Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 17:33)
Kad diskutuoti su zmonemis jie turi pirmiausia atskirti turini nuo formos...

Sakysim kai jus nuskinat kokius serbentus tai plaunat po vandeniu, kad siuksles visos iskiltu ir jas butu galima nupilti. Tai ne siaip sau is neturejimo ka veikti plaunate.

Tai ir cia. man kazkaip reikia atfiltruoti zmones nesugebancius protauti, ramiai reaguot i neiprastas formuluotes ir poziurius. Problema, kad tokiu zmoniu DAUGUMA, tai situacija: "Kelis serbentai tarp sudziuvusiu lapu"
Todel ir formuluojama,, kad tie sudziuve lapai iskiltu...

Zmona turi duoti (na duoda normalios ir be tokio KEISTO poziurio, ir pareiga jaucia, gal ne taip tiemukiskai isreiksta, bet vel -- labai svarbu skirti turini).
Lietuvoj beveik viskas blogai... Na vel aisku kad taip ir yra, viskas SUBJEKTYVU ir be to PRIKLAUSO  nuo perspektyvinio poziurio. Kazkas turi milijona, dziaugiasi kad jo visos problemos isprestos, o kitas galvoja "katastrofa - tai mano paskutinis milijonas turiu ji tinkamai i apyvarta paleisti". Taip ir su Lietuva, pilna problemu, tik jau nesimato sprendimu, kazkokiu is menuli nuleistu kochozniku kaltinimas

Gyvunai yra ir bus zudomi, nereikia del to fakto eiti is proto, jei nepamineta aplinkybes, budai salygos...  Faktas kad mano namai tai ne ferma, o jei pas ka ferma, tai fermose as nemegstu sveciuotis...

Va, o as vis galvoju, skaitadma eiline, Idomucios deklaracija, suprask koks jis bla, bla bla ekgggzpertas.

Siaip, as tau siulau paskaityti Nikolo Makiavelio "Mandragora". Zinoma, jei uzteks proto suvokti kas ten rasoma mirksiukas.gif Tai siek tiek ausktesnis lygmuo nei testuoti SM bobinciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 vasario 2020 - 18:28
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 12:06)

Va Brazauskas buvo grazus vyras ar ne?

Prie ko Brazauskas? Negrazus. O Brazauskiene visai nieko.
Man va Zuokas grazus, Simasius grazus, Landsbergis jaunelis grazus, Karbauskis kol nebuvo toks storas irgi visai nieko
O kas?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 29, 18:27)
Prie ko Brazauskas? Negrazus. O Brazauskiene visai nieko.
Man va Zuokas grazus, Simasius grazus, Landsbergis jaunelis grazus, Karbauskis kol nebuvo toks storas irgi visai nieko
O kas?

O man niekas is isvardintu nera grazus... ax.gif
Man tokio tipo vyrai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 29, 12:16)
Vandeny paprastam. Na raso mirkyt kelias valandas, kai kurias para, o as jas uzmirsau kelioms dienoms biggrin.gif bet gal nieko?

Palmes seklas reikejo mirkyt 1-2 dienas, as mirkiau savaite( pamirsau) ir viskas ok, po poros savaisiu islindo zaluma.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 18:26)
Siaip, as tau siulau paskaityti Nikolo Makiavelio "Mandragora". Zinoma, jei uzteks proto suvokti kas ten rasoma  mirksiukas.gif Tai siek tiek ausktesnis lygmuo nei testuoti SM bobinciu.

Kazkokia senovine bliatsva, na ir lygis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 12:56)
Tu turbūt skaitei ir pameni laikus kaip cambala man pritardavo, girdavo mano nuomonę įvairiais klausmais? O dabar kad ir ką aš parašyčiau, viskas jai blogai. Nes... jai nepatiko mano nuomonė 2 klausimais. Ir nuo to laiko aš iš labai protingos pavirtau gluša.

