Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 29, 19:26)

Tai gal ir cambala taip pat. Gal jai taip gerai. Yra ignoro funkcija, ko nesinaudoji?  mirksiukas.gif

aš ja gi nesiskundžiu kaskart gi kaip jūs Lutuke. Aš tik ja paminiu tada, kai jūs rašote kas šaršalą kelia. Jūs net nepastebit protinguolės kada tas šaršalas sumažėja. Būtent, kai nėra cambalinės, o ne Lutukės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 19:30)
Nereikia apgaudineti saves...

Bet, jei zmogus nori galvoti, kad kiti akli, ne mano problemos.

Nu aš tai neapgaudinėju. Aš pvz. net viešai Klajokliui buvau parašius čia, kad jis užknisa savo rašliavom. Nuo jo labai sunki energija eina. Nors jis nerašė nieko blogo man ar kitam. Bet yra kaip yra. Džiunglių įstatymai griežti ir mes realiai visi irgi esame kaip žvėrys, norime to ar ne. Tik tą reikia suvokti, matyti, žinoti kaip atskirti, uoslę gerą turėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 29, 19:31)
Jeigu per buvimo sm laiką su NORMALIOM narėm nesusipykau, tai ir toliau nesusipyksiu, nemanai?

Tau aplamai per daug nenormaliu aplinkui. Elgiesi kaip chame turgine, vietoj siundomo shuns savo juodu varnu burelyje.
Suvokimo truksta... Moontei irgi truksta, net kelis kartus ja palaikiau (ne ja o jos mintis, prie ko cia asmenybe?) ji nesupratto puole atgal.

Taip elgiasi gyvuliai, shunes... kazkas jiems pasirodo ir puola, nes nesugeba suprasti nei kas nei apie ka...

Dar labai charakteringa, kad tokie zmones buriuoja save ir kitus i grupes... Cia geri viskam reikia alot ir palaikyt, cia blogi, galima smerkt nes nesuprantat apie ka...

Va cia apie tuos sudziuvusius lapus, kur nuplauni pries serbentus skanaujant
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 20:38)
aš ja gi nesiskundžiu kaskart gi kaip jūs Lutuke. Aš tik ja paminiu tada, kai jūs rašote kas šaršalą kelia. Jūs net nepastebit protinguolės kada tas šaršalas sumažėja. Būtent, kai nėra cambalinės, o ne Lutukės mirksiukas.gif

Klysti, ramiausia cia, kai nera lutukes. Anai atejus temoj paleidziama tryda ir jau mazai kam skanu diskutuot.
Su cambala tik tu ediesi, nors as jusu nei neskaitau, bet manau, kad daug zinuciu meiliu prirasot. O kur dar judvi su L uzsitrigios ploksteles apie virtima cambalomis tu, kuriu nemegstate. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 29 vasario 2020 - 19:44
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 19:42)

Pisk tu nx, atmata.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 29, 19:31)
Oi tik nereikia lia lia. Tai gal tu ir kurkis savo atskiras temas kartu su nedašutėle, nenori? Juokas ima, kokia esi dviveidė, kitus už tą patį elgesį peiki, o nedašutėlei subinę laižai. O ant ko aš duoduos? Jeigu per buvimo sm laiką su NORMALIOM narėm nesusipykau, tai ir toliau nesusipyksiu, nemanai? Beje, kiek norėsiu, tiek ir keiksiuos.

Tai aišku kodėl, nes išsigimėlis yra.

Ak ne? Ar nedašutėlė žino, kaip jos pridauginti "anūkai" gyvena? Bet juk jau po.xu.i, gi sako, kad tokia jų karma, ane?

O kodėl aš? Ar aš čia tiek skundžiuos kiek jūs? biggrin.gif

Jis labai įdomus žmogus, ko nepasakysi apie tave pvz. smile.gif Tu eilinė mirksiukas.gif

Aš niekada neisiu prieš savo nuomonę ir gyvenimo patirtį. O mano gyvenimo patirtis tokia, kad aš esu iš mažo palyginus miesto, kuriame mano vaikystėje buvo vos keli veisliniai šunys ir tikrai ne visi juos įpirkdavo ir apskritai kažką ten apie veisles suprasdavo. Mano pirmasis vaikystės šuo yra va tas toks "dauginimo" vaisius. Ir katinas taip pat. Jie buvo ne iš veislynų pirkti, o iš tiesiog kaimynų šeimų paimti, kurie sukergė savo gyvūnus. Pas visus mano draugus buvo taip pat.
Aš tame nusikaltimo neįžiūriu. Aš turėjau mylimus gyvūnus, bendravom su tomis šeimomis iš kur jie nupirkti už simbolinį litą ir visi laimingi buvome. Tai kaip aš galiu skalbti Lutukę, kuri padarė taip pat?
Beje, o tai kaip tu Montekristos neskalbi tada? Burbančia netiki? O kodėl tada neturėtum tikėt? Jos juk daug bendravo, bendrose temose.

