wikipedia.org/wiki/Pug
Gal pasiūlyk tada jiems korekciją prie Health problems ir lifespan? Kažkodėl kiti veisliniai šunys iš mažųjų veislių iki 16 traukia bent, o Pugsams rašo tik 11.
Ok, gal jie neteisūs? Bet tai eik ten ir vajavokis, rėkaukis, įrodinėk jiems ten, kad taviškis 20 metų išgyvens smile.gif Kam tai SM darai?

Nedašutėlės paklausk, ar jai nenusibodo. Nu nekišk man wikipedijos, čia tai bent patikimas šaltinis! Tegu tavo jorkas pirma 20 metų pragyvena ;) Ir prie ko čia mopsai? O kaip pvz vokiečių aviganiai, bokseriai, labradorai, kiek traukia, a? Taksai, jorkai? Jeigu neprižiūrėsi gyvūno, šersi šūdu, kaip nedašutėlė, tai tikėtina, kad ilgai netrauks. Mano šuniuko veislyne vyriausiam mopsui 14 ir man giliai px kas ką rašo. Pvz apie jūrų kiaulytes daugybė kliedesių prirašyta, reikia būti debilu, kad tikėt, jei tikėčiau viskuom, mano jūrkiaulė jau seniai būtų pasiligojus.
Kiek išgyvens tiek, niekas nuo ligų neapsaugotas, svarbiausia, kad neparėmiau susmirdėlių daugintojų ir su savo gyvūnais, juolab mopsu, neturiu jokių problemų. O ko tu man aiškini, ką daryt? Eik paaiškink tai debilei, kad nevaizduotų eGZpertės, kai yra totali bukaprotė. Visažinė blt, kai net vieno gyvūno nesugeba tinkamai prižiūrėt, susmirdus daugintoja.
Aš sakiau, kad maniškis 20 metų išgyvens? Pacituok prašom. O tavo jorkas tiek išgyvens?
Atsakyti
Merginos, kokiais kasniais sninga bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 28, 17:29)
Nedašutėlės paklausk, ar jai nenusibodo. Nu nekišk man wikipedijos, čia tai bent patikimas šaltinis! Tegu tavo jorkas pirma 20 metų pragyvena ;) Ir prie ko čia mopsai? O kaip pvz vokiečių aviganiai, bokseriai, labradorai, kiek traukia, a? Taksai, jorkai? Jeigu neprižiūrėsi gyvūno, šersi šūdu, kaip nedašutėlė, tai tikėtina, kad ilgai netrauks. Mano šuniuko veislyne vyriausiam mopsui 14 ir man giliai px kas ką rašo. Pvz apie jūrų kiaulytes daugybė kliedesių prirašyta, reikia būti debilu, kad tikėt, jei tikėčiau viskuom, mano jūrkiaulė jau seniai būtų pasiligojus.
Kiek išgyvens tiek, niekas nuo ligų neapsaugotas, svarbiausia, kad neparėmiau susmirdėlių daugintojų ir su savo gyvūnais, juolab mopsu, neturiu jokių problemų. O ko tu man aiškini, ką daryt? Eik paaiškink tai debilei, kad nevaizduotų eGZpertės, kai yra totali bukaprotė. Visažinė blt, kai net vieno gyvūno nesugeba tinkamai prižiūrėt, susmirdus daugintoja.
Aš sakiau, kad maniškis 20 metų išgyvens? Pacituok prašom. O tavo jorkas tiek išgyvens?

Bet tu neigi tai, kas akivaizdu. Neigi, kad dėl nosies ir akių jie turi problemų ir t.t.
Visos veislės turi problemų, tik vienos mažiau, kitios daugiau. Ir paprastai daugiau turi tos, kurios savo išvaizda labai nutolusios nuo vilko pavidalo, t.y. normalaus ilgio aukščio kūnas, normalaus ilgio nosis.
Paskaityk pvz. apie Lhasa Apso ir palygink su Mopsu. Kuri veislė laikoma sveikesne?
Atsakyti