Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2020 03 01, 17:30)
1,5 K€ karkasiniam baseinui (tik karkasiniam baseinui), kuris tarnaus max 2-3 vasaras.... nekalbant jau apie vandenį, filtrus, siurblį, valymo priemones, uždengimus ir etc.
Nu nu. Matyt babkemis šikama.

Galima toki paimti ir uz 1.1 k zinant kur ir kaip. Yra ir mazesniu (ir didesniu)
Filtras siurblys ten ieina i komplektacija. uzdengimai irgi.
pas mane vandenys du - sulinys ir vandentiekis. Aisku is sulinio pilti. Daugelis turi kelis vandens variantus, Kiek ten telpa? 60-70 kubu.

Chemija - cia vel, kas ir kaip naudojas. Dar nuo vandens priklauso

Tarnaus 2-3 vasaras... Na nejuokinkit. Suniokiot galima ir per diena norint.

Yra ir kitokiu variantu. Plaukimo fanai turi pasistate 25m lauko dengtus baseinus, zinau viena.
Ne kosmosa kainavo, naudojasi 8-9 menesius per metus.

Man uztenka mazesnio 5 metru ilgio asmeniskai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 01, 17:50)
Galima toki paimti ir uz 1.1 k zinant kur ir kaip. Yra ir mazesniu (ir didesniu)
Filtras siurblys ten ieina i komplektacija. uzdengimai irgi.
pas mane vandenys du - sulinys ir vandentiekis. Aisku is sulinio pilti. Daugelis turi kelis vandens variantus, Kiek ten telpa? 60-70 kubu.

Chemija - cia vel, kas ir kaip naudojas. Dar nuo vandens priklauso

Tarnaus 2-3 vasaras... Na nejuokinkit. Suniokiot galima ir per diena norint.

Yra ir kitokiu variantu. Plaukimo fanai turi pasistate 25m lauko dengtus baseinus, zinau viena.
Ne kosmosa kainavo, naudojasi 8-9 menesius per metus.

Man uztenka mazesnio 5 metru ilgio asmeniskai

Su Lutuke rasi bendrą kalbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 01, 18:50)

Savo pasakas gali pasakoti tiems tuščiagalviams, kurie realiai nėra, nebuvo su tuo susidūręs.
Gugle karkasinių baseinų žinovas.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 01, 18:56)
Su Lutuke rasi bendrą kalbą biggrin.gif

Matematika nėra stiprioji pusė. 5 arai, 60/70 kubų.
Nu nu.
Svarbiausia nusišnekėti užtikrintu “žinovo” tonu ir vaidinti, kad aplink vieni durniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 01 kovo 2020 - 18:12
Molinis namukas, baseinas miegamojo rajono kieme, pora kaip tvora jiedu biggrin.gif
Atsakyti
Kad Idomuc sakosi, kad kazkur vienkiemy nusipirko bakuze, kokie dar daugiabuciu kiemai?

O man lb patinka kai ant naujos statybos daugiabuciu stogo poilsines erdves irengtos. Sedi vakaro saulelydi , gurksnoji vyna su pelesiniu suriu ir suschi ir stebi Vilniaus stogus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 01, 18:51)
Kad Idomuc sakosi, kad kazkur  vienkiemy nusipirko bakuze, kokie dar daugiabuciu kiemai?
O man lb patinka kai ant naujos statybos daugiabuciu stogo poilsines erdves irengtos. Sedi vakaro saulelydi , gurksnoji vyna su pelesiniu suriu ir suschi ir stebi Vilniaus stogus wub.gif

Nu jis man siūlo baseiną pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 03 01, 12:38)
Pas anytą pro tvoros apačią pralindo. Eilę metų iki tol net nebandė lįsti. O šuniokas kaip pirmą kartą pabėgo, nebepamenu, bet, greičiausiai, iš mūs namų.

nes per rują kalytės net savame kieme negalima palaidos paleisti, tai auksinė taisyklė. Blogai, jei žmonės to nežino ir įsigija augintinę. Su patinu, aišku, sunkiau, nežinia kada jis ten kur ką užuos. Na bet jau tada geriau kaip sako Idomucia, neturėti šunų, netenkinti savo ego negu įsigyti ir išpjaustinėti sveiką, jauną šunį. O jei jau niekap be šuns neišgyvenama, tai kad ir kas, imam šunį, rišam pavadėlį ir reguliariai išbėgiojam, kad netektų vienam kažkur po kiemą lakstyti ir turėti galimybę pabėgt
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 01, 12:42)
Bet juk tu sakai, kad sausiakas blogis. Tai kaip šuo pragyveno 14 metų? Gaila, kad dar yra dundukų, kurie šunis ant grandinės prie būdos laiko. Atrodo, laikai keičiasi, technologijos, internetas, info pilna, bet mentalitetas sovietinių laikų likęs

