Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Žu žu @ 2020 03 02, 09:49)
ne, neteisus. suo sokineja, nes dziaugiasi matydamas pazistama zmogu.
Tarkim tavo suo su vyru namie, o tu grizti is kazkur, tai nesidziaugia tavo suo tave pamates?  juk ne vienas namie buvo, negalejo galvot, kad liks alkanas ir mirs is bado biggrin.gif manim ir uosviu suo dziaugiasi be proto, kartais net systelna, ir kaimynu suo visada pasitinka dziaugsmingai  biggrin.gif

Tai žinoma, kd šuo ne toks kvailas sutvėrimas. Jei jau su kažkuo yra namie, tai kai grįžta kitas namiškis, tai žinoma, kad nuoširdžiai džiaugiasi. Bet kai lieka visiškai vienas ilgomis valandomis namie (pvz. Vilnius, darbas 8-17, dėl kamščių šeimininkas jau prieš 7 val. gali išeiti, o grįžti ir po 18 val., o jei kokie reikalai ir vėliau), tai kažin ar šuo tik iš didelės meilės džiaugiasi ar dėl to, kad bus pirmiausia pamaitintas ir išvestas?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 02, 09:55)
Kai paversit SM i varnu pulka, tai cia liks tik pilkos varnos. Galesit viena kitai uodegas kilnoti

neištvertų. Būtinai surastų naują auką
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 02, 09:56)
garantuoju, jei toki posta butu parasiusi kokia montekrista, moonte ar bet kas kita, butu suedus ta nare  biggrin.gif  bet dabar yra kaip yra  biggrin.gif 
kazkaip galvojau, kad skirtingai nuo kitu is sios trijules, Monteverte bent laikosi savo viesai deklaruojamu nuostatu, o pasirodo nuostatos kinta priklausomai kas ka parase  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai žinoma. Nes skirtingi žmonės skirtingai rašo, su skirtinga intencija, su skirtinga nuotaika ir tikslu.
Tai taip emelentaru, kad man baisu, jog jūs to nesuvokiate. Nors ne, bendrai, juk pilna kvailučių, kurie sukčiais patiki ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 13:11)
Mes tik bilietų avia iki Hurgados. Toliau jau transferiu iki apartamentų. Vėliau jau neapsimoka skristi visai, nes bus per karšta paprasčiausiai.

Mes pirma karta i Egipta skridom geguzes men. Tada juokinga kaina buvo, nes dar vaikams/ studentamsneatostogos ir agenturoj sake, kad bus karsta lb.
Man tai patinka karstis. Guliu kaip driezad diena ant saules, galva aisku prisidengus, miegu. Kas pusvalandi ibrendu nusimaudyt ir toliau kaifuoju.
Neatsimenu koks tiksliai buvo kitas kartas ir menesis, bet man rodos liepa. Tai man buvo salta, nes tada sake vejas siaures buvo, tai jura bangavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 kovo 2020 - 13:21
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 10:00)
Mano šunei 8 bus, absoliučiai jokių sveikatos problemų, tikiu, kad antra tiek nugyvens. Ir daug tokių šunų, tai apie ką tu? Sausiakas sausiakui nelygu, nežinojai? Bet tu išvis kaip matau totali neišmanėlė, sterilizacija tau blogis, dauginimas nieko tokio, dėl prikištų prieglaudų davei suprast, kad veislynai kalti😄
Aš tau jau sakiau, lai nesterilizuoja, nu kam rūpi? Kiekvieno asmeninis reikalas, bet lai NEDAUGINA. Tu rašai paklodes, bet kaip ir ubuntienė, nieko konkretaus. Na tai dėstyk faktais, kuo kenkia sterilizacija šunims/katėms? Juk išmanančia dediesi, tik vaizdelis atvirkštinis susidaro

O kur tavo tolerancija išsigimėliui buvo, kad moderatorių šaukeisi? Juk visai nejuokinga buvo jo kliedesius skaityti, o dabar jau norma?

Oops, aimėjos postas ten buvo, o tavo ta pati dainelė "žinau, kodėl taip rašo". O kai pasibaisėjai jo smurtu prieš exę, dar nežinojai? lotuliukas.gif

Tai tik parodo, kad skirtingi žmonės iš aplinkos turi skirtingas patirtis. Tai tuomet apie ką tu?
Niekur nesakiau, kad veislynai dėl prieglaudų kalti, necambalėk ir nekliedėk, nes nebelaikysiu rimtu ir normaliu pašnekovu.

