Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 21:23)
As zmogus su trukumais.

Idomucia, negi as neaiskiai parasiau?
O patsai sakai, kad tu viska supranti ir visus permatai.

Tu gi pradejai aiskinti, kad neva as deramai nereguoju i tavo parasyma, kai tu neva mane palaikai diskusijoje.

As tau atgalios, as lygiai taip pat elgiuosi ir su Lutuke.

Taigi, tau klausimas, jei tu greitas delioti mano elgesi po lentyneles, tai paaiskink, kodel as taip reaguoju, nereguodama taip kaip is manes tikimasi? BEt jau, kaip tikejaisi tu.

Na, paaiskink.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 21:23)

Pisk nx, atmata
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 29, 20:26)
Dar sako galima papaja bandyt, kivi. Bet kivis turbut gali but kaip kiti citrusai, kad reik skiepyt, nes bus bjaurus.

Jei turit kur auginti, geriau auginkit aktinidiją, skonis beveik identiškas, o ir šiaip naudinga uoga.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 21:22)
O mane, pirma nustebino jos postas, kad zmogus augindamas gyvuna taip tenkina savo ego...

Oi oi oi

Pasake kad karalius nuogas... tik nenumirkit is siaubo.

Dar zinokit skaiciau apie pedofilus, kurie tada vykdavo i Braziija, pirkdavo mazas mergaites ir jomis rupindavosi. O ten Brazilijoje ju lauke labai baisus gyvenimas. Dabar jau kiti laikai, tokius veikejus pasienio tarnybos jau senai uzkarde, dabar tai vadinasi "prekyba zmonemis"

Dar seniau kaimuose pirkdavo kumecius ir jais rupindavosi... o gal savo ukiu... Bet faktas kad ponai rupindavosi baudziuninkais o vergvaldziai vergais... panaikinus tas formas daugybe vergu ir baudziauninku numire is bado.

Net kolchozus ir zavodus panaikinus daugelis ilgisi partijos "kuri pasirupindavo"

Matot... visa tai panaikinta uzdrausta paskelbta NELEGALU.

kazkada gyvunu laikymas savo egoizmui tenkinti bus NUSIKALTIMAS. Jau dabar negalima laikyti priristu prie budos daugelyje saliu. nebus galima laikyti butuose. Liks isimtis tik zmones gyvenantys gamtoje... Galesit i kokia Aliaska ar SIbira vykti ir gyvent salygose kur gyvunam gera
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 21:28)
Idomucia, negi as neaiskiai parasiau?
O patsai sakai, kad tu viska supranti ir visus permatai.

Tau tik taip atrodo... As neteigiu kad viska matau zinau. Tiesiog parasau, ka gaovoju, o kiek tai atitinka realybe, dar klausimas.

Bet jei kazkas raso savo nuomone, tai jau darai isvada, kad tas zmogus turi buti tikras...
Ne visai taip... Turetu buti tikras 50+1 procenta ar 33+1 procenta jei yra keli variantai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 19:30)
Karbauskis storas? biggrin.gif Atmušei galvelę tikrai 4u.gif
Papildyta:

tai pacituok ką aš jau ten tokio apie onkologiukus parašiau bigsmile.gif
raudok toliau su ta violetavo to "mirusio" vaiko, nu kas tau neleidžia? biggrin.gif
kėša, humorą suprask 4u.gif

Vakar per zinias rode - su melynu svarku. Atsisuk tv, debile.

Tu nkd neturesi vaiku.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 21:34)
Oi oi oi

Pasake kad karalius nuogas... tik nenumirkit is siaubo.
Tau tik taip atrodo... As neteigiu kad viska matau zinau. Tiesiog parasau, ka gaovoju, o kiek tai atitinka realybe, dar klausimas.

Bet jei kazkas raso savo nuomone, tai jau darai isvada, kad tas zmogus turi buti tikras...
Ne visai taip... Turetu buti tikras 50+1 procenta ar 33+1 procenta jei yra keli variantai

Jei saziningai, man MOnteverte ir altruizmas tarpusavyje nesuderinama. Todel, nera nei siaubo, nei baubo. TAi ganetinai desninga is sazninga.

