Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 19:55)
O kodėl aš? Ar aš čia tiek skundžiuos kiek jūs? biggrin.gif

Jis labai įdomus žmogus, ko nepasakysi apie tave pvz. smile.gif Tu eilinė mirksiukas.gif

Aš niekada neisiu prieš savo nuomonę ir gyvenimo patirtį. O mano gyvenimo patirtis tokia, kad aš esu iš mažo palyginus miesto, kuriame mano vaikystėje buvo vos keli veisliniai šunys ir tikrai ne visi juos įpirkdavo ir apskritai kažką ten apie veisles suprasdavo. Mano pirmasis vaikystės šuo yra va tas toks "dauginimo" vaisius. Ir katinas taip pat. Jie buvo ne iš veislynų pirkti, o iš tiesiog kaimynų šeimų paimti, kurie sukergė savo gyvūnus. Pas visus mano draugus buvo taip pat.
Aš tame nusikaltimo neįžiūriu. Aš turėjau mylimus gyvūnus, bendravom su tomis šeimomis iš kur jie nupirkti už simbolinį litą ir visi laimingi buvome. Tai kaip aš galiu skalbti Lutukę, kuri padarė taip pat?
Beje, o tai kaip tu Montekristos neskalbi tada? Burbančia netiki? O kodėl tada neturėtum tikėt? Jos juk daug bendravo, bendrose temose.

Bet koks šuo gali nukentėti bet kur, supranti? Bet koks turtingas urodas gali nusipirkti veislinį ir jį kankinti. Gali kokia fyfa dūra barakuda įsigyti veislinį kokį miniuką, stirniuką už 3000 eurų, o jos vaikai jį negyvai užtusys. Yra tokių atvejų. Neigsi tai?
Aš neneigiu beglobių problemų, aš pati remiu prieglaudą, bet tai reikia jausti ką skalbti. Tuos, kurie pinigus didelius ima už tai, o ne kur atiduoda už eurą ar litą.
Taip, būna, kad pasilaksto kalytė kokia beveislė ir šuniukus užkasa. Bet veislynuose būna taip, kad kergia per prievartą dėl pinigo, prestižo, dėl ko nori čempionus ir ne visai ten atitaiko ir tenka cezariuoti, būna ir miršta tie šuneliai ar kalytė. Visur būna visko, supranti? Ir aš tame nematau kažkokio tai išrišimo, kad tipo čia gi jie veislę gerina, stengiasi. Šūdas tai. Kelia patinus per prievartą, juos irgi alina, kaišo per visus galus už pinigus, kalytės irgi neklausia ar ji gimdyti nori.
Niekas nėra šventas, niekas. Idomucia čia teisus. Mes auginame juos pirmiausia iš egoistinių paskatų. Prausiam, fyfinam, saugom, o jie norėtų šūde voliotis, šūdą bet kokį gatvėj nutverti, lakstyti visur laisvai ir tai faktas. Ir nuo veislės tai nepriklauso smile.gif

Skundiesi. Pvz vis cambala mini, net kai jos čia nebūna. Tai ko terši forumą savo asmeniškumais, kam turi būti įdomu?

Aš savęs, skirtingai nuo jūsų "švenčiausios" trijulės, kažkokia ypatinga ir nelaikau, nepastebėjai? Ir man px, ką tu ar kažkas kitas apie mane galvoja.

Aha aha. Mano vaikystės laikais irgi niekas nesuko galvos, gyvūnas buvo kaip daiktas, o ne šeimos narys. Apie sterilizaciją net kalbos nebuvo, dėdė kačiukus prūde nuskandindavo, šunys ant lenciūgo gyveno, katinai dingdavo, atsirasdavo kiti į vietą. Tais laikais nebuvo interneto, nebuvo krūvos info, ką mes turim šiais laikais. Galvojau, kad esi sąmoningesnė, o pasirodo, potencialių prieglaudinių dauginime nieko blogo nematai. Rimtai? Sakai remi prieglaudą, bet dauginimas tavo požiūriu nieko tokio, nulis logikos. Tavo šuo turbūt irgi iš daugyklos pirktas? Ir pasakyk prašom, už ką turėčiau skalbt montekristą? Burbančią?

