Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 01, 12:35)
Pilnatinei koks 60 metų, nes kaip ji gali pažinoti tiek šunų, iki n metų nugyvenusių?  biggrin.gif gyvenimo nepakaktų biggrin.gif

Geras pastebejimas.
Buna, kai zmones pradeda aiskinti kad jau jie geriausiai nusmano kaip auginti gyvunus, pradeda aiskinti kiek jie daug per gyvenimeli ju TUREJO... Tada supranti, tikraja esme...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 12:39)
Geras pastebejimas.
Buna, kai zmones pradeda aiskinti kad jau jie geriausiai nusmano kaip auginti gyvunus, pradeda aiskinti kiek jie daug per gyvenimeli ju TUREJO... Tada supranti, tikraja esme...

Tai va.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 12:34)
pas vienus žinomus man žmones kaime, a la aviganio mišrūnas prie būdos ant grandinės nuo stalo maistu šeriamas irgi nugyveno beveik pilnai 14 metų.
Tai?
O tai tik parodo, kad atvejų yra labai įvairių ir visko ant vieno kurpaliaus nesumausim

Bet juk tu sakai, kad sausiakas blogis. Tai kaip šuo pragyveno 14 metų? Gaila, kad dar yra dundukų, kurie šunis ant grandinės prie būdos laiko. Atrodo, laikai keičiasi, technologijos, internetas, info pilna, bet mentalitetas sovietinių laikų likęs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 01 kovo 2020 - 12:48
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 13:04)
Zinoma, reik pasiruosti paskutiniam vakareliui "MIrti tai su muzika".

Kokie kvepalai?

CHANEL CHANCE EAU FRAICHE. Labai labai norėjau vasarai, tai ir šlaviau. smile.gif

IDOMUCIA googlina Sodros biudžetą. biggrin.gif Kaip ir ubuntė visada daro nusikalbėjusi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 01 kovo 2020 - 12:55

.

Nesutiksiu niekada. Mano vaikystės laikais niekas tiek nesikišo į šuns prigimtį, niekas jų neoperavo, mažai kas maitino sausiaku, o daugiau natūraliai, mažai kas skiepijo ir šunys gyvendavo palyginus ilgus metus. O kaip yra dabar, tu pati puikiai žinai. Ir pati puikiai žinai tuos žodžius: "kas čia darosi, kodėl taip vyksta, mes gi taip prižiūrim savo augintinius, o jie taip serga, taip greitai miršta"

Nežinau, bet mano visi šunys gyveno virš 12 metų.Su katinais buvo prasčiau.Ilgiausia gyveno vienas, net šešerius  metus.Tuo metu niekas nekastruodavo nei šunų nei katinų.Tiesiog išeidavo katinas į trasą ir nepareidavo.Bet, gi neblogai, dažnai keisdavau katinus, nespėdavo atsibosti.

Beje, nuo pasiutligės visus gyvulius  vakcinuodavo,niekas neklausdavo, nori ar nenori to.Tai buvo mano jaunystės laikais, sovietmečiu.

O mano močiutės vaikystėje ir į žmogaus gyvenimą tiek nesikišo.Gimė 12 vaikų,augo 5.Normalu gi.Gal nebesidairykim į senovę?Juk civilizuota šalis skaitomės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 kovo 2020 - 12:53
QUOTE(Ašaka @ 2020 03 01, 12:38)
Pas anytą pro tvoros apačią pralindo. Eilę metų iki tol net nebandė lįsti. O šuniokas kaip pirmą kartą pabėgo, nebepamenu, bet, greičiausiai, iš mūs namų.

Asaka, negi neapstebejote, kad is esmes jai TIESA neidomi, ji tik iesko pateisinimu savo "pzicijai".

Jai gi is esmes pofig, kad paminejo mano suni, kuris buvo suvazinetas, mano sodybos zemese, kad keturatis virsyjo greiti, pazeide visas KET taisykles, suni suzalojo kaireje kelio puseje. Tai tik parodo, kad uz vairo sedejo degradas kaip Idomucia, kuris samoningai suvazinejo suni, taip tenkindamas savo egoistinius-sadistinius polinkius.

P.S. Ketruratis, jo savininkas, zmogus juo vazeves gerokai buvo teisiskai nubausti.
Atsakyti
Degradų visais laikais buvo....
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 01, 13:10)
Degradų visais laikais buvo....

Ir tebėra, vien šioj temoj bent keli.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 01, 13:29)
Ir tebėra, vien šioj temoj bent keli.

Pvz gatvine
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 12:23)
Nugi tu jau sakei, kad man 50+. Kiek gali kartotis? biggrin.gif

Tau 40, senmerge biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 01, 14:03)

Pisk nx, atmata
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 01, 14:09)
Pisk nx, atmata

Bent save atpazisti
Atsakyti