stebuklų tikrai būna, tai viena
o kita, tai 14 metų yra ne taip daug, jei pasižiūrėsi pasaulinę statistiką, kad šuo gali ištraukti iki beveik 30 metų
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 01, 12:53)
Nežinau, bet mano visi šunys gyveno virš 12 metų.Su katinais buvo prasčiau.Ilgiausia gyveno vienas, net šešerius  metus.Tuo metu niekas nekastruodavo nei šunų nei katinų.Tiesiog išeidavo katinas į trasą ir nepareidavo.Bet, gi neblogai, dažnai keisdavau katinus, nespėdavo atsibosti.</p>
<p>Beje, nuo pasiutligės visus gyvulius  vakcinuodavo,niekas neklausdavo, nori ar nenori to.Tai buvo mano jaunystės laikais, sovietmečiu.</p>
<p>O mano močiutės vaikystėje ir į žmogaus gyvenimą tiek nesikišo.Gimė 12 vaikų,augo 5.Normalu gi.Gal nebesidairykim į senovę?Juk civilizuota šalis skaitomės.</p>

tai būkim protingi ir atsirinkim ir pasilikim tai, kas buvo gerai senovėje, ir netapkime new age kvailais robotukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 01, 18:53)
Nu jis man siūlo baseiną pirkt biggrin.gif

Aa, aisku. As ji tik permetu akim kaip lutuke.
As tai plaukt nemoku ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 12:57)
Asaka, negi neapstebejote, kad is esmes jai TIESA neidomi, ji tik iesko pateisinimu savo "pzicijai".

Jai gi is esmes pofig, kad paminejo mano suni, kuris buvo suvazinetas, mano sodybos zemese, kad keturatis virsyjo greiti, pazeide visas KET taisykles, suni suzalojo kaireje kelio puseje. Tai tik parodo, kad uz vairo sedejo degradas kaip Idomucia, kuris samoningai suvazinejo suni, taip tenkindamas savo egoistinius-sadistinius polinkius.

P.S. Ketruratis, jo savininkas, zmogus juo vazeves gerokai buvo teisiskai nubausti.

tai ir paminėjau todėl, kad Idomucia iš esmės teisus. Mes prisiperkame ar įsigijame šunų dėl savo norų, ego ir net jei mums atrodo, kad jais gerai rūpinamės, bet nebūtinai taip yra iš tikrųjų. Va, net savo sodybos teritorijoje jie gali žūti, jei bent kiek nesužiūrime. Ar kaip Ašaka parašė, kad kalytė pabėgo per rują netikėtai.
Tai už ką man liepėte taršyti Idomucia ir būti prieš jį?

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 03 01, 14:06)
Tau 40, senmerge biggrin.gif .

Tai kad jau 60 atšvenčiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 01, 19:11)
Aa, aisku. As ji tik permetu akim kaip lutuke.
As tai plaukt nemoku ax.gif .

Pamokyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 19:16)

Tai kad jau 60 atšvenčiau biggrin.gif  4u.gif

Tavo amzius aiskus, jei kukuruzniku i Palanga skridai biggrin.gif . Sena merga ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 01, 19:18)
Pamokyčiau rolleyes.gif

Gundytoja👄😃🤣
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 19:09)
nes per rują kalytės net savame kieme negalima palaidos paleisti, tai auksinė taisyklė. Blogai, jei žmonės to nežino ir įsigija augintinę. Su patinu, aišku, sunkiau, nežinia kada jis ten kur ką užuos. Na bet jau tada geriau kaip sako Idomucia, neturėti šunų, netenkinti savo ego negu įsigyti ir išpjaustinėti sveiką, jauną šunį. O jei jau niekap be šuns neišgyvenama, tai kad ir kas, imam šunį, rišam pavadėlį ir reguliariai išbėgiojam, kad netektų vienam kažkur po kiemą lakstyti ir turėti galimybę pabėgt

stebuklų tikrai būna, tai viena
o kita, tai 14 metų yra ne taip daug, jei pasižiūrėsi pasaulinę statistiką, kad šuo gali ištraukti iki beveik 30 metų
Papildyta:

tai būkim protingi ir atsirinkim ir pasilikim tai, kas buvo gerai senovėje, ir netapkime new age kvailais robotukais smile.gif

Žinok, geriau išpjaustinėti nei paskui mišrūnus kaip bulves dalint. Būna išimčių, kai sterilizacija negalima, bet visumoj tai yra geras dalykas ir gyvūnai gyvena sau laimingi be jokių stresų, rujų. Katėms rujos išvis ne į sveikatą

Nu tai tavo jorkas by default turėtų 30 metų pragyvent, ane? Jei forumas dar gyvuos, būtinai parašyk kaip sekėsi.

O kas buvo gerai senovėje? Šuo prie būdos šeriamas belekuom gerai? Neribotai besidauginančios katės ir skandinamas prieauglis gerai?
Šiais laikais pilnos prikištos prieglaudos gerai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 19:16)
Tai už ką man liepėte taršyti Idomucia ir būti prieš jį?

Išsigimėlis psichopatas nuolat propaguoja žiaurų elgesį su gyvūnais, o tau dar kyla klausimas už ką? O kodėl tu taršai montekristą, bet netaršai to išsigimėlio dėl to, kad privertė bobą išmest šunį? Dvigubi standartai pas tave
Papildyta:
Beje, ir ubuntienė atsisakė šuns išvykdama į Airiją, pataršysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 01 kovo 2020 - 19:34