QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 19:16)
tai ir paminėjau todėl, kad Idomucia iš esmės teisus. Mes prisiperkame ar įsigijame šunų dėl savo norų, ego ir net jei mums atrodo, kad jais gerai rūpinamės, bet nebūtinai taip yra iš tikrųjų. Va, net savo sodybos teritorijoje jie gali žūti, jei bent kiek nesužiūrime. Ar kaip Ašaka parašė, kad kalytė pabėgo per rują netikėtai.
Tai už ką man liepėte taršyti Idomucia ir būti prieš jį?
Kiek save pamenu, nei vieno turimo augintinio neisigijau, dazniausiai susirenku ka ismeta, tie kurie mano, kad zino kaip reikia elgtis su gyvunais, todel perka juos tenkindami savo ego.
O kaip saugojate savo suni nuo suvazinejimo nuosaveme bute? As suprantu, kad paciai atrodo, klausimas durnas, kaip ir man tasmtos aiskinimas man, kaip man derejo rupintis sunimi. Na bet, sorry, mano sodybos teritorija, tai yra mano nuosavybe, ar as ir vaikus turiu pririsineti ant virvuciu, ar i vojera, kad jie nesliauziotu ant pilvu ir netirinetu vabaliuku? Nes tas, nuostabusis, anot jusu degradas, tik per metra nuo vaiku suvazinejo ju drauga. Todel as siulyciau, pries aiskinant man, kaip as turiu elgtis su sunyciu, suvokti, kad suo buvo ne viesoje vietoje. Viesoje vietoje jis VISADA BUVO SU PAVADELIU, buvo cipuotas, kastruotas, jam atlikta vakcinacija, ne tik privalomas paketas, bet ir nuo erkiu sukeliamu ligu.
Jus rimtai galvojate, kad tik jus suprantate, kad gyvunus rujos metu reikia priziureti? ASaka neigali to suvokti? Negi skaitydama Asakos posta negebejot jo iki galo suvokti, kad ilgus metus saugota kale pabego... Del VIENOS NELEMTOS zmogiskos klaidos, kale praslydo pro koju tarpa, nespejo sugauti.. Tai vadinama zmogisku faktoriumi.
Bet kaip suprantu, tamsta klaidu nedarot, toks antzmogis vaiksciojantis. Nes normalus zmones, linke klisti.