Aš mintinai visų simptomų ir ligų nepamenu, nes jų nekaliau. Jei įdomu - susirasi. Mėgsti juk ieškoti ir kapstytis. Bet matau, kad tau neįdomu, tu matai tik 1 reikalo pusę. Nu tai matyk, ar man gaila?

Ooops, ups. Visai jau pasimetei. Nelygink skirtingų metų ir laikotarpių tarpusavyje. Normalu iš karto yra abejoti nariu, išsiklausinėti kas ir kaip. Tik per laiką viskas ir paaiškėja. Ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 02, 12:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif
Oi, kaip pasiuto Airijos Danguole. Taip ir zinojau. Pataikiau gerai. Vistik geda butu. Nebijok nesakysiu niekam. Jie nekalti, kad tu durne, kam nervuoti zmones.  biggrin.gif

eik tu nx Lietuvos debile, kiek kartu reiks tave pasiusti, kad nustotum man ir apie mane rasyti? ar jau ieskoti tavo vyro ir mamos, kad susirupintu tavim, kad tu bendrauji su zmonem, kurie tave nx siuncia ? bigsmile.gif

Mano visi artimiausieji zino mano poziuri i gyvenima, nieko cia nauja nerastu, ne tik vyras ar mama, bet ir artimiausios drauges mano bendramintes, taigi lysk i savo buda ir po menesio vel islyks, kaip visada pasidziaugtii, kokia tu protinga, matyt gyvenime neina kitaip to pajusti, gerai,kad as esu ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 02, 14:19)
Mes pirma karta i Egipta skridom geguzes men. Tada juokinga kaina buvo, nes dar vaikams/ studentamsneatostogos ir agenturoj sake, kad bus karsta lb.
Man tai patinka karstis. Guliu kaip driezad diena  ant saules, galva aisku prisidengus, miegu. Kas pusvalandi ibrendu nusimaudyt ir toliau kaifuoju.
Neatsimenu koks tiksliai buvo kitas kartas ir menesis, bet man rodos liepa. Tai man  buvo salta, nes tada sake vejas siaures buvo, tai jura bangavo.

Mes skrendam vėjo ir jūros. Nebus vėjo (draugai sėdėjo Dahabe 10 dienų ir iš jų 3 pūtė, po to išjungė) - lįsim po kabeliu.
Svarbu pūstu į krantą min 8 m/s. Prie 12 m/s mažąjį kelia į orą net 3 kvadratų kaitu.
PS nėra blogo oro, yra netinkama apranga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 02 kovo 2020 - 13:25
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 10:22)
Va va, būtent. Maniau, yra protingesnė dėl to, kas liečia gyvūnus. O pasirodo, eilinė apsimetėlė nusišnekanti

Man protingiausias yra tas, kuris tikrai protingiausias ir mato bei pripažįsta visas reikalo puses. VISAS. Įkirtai? O tai reiškia, kad ne tik prieglaudos ir būdos gali būti blogai, bet ir oficialūs veislynai, prisipirkę šunų kaip dauginimo mašinų po 10 ir daugiau. Pastoviai tampančių tuos šunis po parodas, kuriose jie po to šunidžių kosulius pasigauna, pastoviai ant ilgaplaukių chemiją kraunančius, kad tobulai atrodytų ir pan. Su meile, atleisk, man tai neiko bendra neturi. Tik su verslu ir prestižu.
Taip kad, jei nori kalbėti apie meilę ir atsakingumą prieš gyvūnus, tai kalbėkime tuomet: apie jų nevalgymą ir nekankinimą, apie auginimą kažkur gyvenant šalia gamtos idealiausiose sąlygose ir pan. O tai dabar šūkauti tik: veislyyyynai, o visai kita jau blogis, nu durnai yra, patikėk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 08:16)
Labas rytas 4u.gif

Vis daugiau kalbant apie prieraišiąją tėvystę, apie gimdymą namuose, apie palankias sąlygas gimdyvei, pasigirsta ar pasimato fotografijose atvejų, kai gimdyme dalyvauja ne tik vyras, bet ir vyresni vaikai. Lietuvoje kol kas tokia praktika itin reta.