Bet koks šuo gali nukentėti bet kur, supranti? Bet koks turtingas urodas gali nusipirkti veislinį ir jį kankinti. Gali kokia fyfa dūra barakuda įsigyti veislinį kokį miniuką, stirniuką už 3000 eurų, o jos vaikai jį negyvai užtusys. Yra tokių atvejų. Neigsi tai?
Aš neneigiu beglobių problemų, aš pati remiu prieglaudą, bet tai reikia jausti ką skalbti. Tuos, kurie pinigus didelius ima už tai, o ne kur atiduoda už eurą ar litą.
Taip, būna, kad pasilaksto kalytė kokia beveislė ir šuniukus užkasa. Bet veislynuose būna taip, kad kergia per prievartą dėl pinigo, prestižo, dėl ko nori čempionus ir ne visai ten atitaiko ir tenka cezariuoti, būna ir miršta tie šuneliai ar kalytė. Visur būna visko, supranti? Ir aš tame nematau kažkokio tai išrišimo, kad tipo čia gi jie veislę gerina, stengiasi. Šūdas tai. Kelia patinus per prievartą, juos irgi alina, kaišo per visus galus už pinigus, kalytės irgi neklausia ar ji gimdyti nori.
Niekas nėra šventas, niekas. Idomucia čia teisus. Mes auginame juos pirmiausia iš egoistinių paskatų. Prausiam, fyfinam, saugom, o jie norėtų šūde voliotis, šūdą bet kokį gatvėj nutverti, lakstyti visur laisvai ir tai faktas. Ir nuo veislės tai nepriklauso smile.gif
Atsakyti
Monteverte
Bet juk tu nesi tokia apsimetele kaip lutuke, kuri gyvunus atseit myli, bet juos valgo. Kam su ja lyginiesi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 20:15)
Tai nėra žiaurus elgesys. Tu tada žiauraus elgesio nematei.

O dabar as rimtai supykau. Kaip tu taip gali kalbet? Ubunte man siule paimti gyvuna is prieglaudos. Tai va. As turiu keturis gyvunus. Nei vienas nera pirktas. Visi atsirado del zmoniu neatsakingumo. Tokiu kaip ubunte. Kurie leidzia katems ar sunims daugintis, bet gyvunus numeta kaip nereikalingus daiktus. Tai nera ziaurus elgesys? Belieka priglausti ir auginti.
Beje mano visi gyvunai nuostabus. Myliu be galo juos. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 20:55)
. Mes auginame juos pirmiausia iš egoistinių paskatų. Prausiam, fyfinam, saugom, o jie norėtų šūde voliotis, šūdą bet kokį gatvėj nutverti, lakstyti visur laisvai ir tai faktas. Ir nuo veislės tai nepriklauso smile.gif

Oi ir vel meluoji. Juk sakei darai viska, ka tavo suo megsta, nes jis labai zmogiskas. Pasirodo, prisipazisti, kad esi egoiste, kuri neleidzia jam sude voliotis? Ar grazu, Monteverte, taip meluoti, sukti savo uodega pagal situacija? smile.gif
Gal net galvoju, reik atsiimt savo zodzius apie tavo meile gyvunams, ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 20:15)
Tai nėra žiaurus elgesys. Tu tada žiauraus elgesio nematei.

O dabar as rimtai supykau. Kaip tu taip gali kalbet? Ubunte man siule paimti gyvuna is prieglaudos. Tai va. As turiu keturis gyvunus. Nei vienas nera pirktas. Visi atsirado del zmoniu neatsakingumo. Tokiu kaip ubunte. Kurie leidzia katems ar sunims daugintis, bet gyvunus numeta kaip nereikalingus daiktus. Tai nera ziaurus elgesys? Belieka priglausti ir auginti.
Beje mano visi gyvunai nuostabus. Myliu be galo juos. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 29 vasario 2020 - 20:06
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 29, 20:02)
Beje mano visi gyvunai nuostabus. Myliu be galo juos.  wub.gif

O mūsų mieste nebuvo tais laikais prieglaudos, tai mes ėmėm iš tokių žmonių kaip Ubuntė ir rankas jiems bučiavom, kad gavom dykai iš jų šuniukus (ir dar patarimų kaip auginti nuolat) ir tėvai sutiko mums leisti juos auginti.
Tai ką dabar? smile.gif

Aš nežinau kas kam ką siūlė ir kodėl, nes aš neskaitau visų forumo diskusijų iš eilės. Taip kad komentuoti negaliu
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 29, 20:05)
Oi ir vel meluoji. Juk sakei darai viska, ka tavo suo megsta, nes jis labai zmogiskas. Pasirodo, prisipazisti, kad esi egoiste, kuri neleidzia jam sude voliotis? Ar grazu, Monteverte, taip meluoti, sukti savo uodega pagal situacija? smile.gif
Gal net galvoju, reik atsiimt savo zodzius apie tavo meile gyvunams, ka g.gif

Tu tikrai tokia ar apsimeti? Jei šuo kai kur kopijuoja žmogų ir patinka kai kurie dalykai kas ir žmonėms, tai nereiškia, kad jis ir patampa visiškai žmogum biggrin.gif
Atsakyti

O mūsų mieste nebuvo tais laikais prieglaudos, tai mes ėmėm iš tokių žmonių kaip Ubuntė ir rankas jiems bučiavom, kad gavom dykai iš jų šuniukus (ir dar patarimų kaip auginti nuolat) ir tėvai sutiko mums leisti juos auginti.
Tai ką dabar? smile.gif

Aš nežinau kas kam ką siūlė ir kodėl, nes aš neskaitau visų forumo diskusijų iš eilės. Taip kad komentuoti negaliu

[/quote]
Kam tu dabar vartaisi? Tais laikais? Tai pries kokius 30 m. Ir ka? Prie ko cia seni laikai? Tada suniukus ar kaciukus tiesiog uzkasdavo. Ju nebuvo daug. Kokia prasme apie tuos laikus kalbet? Ziurim ka turim dabar. Pilnos prieglaudos benamiu. Niekas neima ir ranku nebuciuoja. Daugybe nereikalingu gyvunu. Mano gyvunai tiesiog buvo numesti. Auginau kaciuka, ji ir dar du nelaimelius ismete is pravaziujancios masinos prie giminaites namu. As negaliu patiiket, kad tu taip kalbi.
Atsakyti
Taipbir girdime istorijas, apue kankinamus veislinius gyvūnus biggrin.gif tiesiog pilnos jų prieglaudos biggrin.gif
Atsakyti