O tai pala, veislynai kalti, kad prieglaudos pilnos? Kiek matei dokumentinių šunų prieglaudose? Retenybė, kau tuo tarpu daugyklų "produktų" pilna. Veislynas veislynui nelygu, bet daugintojai- blogis vienareikšmiškai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 19:42)
Suvokimo truksta... Moontei irgi truksta, net kelis kartus ja palaikiau (ne ja o jos mintis, prie ko cia asmenybe?) ji nesupratto puole atgal.

Kaip tau paaiskinti, Idomucia.

Is esmes, man nereikia jokio palaikymo. Cia jus trys uz palaikyma vienas kitam dangstote uznugari. Kita vertus, jei saziningai, tu ne visada mane supranti. Dazniausiai nesupranti, todel varai pro sali. BEt juk to nepripazinsi, o man tai nera esme. Kol eilini karta nepradedi meluoti is serijos "perka nikus". O ir kitas aspektas, siaip, SM yra du zmones, jei mano nuomones su jais kokiu nors aspektu sutampa, privercia mane dar karta pasitikrinti, ar jau tikrai mano izvalga siuo klausimu mane tenkina. Nuomoniu sutapimas, tai dar nereiskia, kad akcentai i disktuojama reiskini sudeti vienodai.

Tu cia gali kabinti makaronus savo biciulem, delioti nuotraukikes anom, man vyras besidergiantis is savo vaiku, kuris juos vadina siukslemis... Kaip ir vyras, kuris viesai, be atgailos skelbia jog smurtavo pries zmogu... Sorry, nera vertas pagarbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 vasario 2020 - 20:48
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 20:10)
O mūsų mieste nebuvo tais laikais prieglaudos, tai mes ėmėm iš tokių žmonių kaip Ubuntė ir rankas jiems bučiavom, kad gavom dykai iš jų šuniukus (ir dar patarimų kaip auginti nuolat) ir tėvai sutiko mums leisti juos auginti.
Tai ką dabar? smile.gif

Nu prie ko "tie laikai". Ten ir užstrigai, matosi. Gal nori išbučiuoti rankas išsigimėliams, kurie "prieaugį" į prieglaudas numeta ar nei tiek nepasivargina?

O vat tą
vartotojo įkelta nuotrauka
Kol dar gyvi. O gal lavonėlių vaizdas būtų akiai malonesnis?
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 29, 20:24)
As negaliu patiiket, kad tu taip kalbi.

Atsiskleidė kaip reikiant
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 29, 20:32)
Taipbir girdime istorijas, apue kankinamus veislinius gyvūnus biggrin.gif tiesiog pilnos jų prieglaudos biggrin.gif

Panašu, montevertė, kaip ir nedašutėlė, nelabai skiria, kas yra veislinis gyvūnas ir kas "veislinis, tik be dokų"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 29 vasario 2020 - 20:48
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 20:46)
Kaip tau paaiskinti, Idomucia.

Is esmes, man nereikia jokio palaikymo.

Tas tai man suprantama.
Bet mano mintis buvo apie kitka.

jei pareiski, kad zmogui pritari, o tas puola atgal velnia zino ka sumastes, tai cia jau kita problema.

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 29, 20:51)

Panašu, montevertė, kaip ir nedašutėlė, nelabai skiria, kas yra veislinis gyvūnas ir kas "veislinis, tik be dokų"

Ji tikrai skiria, bet nepaminejai dar kita grupe: misrunus su grynakrauju dokais
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 21:06)
Tas tai man suprantama.
Bet mano mintis buvo apie kitka.

jei pareiski, kad zmogui pritari, o tas puola atgal velnia zino ka sumastes, tai cia jau kita problema.

Na gerai, jei jau tu dediesi toks protingas.

Tu kada pagalvoji, kodel man given444 daznai raso, Moonte, bet neretai tavo ir lutukes poziuris sutampa, kodel tu neparodai pritarimo jos mintim, kodel tu tai nepripazisti...

Taigi, kodel?

Prademonstruok, savo auskciausia pilotaza, paaiskink. O as jau po to parasysiu, kiek tame yra tiesos, mano veiksmu priezasti.

GAl tada daugiau suprasi, kodel su tavimi, taip.
Kaip matau, tau ziauriai sunku suprasti, bent jau mane, todel, kad matuoji savo svertais, o as ne tu. O pabandyti perzengti savo stereotipu remus, tu nesugebi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 vasario 2020 - 21:13
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 21:07)

Pisk nx, atmata
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 29, 20:51)
Nu prie ko "tie laikai". Ten ir užstrigai, matosi. Gal nori išbučiuoti rankas išsigimėliams, kurie "prieaugį" į prieglaudas numeta ar nei tiek nepasivargina?