Ne, ne taip. As tada tiesiog taves nepazinojau kokia tu menka. Net Aimeja man rase apie tai, kad atkreipciau demesi i tavo rasliavas apie onkoligonius
Pamaciau. Esi menkysta debile ir taskas
Paskutini karta tai isitikinau kai nepasidalinusi sapnu aiskinimais kandai narei del jos mirusio vaiko.
Tu sociopate. Ka tau pritart?
Ir klausimas tavo glusai smegeninei - ar protingas zmogus teigs, kad storejama nuo meningito arba kad yra 3 ju centu monetos? Ar protinga moteris lies savo nepasitenkinima sugyventinio mama taip, kad ji netilps i karsta? Gluse esi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 15:39)
Mano anukelis dar maziukas, bet va brolio bernioku vaikuciai jau paauge. Tarp brolio vyreneneslio ir manes desimt metu skirtumas  mirksiukas.gif

Mes esam knygu skaitymo maniakai. Tetis is savo seimos atsinese "strategija" kaip i knygu skaityma itraukti vaikus. Tai va, samoningai uzkreciam vaikus knygu skaitymo bacila. GAlimai del to musu namuose bausme, neleisti skaityti knygos, nei atvirksciai.

Mūsų šeima tokia pat friends.gif Vyriausias anūkas ne kartą buvo pagautas naktimis knygas skaitantis

Deja, bet neseniai teko nemaloniai nustebti, koks mažas šiais laikais literatūros vaikams ir jaunimui pasirinkimas?
Marti šiaip ne taip gavo I knygą apie Vinetu (seno leidimo), o naujai neleidžiamos nei K. Majaus, nei Dž. Kuperio knygos, o mūsų ir promočiučių namų bibliotekėles anūkai baigia suskaityti.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 29, 15:25)
>Idomucija tiesiog linksminasi,jam labai gera,kai mes sukylam kaip bitės avilyje.Ir psichologas jis neprastas.Kiekvienai parenka raudoną skuduriuką.Pvz.mano skuduriukas šunys ir smurtas.
</p><p>Brazauskas impozantiškas vyras, už jo nugaros kaip už pečiaus.
</p>

Koki dar skuduriuka? Raso debilas nesamones apie sunis. Parasai tu - debilas ir vsio.
Atsakyti
Na kas pas jus gero sia savaite ivyko? 3 punktus ax.gif

Cambala
As pasejau manga. Raso, kad imanoma vaisiu sulaukt.
Kai klimatas silteja, tuoj visi cia egzotika auginsim.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 18:29)
O man niekas is isvardintu nera grazus...  ax.gif
Man tokio tipo vyrai nepatinka.

As ne pro politine prizme ziuriu.
Tiesiog kaip vyrai simpatiski.
Va kas man negrazus - tai Puteikis, Veryga, Nauseda, Skvernelis.
Atsakyti

Jei išėjo kalba apie knygas, tai man dabar  ant bangos  Mika Waltari, suomių romanistas.Man patinka istorinės knygos.

Remarką labai mėgstu, veža jo specifinis šviesus liūdesys.Turiu beveik jo visas knygas.

Patiko Alchemikas,Paulo Coelho.

Savu laiku labai mėgau Ivanauskaitę, turėjau beveik visas jos knygas.Bet pernai pajutau,kad jos mane slegia ir liūdina, atidaviau į biblioteką.

Karlą Majų,Kuperį,Lizelotę Velskop-Hendrich apie indėnus perskaičiau dar paauglystėje.

Sabaliauskaitė patiko, bet ne  tiek,kad norėčiau jos knygas turėti namuose.

Dabar skaitymą stipriai užmečiau.Neužsikabinu niekur.Nenoriu kad liūdintų, bet nenoriu ir banalaus skaitalo.Nežinau pati ko noriu.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 18:34)
Kazkokia senovine bliatsva, na ir lygis

Kodel mane nestebina sis atsakymas. Desningas, juk tai aprasei ne tu, vadinasi neprotingas mirksiukas.gif

Bet paradoksas, tu taip ir mirsi budamas nieku, o apie ta tavo tariama bliatstva zmones dar kalbes, nagrines ne viena simtmeti.
Atsakyti