Tai daugiau altruistu problema, kad jie joje mate daugiau, nei joje yra mirksiukas.gif
Bet tame viskas gerai, zmones zinos ir daugiau nedarys vertinimo klaidu.

Ir vel apie save mirksiukas.gif

Kaip supratau, atsakymo nebus. Beje as jo ir nesitikejau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 19:30)
Nereikia apgaudineti saves...

Bet, jei zmogus nori galvoti, kad kiti akli, ne mano problemos.

Perdaug susireiksminusi bobele...ir tiek
Juk visi supranta ir mato. Tik trys ne - lute, idomuc ir dar viena...
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 02 29, 21:30)
Jei turit kur auginti, geriau auginkit aktinidiją, skonis beveik identiškas, o ir šiaip naudinga uoga.

Pritariu. O ir augalo formos gali buti sipudingos. Ryskus raudoni vaisiai, ar demeti lapeliai. Tik atsargiai jas albai megsta katinukai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 29, 21:48)
Perdaug susireiksminusi bobele...ir tiek
Juk visi supranta ir mato. Tik trys ne - lute, idomuc ir dar viena...

Cambala, bet pripazinkime, ji nesijaucia saugi, o tame nemenkas pacios indelis. Kai si grupe zmoniu muru stoja, kaip moka gina ja, moraliskai palaiko... Visai desningas jos lojalumas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 21:10)

Tu kada pagalvoji, kodel man given444 daznai raso,

Tokia pat dauzta kaip ubunte ta tavio ( sorry jusu) given 444.
Ji visiem raso. Neturi realybej draugu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 21:47)
Jei saziningai, man MOnteverte ir altruizmas tarpusavyje nesuderinama.

Na ir kas? Kalba ne apie altruizma, o apie sazininga ir protinga realybes vertinima
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 21:53)
Cambala, bet pripazinkime, ji nesijaucia saugi, o tame nemenkas pacios indelis. Kai si grupe zmoniu muru stoja, kaip moka gina ja, moraliskai palaiko... Visai desningas jos lojalumas.

Mano indelis?😂 Kiek noresiu- tiek ja tampysiu/ nervuosiu. Juk rasiau.
Man siuo metu idomiau korona virusas. Rimtai. Neturiu laiko rasinet, nenoriu seti panikos. Bet zinau kita info is mediku, kuriens liepe tylet..
Ps. Del saves nebijau - musu imunitetas stiprus. Turiu del to skyscio del darbo saugos reikalavimu.
Kitas dalykas - visi debilai kurie migruoja dabar( jiem pofig, svarbu uz dykai, kaip tiems, kuriems darboviete apmoka konferencijas svetur) .

Debilai is mano gimto miesto panevezio , nuvare i Italijos epicenta ir poryt prades darba Savivaldybeje
Be jokio karantino.

Bet debilai amerikosai pradejo maziau pirkt " Corona" alaus...

Debilai valdo.
Klausimas - kiek protingai i mastanciu yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 29 vasario 2020 - 22:13
QUOTE(cambala @ 2020 02 29, 22:03)
Mano indelis?😂 Kiek niresiu- tiek ja tampysiu/ nervuosiu. Juk rasiau.
Man siuo metu idomiau  korona virusas. Rimtai. Neturiu laiko rasinet, nenoriu seti panikos. Bet zinau kita info is mediku, kuriens liepe tylet..
Ps. Del saves nebijau - musu imunitetas stiprus. Turiu del to skyscio del darbo saugos reikalavimu.
Kitas dalykas - visi debilai kurie migruoja dabar( jiem pofig, svarbu uz dykai, kaip tiems, kuriems darboviete apmoka konferencijas svetur) .

Dabar permeciau akimis straipni, visai logiskas.

Straipsnis
Atsakyti