O vat tą
vartotojo įkelta nuotrauka
Kol dar gyvi. O gal lavonėlių vaizdas būtų akiai malonesnis?
Papildyta:

Atsiskleidė kaip reikiant
Papildyta:

Daug kas neskiria, dar gūduma esame.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 29, 21:12)
Daug kas neskiria, dar gūduma esame.

Tai taip. Bet konkrečiai montevertė nustebino blogąja prasme
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 29, 21:15)

Kodėl? Juk seniai buco aišku, kad ji iš tų žmonių, kurie Chanel perka Gariūnuose.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 29, 21:15)

O mane, pirma nustebino jos postas, kad zmogus augindamas gyvuna taip tenkina savo ego... As gi maniau, kad gyvunu gerove, jai daugiau susijusi su vertybemis.

Siuo metu, kaip ir viskas susideliojo i bendra visuma, bent jau mano akimis, jos parsytos mintys nepriestarauja Montevertes elgesiui, deklraruojamoms cia mintim. Tiesiog isgrynino zmogaus t.y. savo esme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 vasario 2020 - 21:24
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 21:10)
Na gerai, jei jau tu dediesi toks protingas.

Tu kada pagalvoji, kodel man given444 daznai raso, Moonte, bet neretai tavo ir lutukes poziuris sutampa, kodel tu neparodai pritarimo jos mintim, kodel tu tai nepripazisti...

Taigi, kodel?

Prademonstruok, savo auskciausia pilotaza, paaiskink. O as jau po to parasysiu, kiek tame yra tiesos, mano veiksmu priezasti.

GAl tada daugiau suprasi ir kodel su tavimi, taip.

As zmogus su trukumais. mano pagrindinis trukumas yra matyti visur tik problemas, o auksciausias ivertinimas tai nematyt prie ko prikibti (is esmes).
Jau gavau pastabu, kad cia irgi tik kritikuoju (zmones, valstybes, daiktus, gyvunus).
Pas mane toks darbas, ziuret ir ieskot kas blogai. Turiu tai padaryti pries tai, kai pamatys ta uzsakovai arba bendradarbiai kurie naudojasi sistemomis. Visa gyvenima dirbau tokius darbus, ieskau problemu.
patikek, man neblogai sekasi. Nes tuo to priklauso, kiek busiu paedes ir kokios kokybes maisto. Jei ieskosiu neesminiu daoyku tai tik gaisiu laika.

Ubuntiene daznai kritikuoju... rimtai maniau, kad ji isipainiojus i kokius Lianingradus, bet ji tiesiog inikus i nuodinga informacine erdve. Bet ji suvokia daug ka puikiai, kai ne viena demonstruoja nerealu fanatizma ir siauraprotiskuma.

nepatinka given444 pagal kai ka, bet zavi jos emocinis pasaulis

Patinka daug dalyku ir tavyje, bet as miniu, kas nepatinka.

Cambala irgi turi pliusu nors cia visus puldineja pagal kazkoki slenkanti grafika

Montekrista - na zmogus tik apie viena dalykai labai ozabochennaja.

gkb... na vargse, keiktis moka kaip gatvine, bet issilavinimas dabar kainuoja, o ir gabumu reikia... baznycios nelanko. Tai bent pasidergs...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 29, 21:20)
Kodėl? Juk seniai buco aišku, kad ji iš tų žmonių, kurie Chanel perka Gariūnuose.

Per gerai apie ją galvojau, maniau daugiau samoningumo turi, kas liečia gyvūnus
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 21:22)
O mane, pirma nustebino jos postas, kad zmogus augindamas gyvuna taip tenkina savo ego... As gi maniau, kad gyvunu gerove, jai daugiau susijusi su vertybemis.

Siuo metu, kaip ir viskas susideliojo i bendra visuma, bent jau mano akimis, jos parsytos mintys nepriestarauja Montevertes elgesiui, deklraruojamoms cia mintim. Tiesiog isgrynino zmogaus t.y. savo esme.

Ji, be muilo lįsdama į šikną ubuntienei, kaip papūga žodis į žodį atkartoja tai, ką peza tas dvasios ubagas
Atsakyti