Ka manot? Ar su vaikais esat pakankamai artimi lytiskumo tema? Ar ryztumetes gimdyti visi "kartu"?
https://m.delfi.lt/s...php?id=83620013

As ne, bet mano drauge labai lengvai gimde 2 vaikus namuose, antram gimdyme ir sunus dalyvavo, jam buvo koks 8 m, viskas gerai ir padejo mamai, o trecia teko i ligonine vaziuoti, tai sake buvo baisiausias gimdymas, pirma kart pajuto gimdymo skausmus..
Nieko bloga nematau del gimdymo namusoe, jei visos indikacijos geros, ei gimdyve pasiruosusi, jauciasi rami, jei dalyvauja apmokyta akusere. O del vaiku, cia kaip kas viduje jauciasi, tame irgi nieko bloga nematau. Vaikai daznai viska priima naturaliai, kaime gi dauguma mato, kaip gyvunai atsiveda vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 02, 13:20)
Tai tik parodo, kad skirtingi žmonės iš aplinkos turi skirtingas patirtis. Tai tuomet apie ką tu?
Niekur nesakiau, kad veislynai dėl prieglaudų kalti, necambalėk ir nekliedėk, nes nebelaikysiu rimtu ir normaliu pašnekovu.

Aš mintinai visų simptomų ir ligų nepamenu, nes jų nekaliau. Jei įdomu - susirasi. Mėgsti juk ieškoti ir kapstytis. Bet matau, kad tau neįdomu, tu matai tik 1 reikalo pusę. Nu tai matyk, ar man gaila?

Ooops, ups. Visai jau pasimetei. Nelygink skirtingų metų ir laikotarpių tarpusavyje. Normalu iš karto yra abejoti nariu, išsiklausinėti kas ir kaip. Tik per laiką viskas ir paaiškėja. Ar ne taip?

Vartykis toliau biggrin.gif Man žinok realiai px kuo tu ar kažkas kitas mane laiko.
O kaip tu gali nežinot mintinai, juk tokia žinove dediesi? O kai paklausi konkrečiai- eik ieškokis lotuliukas.gif vadinasi, šūduką tu žinai, nes normalus žmogus normaliai ir išdėstytų argumentus prieš, o ką gali tu, tai tik pasiųst info ieškotis.

Eilinis išsivartymas biggrin.gif Ir kas paaiškėjo?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 13:24)
Mes skrendam vėjo ir jūros. Nebus vėjo (draugai sėdėjo Dahabe 10 dienų ir iš jų 3 pūtė, po to išjungė) - lįsim po kabeliu.
Svarbu pūstu į krantą min 8 m/s. Prie 12 m/s mažąjį kelia į orą net 3 kvadratų kaitu.
PS nėra blogo oro, yra netinkama apranga.

Tai jus savo kaitus vezates ar nuomojates ten?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 02, 14:29)
Tai jus savo kaitus vezates ar nuomojates ten?

Savą imu tik 7 kv., lentos, trapes ir etc - savos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 13:23)
eik tu nx Lietuvos debile, kiek kartu reiks tave pasiusti, kad nustotum man ir apie mane rasyti? ar jau ieskoti tavo vyro ir mamos, kad susirupintu tavim, kad tu bendrauji su zmonem, kurie tave nx siuncia ?  bigsmile.gif

Mano visi artimiausieji zino mano poziuri i gyvenima, nieko cia nauja nerastu, ne tik vyras ar mama, bet ir artimiausios drauges mano bendramintes, taigi lysk i savo buda ir po menesio vel islyks, kaip visada pasidziaugtii, kokia tu protinga, matyt gyvenime neina kitaip to pajusti, gerai,kad as esu ar ne? 4u.gif

O tave, debile, jau kiek kartų siuntė, bet kaip nenustoji, taip nenustoji rašyti hihihi.gif

Ir jokių artimiausių draugių tu neturi, psichodinočka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 02 kovo 2020 - 13:42
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 02, 13:15)

tai žinoma. Nes skirtingi žmonės skirtingai rašo, su skirtinga intencija, su skirtinga nuotaika ir tikslu.
Tai taip emelentaru, kad man baisu, jog jūs to nesuvokiate. Nors ne, bendrai, juk pilna kvailučių, kurie sukčiais patiki ar pan.

Isties, tai labai svarbu, su kokia intencija yra kariamas suva, ar metamas is namu, dauginami niekam nereikalingi gyvunai. AR kokia intencija zmones tuos gyvunus gelbeja, rupinasi jais...

Savaime, Montevertei akivaizdu, kad intencija rasanciu, kad suinis reikia karti, ar kad sunu seimininkai yra nenormalus zmones yra zymiai dvasingesne, nei davsios ubagu, kurie tuos sunis ismestu i gatve priglaudzia, rupinasi jais...

Bravo, MOnteeverte, bravisimo bis.gif bis.gif bis.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 13:33)
Savą imu tik 7 kv., lentos, trapes ir etc - savos.

Ir kiek kainuoja viska nusivezti i vieta?
Atsakyti